User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1991 model honda crx?

miocu
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman 106 yla devam edin.. CRX'ten çok daha kolay olur..
    parça ve maliyet açısında hondamı pejomu?dayanıklılık açısındanda?

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crx seviyosanız girin
    yok sevmem derseniz boşverin
    haa şuda bi gerçek adam gibi vtec swaplanmış crx gti dan çok çok daha hızlı olur
    hele birde modladınız mı type-r lara sarmaya başlarsınız

miocu
    Misafir
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crx seviyosanız girin
    yok sevmem derseniz boşverin
    haa şuda bi gerçek adam gibi vtec swaplanmış crx gti dan çok çok daha hızlı olur
    hele birde modladınız mı type-r lara sarmaya başlarsınız
    dolu bi 106 yapamazmı bunları yani 106 doldurulsa.şimdi crx ii hoş ama ölü yatırım gibi biraz

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer hedef gerçekten CRX ise yukarıda bazı rexdaşlarımın söylediği gibi kesinlikle başlangıçta minimum masraflı bir araba seçmek tek yol, sonrasında harcanacak olanları tolere etmek açısından.

Ben 4 sene önce 7500'e aldım üzerine kaç 7500 harcadım (kaldı ki arabam yıkık değildi) ama sonuçta insanların gözünde 4000-5000 liralık "bırak beni öleyim" diyen CRX'lerle bir. (aracın pazarı açısından, görünüş ve gidişi açısından değil )

Yani özetle şu 3000 liralık crx alıp 7000 harcadığında şu anda piyasada satılan 10-11 binlik crx'lere yanaşamaz bile düzgünlük açısından; 3000'e alıyorsun 13bin harcıyorsun ancak yanaşıyor o düzeye
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim düşündüğüm araç şu kastamonudaki kırmızı crx istanbul ve bursadaki beyazlara hiç bulaşmam zaten benim sizlere sorum kasa olarak değerlendirin elimde ona takabileceğim b16a2 motorum war zaten.kasa olarak bu arabayı almak sizce ne verilir o araca yani vergi borcu ıvırı zıvırı yokmuş herşei tammış araç bursaya gelicek çekiciyle oda halloldu ama 5500fazla ederi nedir bunun?
    B16 koyucaksan ef kasa al bırak ed yi ef daha hafiftir..

Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer hedef gerçekten CRX ise yukarıda bazı rexdaşlarımın söylediği gibi kesinlikle başlangıçta minimum masraflı bir araba seçmek tek yol, sonrasında harcanacak olanları tolere etmek açısından.

Ben 4 sene önce 7500'e aldım üzerine kaç 7500 harcadım (kaldı ki arabam yıkık değildi) ama sonuçta insanların gözünde 4000-5000 liralık "bırak beni öleyim" diyen CRX'lerle bir. (aracın pazarı açısından, görünüş ve gidişi açısından değil )

Yani özetle şu 3000 liralık crx alıp 7000 harcadığında şu anda piyasada satılan 10-11 binlik crx'lere yanaşamaz bile düzgünlük açısından; 3000'e alıyorsun 13bin harcıyorsun ancak yanaşıyor o düzeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tüm CRx sahipleri bir bütün oluvermiş voltran ı oluşturmuş.
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden varya 1000 liraya varsa banada 2 tane sarıver ya ne sanıosunuz anlamıyorum yada bilmemekten kaynaklanıyor bu aracın bagaj kapağı 1000 liradan satılır kapısıdır koltugudur parça parça satar 7000 den fazla para eder bu adamlar salak kalkacak 1000 liraya bu arabayı satacak sana bunu geçtim
    Siz altınızdaki arabayı ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama benim gözümde 91 model araba 20 yaşında bir arabadır. Özel bir model falan olsa neyse. Seri üretilmiş zamanının hafif, zamanına göre güçlü genç arabası. Parçasını bulmak dert, bulsan o parayı verip almak başka dert.

Benim sözümde 20 yaşında bloğu çatlak patlak bir araba hurda fiyatına satılırsa alınır. Yoksa alınmaz. Aldığınız araba porsche falan değil. CRx.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bak ne güzel yazmış arkadaş. Ya temiz birşey alınacak, ya da ölmüş eşşek fiyatına alınıp tek tek toparlanacak. Aksi halde hiçbir mantığı yok.

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250cc scooter. Hakiki italyan ama kendini ferrari falan sanmıyor. Bildiğin piaggio. Sen doğmadan önce ben CRx e biniyordum.

Arabanızı aşağılayan falan yok. Ben size ne olduğunu yazıyorum. Bakır parlatılınca altın olmaz. Ancak altın gibi parlar hepsi bu. Ama altın gibi parladı diye ona altın parası verilmez. Hala bakırdır.

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça parça satıldığı zaman motoru patlak da olsa crx 5 bin civarına gider ama orası bi gerçek
    kaportası gerçekten temizse şaselerinde patlak yoksa sağlamsa
    motorsuz bi rex e 4 bine kadar para veririm ben
    ama yukarda arkadaşın dediği gibi parça parça satsan bu paradan fazlasına gider tabi uğraşırsan..
    almayı düşünen arkadaş da zaten b16 swaplıcakmış motor durumu onun için önemli değil,geri kalan sağlam motor parçalarını üst kapağı aksları şanzımanı tesisatı v.s satar, b16 yı swaplar...

106 yı doldurursan gitmez mi b16 crx kadar
    tabi ki gider ama benim kasdettiğim full gırtlak bi crx değildi mıncıklamakla header egzos yazılımla cai ile b16 170 li beygirlere geliyor,900 kg bi arabayla 170 bg gayet iyi gider,106 yı o hale getirmek için header egzos yetmez kasdettiğim buydu..
    dediğim gibi sadece hızlı bi araba olsun diye sevmediğiniz için crx almayın, içinize sinmez
    hangisi hoşunuza gidiyosa onu alın 106 yada crx

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B16 REX dedinizde aklıma tuğralın ölüm makinesi geldi o sesi delik kaportasıyla ne giderdi be.... R.I.P

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara crx vtec var gazıantepte adam 9.999 bın e veriyor kaçırılmayacak fırsat bence hazır yapılmışı var ....
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer izmirden giden mavi arabaysa onun çok aşırı sağlıklı olduğunu sanmıyorum
    eğer değiştirmedilerse şanzımanı crx şanzımanı ve araba gitmesi gerektiği gibi gitmiyor.
    tabi dediğim gibi izmirden giden mavi crx ise antepteki...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ara crx vtec var gazıantepte adam 9.999 bın e veriyor kaçırılmayacak fırsat bence hazır yapılmışı var ....
    imzamdaki araç fiyat bu hafta böyle düşünürseniz

edit : sağlıklı değil diyorsunuz

gelirken deneyecek arabanızıda getirin hem eğlenceli olur

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orcun elınde b16 varsa rex e bulaşma kardeşim abi tavsiyesi , ebay le akraba olursun

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parça ve maliyet açısında hondamı pejomu?dayanıklılık açısındanda?
    dayanıklılık açısından marka olarak honda tabi.. parça ve maliyet olarak genel olarak yine honda denilebilir.. yalnız crx ile 106 yı karşılaştırırsıan, parça ve maliyet açısından 106.. daha çok bulunuyor sonuçta.. dayanıklılık açısından da 20 yaşındaki arabayla 10 yaşındaki arabayı yan yana koymak biraz garip olur ama, etrafta kapak açılmamış 200.000 lerde çok d16 motor görebilirsin.. 106 pek sanmıyorum
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru D16 olan sağlıklı bir CRX 306 gti ve Vti geçerken motoru B16 olan bi CRX kim bilir kimlere şaka yapar...Bence 106 Gti alıp yüklemektense elinizde olan B16 yı düşündüğünüz araca koyun.Bende Kastamonu daki aracı çok düşündüm sahibiyle defalarca görüştüm ama malesef nakit çıkmadığı için vazgeçtim.Araç gerçekten düzgün görünüyor.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoru D16 olan sağlıklı bir CRX 306 gti ve Vti geçerken motoru B16 olan bi CRX kim bilir kimlere şaka yapar...Bence 106 Gti alıp yüklemektense elinizde olan B16 yı düşündüğünüz araca koyun.Bende Kastamonu daki aracı çok düşündüm sahibiyle defalarca görüştüm ama malesef nakit çıkmadığı için vazgeçtim.Araç gerçekten düzgün görünüyor.
    b16nın uygulanacagı tek kasa ef gerisi yalan bende crx kullanıyorum efde kullandım ama kasa gercekten cok cok hafif b16 ve sökük bir ef ile ciddi aracları kovalayabilirsiniz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ef kaç kg, crx kaç kg?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayanıklılık açısından marka olarak honda tabi.. parça ve maliyet olarak genel olarak yine honda denilebilir.. yalnız crx ile 106 yı karşılaştırırsıan, parça ve maliyet açısından 106.. daha çok bulunuyor sonuçta.. dayanıklılık açısından da 20 yaşındaki arabayla 10 yaşındaki arabayı yan yana koymak biraz garip olur ama, etrafta kapak açılmamış 200.000 lerde çok d16 motor görebilirsin.. 106 pek sanmıyorum
    Tersi olmasın o D16A9 ZC motor hor kullanmaya müsahit olan bir motor değildir... yağ kesmesi ve yatak saran çok görüyoruz (yağ pompasına bağlamayın hemen)... onun yanında D16 ların en büyük kabusu gömlekleridir dayanıklı değiller B serileri gibi yada SOHC D serileri gibi... en küçük hararetdede contayı en hızlı yakan honda motorudur... sonuçta çelik değil glingirik contası var orijinalinde ve ZC DOHC diğer DOHC motorlardan daha hızlı devir dönen ve ısınan bir motordur... ona görede soğutma ve radyatör sistemide yetersizdir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)