User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
63 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 1991 model honda crx?

miocu
    Misafir

1991 model honda crx?

benim sizlere danışmak istediğim konu 1991 model honda crx sorunsuz kırmızı boya ve kaporta aksamı sorunsuz bir iç döşeme fakat aracın motoru kol çıkarmış durumda.aracın içi deri sunrooflu ve motor hariç herşeyi aktif bişekilde bu aracın ederi nedir?kaça alınır böyle bi araç?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Max. bin lira. Sonrada bir K20 aranmaya başlanır..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öldürdün Kaca alınacagı size baglı komple motor 3,4 binlere toplanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ölü fiyatı değil bu. Kol çıkarmış diyor. Blok ile uğraşacak, açmışken yataktı pistondu koldu sekmandı süpapdı derken kapağa kadar giden bir hikaye söz konusu. Daha önce taşlanmışmı? kapak çarpıkmı? düzmü? falandı filandı derken o motoru toparlamak için zaten min 5 bin lira harcanır. Aletin zaten 5-6 bin liraya yürüyeni var. Adam bedavaya mı uğraşsın?

1991 Honda CRX 1.6i 6.250 TL Sahibinden satılık ikinci el

Arkadaşın bahsettiği araba da bu sanırsam??

1991 Honda CRX 1.6i-16V 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

Ya da bu.

5500 kırmızı.

Muhtemelende ikincisi..
    O aleti İstanbula getirmek bile 300-500 tutar..

--..-.----.-..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor 4000
    Kaporta 2000-3000 ( tabi kaportada dğeişmesi gerekenler varsa 1 2 lira daha ekle
    Döşeme 1000-1500
    Yürüyen aksam ve alt takım 1000-1500 komple kaliteli yan sanayi...
    egzoz sistemi 400 500
    Jant lastik yay 1500

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komple motor 4 bin tl arkadas kaporta boya iyi demiş.. o verdigin linkteki aracların hangisinin motoruna kendi yaptırdıgın motor kadar güvenebilirsin ne olursa olsun bir crx aldınmı yag pompanı degiştirmen gerekicek yaglama zaten cok saglam bizde +500 de ordan koyabilrsin bu aracların üstüne..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E bende onu söylüyorum işte. Sonuçta bloktu motordu carttı curttu derken kafadan 5 bin lira gidecekse aleti bin liraya alınca 6 bin liraya maliyeti olur (çok iyimserim bu sabah) alanda 2-3 bin lira kar etmiş olur.
    Herşeyin bir maliyeti var. Olayı sadece parça parası olarak düşünmeyin. Aleti aldın araştırdın zaman harcadın oldu olmadı usta buldun ustayla papaz oldun istediğin gibi olmadı cart curt. Sonuç? Elinde 91 model CRx var. Daha fazlası değil. Eğer proje olarak alınacaksada orjinal motor il debelenmeye değmez. O zamanda K20 falan kastıracaksın. E olay sadece motor olmaktan da çıkacak tesisat beyin şanzıman cart curta gidecek..

Ölmüş eşşek parasına alınmıyorsa uğraşılmaz.

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu linkte boş blok satılıyor..
    http://www.techturkey.com/forum/stan...iliklarim.html

--..-.----.-..

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alırsın 4 5 liraya crx motorunuda yaparsın çok iyi yürür araç...7 lira ya 8 liraya alıcan yürüyen crx ama motorunda ne var ne yok bilemiceksin...alcaksın motoru patates yapıcan kendi bildiğin gibi sonra gazlamaya devam
    SENSİN.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varsa bulursan bana da 2 tane sarıver
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden varya 1000 liraya varsa banada 2 tane sarıver ya ne sanıosunuz anlamıyorum yada bilmemekten kaynaklanıyor bu aracın bagaj kapağı 1000 liradan satılır kapısıdır koltugudur parça parça satar 7000 den fazla para eder bu adamlar salak kalkacak 1000 liraya bu arabayı satacak sana bunu geçtim

6 liralık crx alan adam pek akıllı değildir açık söyleyim ocağına incir ağacı diker ya 4000-5000 gibi alın yada 10-11 binliklere bakın toplarım diyorsan ucuza al kendin topla içine ne koydugunu bil pahalıya cıkar cıkmaz değil evet kendin topla 10-11 i bulur 4 liraya aldığını varsayarsak ne olur 10-11 harcarsın spor arabaya binersin vede büyük not ne bir vti ne bir gti crx in sana vereceği tadı hiçbirzaman veremez
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sizlere danışmak istediğim konu 1991 model honda crx sorunsuz kırmızı boya ve kaporta aksamı sorunsuz bir iç döşeme fakat aracın motoru kol çıkarmış durumda.aracın içi deri sunrooflu ve motor hariç herşeyi aktif bişekilde bu aracın ederi nedir?kaça alınır böyle bi araç?
    aracın kaportası boyası iç aksamları güzelse eksiği vs yoksa büyük kazası olmamışsa sorun sadece bloktaysa 4000-5000 arasına alınır ama saydığım maddeler yerindeyse içinde eksik parçalar varsa kaporta kötüyse büyük kaza geçirmişse araba iç açıcı değilse hiç bulaşmayın lanet edersiniz

araç buysa bulaşmayın derim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7413879/detay?
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şimdi bende kastomunadaki crx i almayı planlıyorum 4000 yada 4500 tl ye alınabilecek guzel bir crx ben konuştum kastonumadan bir arkadaşlar aracın önden bir kazası olmuş oda guzel toplanmış dediler arabanın kıymetını bilen biri kullanmış gidip görülebilir alınabilir.

sorun su ki aracı alıp bulundugun sehre getirmek cekici bulmak ve ona para vermek lazım oda 400-600 tl civarı. kaba bir hesep yaparsak tabı ben bildigim kadarıyla söylıyecem yalnısımız varsa düzeltin.

araba 4500 tl ye alınsa
    cekici masrafı 500 tl
    ruhsat masrafı 500 tl yenı alıcagın blok işlenıcek biraz zahmetlı olcak senın için.
    araba daha motorcuya ınmeden 5500 tl .

motorda kendı blogunuda yapabilirsın ama herzaman bir korku olucak içinde o yüzden bir blok alman daha dogru olur. seneryo en kötü ihtimal olarak cıkartıyorum.

blok 700 tl faturalı
    krank 500 tl
    piston yan sanayi kullanabilirsın alaşımı taivanların guzel 4 tanesi 150 tl
    segman 100 tl
    conta takımı 200 tl stoon marka orjinal takılmalı 100 tl ye yan sanayısı var.
    yatakları kaliteli takman gerekli 250 tl acl
    biyel kollara bakılmalı kullanılabilirmı ?
    yag pompasına usta biri bakmalı sorun var mı yok mu yansanay asla kullanılmamalı endy diyorları yada oem 400-500 tl civarı
    motor usta işligi 1000 tl alıyorlar istanbulda sanırsam
    rektefiyeci ne kadar alır bilmıyorum oda 500 tl alsa
    devirdaim 100tl
    triger seti ve rulman 150 tl
    üst kapakta ne var bilinmıyor kapak işliginee 400 tl.

kapa hesepla 4500-5000 tl masraf cıkıyor motora araç geliyor sana 10 bın tabi bunu cefası var çilesi var git geli var muhakkak baska masrafıda cıkar aracın.

bu işi en yakın zamanda yapan ahmet eroglu var siteye üye siyah crx var kaç bin harcamış aracına sor ve suan satmaya çalışıyor zorlanıyor ve yaptıgı arac eg vtecle kafa kafa gidiyordu.

bence illa crx biniceksen temız 7 8 e crx al bın derım tabi onunda motoruna ne olur ne gider bilemezsın.

sonuç ne olur onu alsan kullansan zevkını tadarsın gazlarsın gecersın milleti havan olur ama yarın öburgun olurda sıkışırsan allah göstermesın hastalık olursa satmaya kalkarsan aracın ölüye gider senın için pahalı bir sevk olarak kalır. tabi tercih senin para senın kararda senın.

söylede bişey var krangında ve yag pompanda sorun yoksa tanıdık bir tamırcı bulursanda daha ucuza mal edersın...
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

miocu
    Misafir
    benim düşündüğüm araç şu kastamonudaki kırmızı crx istanbul ve bursadaki beyazlara hiç bulaşmam zaten benim sizlere sorum kasa olarak değerlendirin elimde ona takabileceğim b16a2 motorum war zaten.kasa olarak bu arabayı almak sizce ne verilir o araca yani vergi borcu ıvırı zıvırı yokmuş herşei tammış araç bursaya gelicek çekiciyle oda halloldu ama 5500fazla ederi nedir bunun?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim düşündüğüm araç şu kastamonudaki kırmızı crx istanbul ve bursadaki beyazlara hiç bulaşmam zaten benim sizlere sorum kasa olarak değerlendirin elimde ona takabileceğim b16a2 motorum war zaten.kasa olarak bu arabayı almak sizce ne verilir o araca yani vergi borcu ıvırı zıvırı yokmuş herşei tammış araç bursaya gelicek çekiciyle oda halloldu ama 5500fazla ederi nedir bunun?
    en baştan söylesene şunu
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

miocu
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en baştan söylesene şunu
    şimdi söledim açıkçası çok ikilemde kalırorum sorduklarım 3500 falan dio sonuçta motor yok yani çöp crx alınacağına oparalara motor kitli bi 106gtida bulunabilir helpp meeeeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ki çok delisi falan değilsen uğraşma derim.. parçası zor bulunuyor gerçekten.. özellikle kaportası.. hele o arka cam yanlışlıkla kırıldı mı hani biri saksı falan düşürse yukarıdan 1000 lira falan 2. eli Kırmızının kaporta falan fena durmuyor bir kaç eksiği var.. eğer ki motor sizin elinizdeyse yani para vermeyecekseniz, şanzıman yoksa 1000-1500 lira civarı, tesisat ne kadar tutar bilmem siz tesisat çekilmesi dahil de 1000 lira ayırın.. beyin yoksa almışken s300 falan alırsınız .. akslar falan filan.. alt takıma da biraz girerseniz.. bence 5000-6000 liraya falan yürütürsünüz güzelce.. onun yerine antepteki maviyi de alabilrsiniz

miocu
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ki çok delisi falan değilsen uğraşma derim.. parçası zor bulunuyor gerçekten.. özellikle kaportası.. hele o arka cam yanlışlıkla kırıldı mı hani biri saksı falan düşürse yukarıdan 1000 lira falan 2. eli Kırmızının kaporta falan fena durmuyor bir kaç eksiği var.. eğer ki motor sizin elinizdeyse yani para vermeyecekseniz, şanzıman yoksa 1000-1500 lira civarı, tesisat ne kadar tutar bilmem siz tesisat çekilmesi dahil de 1000 lira ayırın.. beyin yoksa almışken s300 falan alırsınız .. akslar falan filan.. alt takıma da biraz girerseniz.. bence 5000-6000 liraya falan yürütürsünüz güzelce.. onun yerine antepteki maviyi de alabilrsiniz
    yok ben başkasının yaptığı arabayı almam açıkçası şuan çok cici bitane 106 buldum gönlüm fena halde ona kaymakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben başkasının yaptığı arabayı almam açıkçası şuan çok cici bitane 106 buldum gönlüm fena halde ona kaymakta
    o zaman 106 yla devam edin.. CRX'ten çok daha kolay olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)