User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: palio 1.6 16v

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkurler tımucın
    ata plastık manıfoltlularda cap stroke farklı daha dızgınlestırıldı dıy bılıorum yanı alımunyum emme olan tork plastık olan step a motor dıye bılıorum step a motor daha dızgınlestırılmıs halı daha az yakar daha az kacar
    Öyle ama sen sonuçta o şekilde hacim büyütüyorsun, aynı hacimde kalmayacaksın ki...
    916 V6 Turbo

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    '98 '99lar aluminyum emme manifolda sahip. 2000 ve üstü yıllar plastik manifolda.
    Nerede okudum hiç bilmiyorum, doğruluk payınıda bilmiyorum araştırmadım ama aluminyum emmeli motora plastik emmeli motorun piston ve kolları takıldığında 1800cc'ye yakın hacim elde edildiğini okumuştum. Üfürme olabilir, çok inandırıcı durmuyor ama bi çap stork hesaplarına bakmak lazım.

Ayrıca aluminyum emmeye sahip olduğundan kapak ve emme portlarını polish yaparsan verim alabilirsin. Chip yapmadıysan mutlaka iyi bir çip öneririm, biz yaptığımızda sonuca inanamamıştım.
    ata sız hangı araca chıp yaptırmıstınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sporting headers ile birlikte bulması imkansız gibi olan sporting emmede olur. Ama dedim gibi birmot stoğunda varsa vardır yoksa çok zor.
    sporting headersı var fakat sportingle bızım aracın kat yerı farklı flanşlarda extra işlemle takılabılrı pıyasada 4-2-1 sporting headersı buldum 400 lira

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'den bir arkadaşıma yaptırmıştık. Best Servis Muzaffer Superchips'in üzerinde oynayıp yazmıştı.
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'den bir arkadaşıma yaptırmıştık. Best Servis Muzaffer Superchips'in üzerinde oynayıp yazmıştı.
    hangı arac onu anlamadım dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tımu bızıma rac ıcın pıyasada satılan 4-1 headers ama aracın rojınalı 4-2-1 sporting ıcın olanalrda 4-2-1

tyMu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasdaki 4-1 ler kat iptal içn 2001 lere sanırm çok uyduruk duruyolar
    4-2-1 daha iyi olur bizm araç için sanırım , denemek lazım bi tecrübemiz yok şimdilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakım tımu olmazsa 400 verıp su sportıng ıcın olandan getırtecez trabzondan burda ıyı bı egzostcu bulup flansları ayarlatıp taktırcaz olmazsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafama takılan ıkı sey aracın emme ye ve gaz kelebegıne nerde port polısh yaptırabılırız ıkıncısıyle chıp yaptırırken orjınalı 7200de gıren kesıcıyı hi rpm yaptırsam bır artısı olur mu?

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet kardeşim seni çok iyi anlıyorum arabanın daha iyi olmasını istiyorsun ama bak burada deneyen oldu senin tüm saydıklarını hatta ve hatta daha fazlası yapıldı,egzantirik,piston,headers,manifold,regülat ör,komple egsoz,chip,buji,15"o.z jantlar daha inan sayamadıgım birçok parça hatta bu parçalardan bir kaçı palio cuptaki araçlardan gelmişti yani sen düşün,hatta ve hatta palioya timing yapılamıyor biliyorsundur onu bile yapmak için neler yaptılar kesip biçtiler yaptılarda ama yinede değmiyor kardeşim,tercih senin para senin zaman senin,herkes aynı şeyi söylüyor daha iyi,parçası olan bir arabayla uğraşman senin için daha iyi olacaktır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben timing yada egzantrık olayıan gırmeyı zaten dusunmuorum...yapacagım belli suan mevcuta extra yazılım headers 51 boru yurutmeden kasıt 120+hp deıl yururunden suan zaten memnunum bana yetecek cıtır mod amacım hızlanmasını bıraz daha ıyılestırebılmek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samet kardeşim seni çok iyi anlıyorum arabanın daha iyi olmasını istiyorsun ama bak burada deneyen oldu senin tüm saydıklarını hatta ve hatta daha fazlası yapıldı,egzantirik,piston,headers,manifold,regülat ör,komple egsoz,chip,buji,15"o.z jantlar daha inan sayamadıgım birçok parça hatta bu parçalardan bir kaçı palio cuptaki araçlardan gelmişti yani sen düşün,hatta ve hatta palioya timing yapılamıyor biliyorsundur onu bile yapmak için neler yaptılar kesip biçtiler yaptılarda ama yinede değmiyor kardeşim,tercih senin para senin zaman senin,herkes aynı şeyi söylüyor daha iyi,parçası olan bir arabayla uğraşman senin için daha iyi olacaktır...
    bunlr yapan arkadasımız kımdır? kim demiş timing yapılamıyor dıe neden colombo nun 280 derece egzantırıgı var bu arac ıcın,ayarlı kasnak olayını bılmıormu o usta ?

mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Best servisin kit car palio lar hazırladığını biliyorum.Bi tel edip öneri al bence.
    Ama dostum ne yapılırsa yapılsın çok sağlıklı olacağını zannetmiyorum.ESkişehir'de FIAT servisinde çalışıyorum.Orijinal binmezsen (example LPG-chip-headers vs.vs) sonradan takılan herşey sorun yaratıyor...Sıkıntılı makinalar...

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlr yapan arkadasımız kımdır? kim demiş timing yapılamıyor dıe neden colombo nun 280 derece egzantırıgı var bu arac ıcın,ayarlı kasnak olayını bılmıormu o usta ?
    kardeşim iyi araştır egzantirik var ama timing yapılamıyor......senin için bunları yapan abimizle görüşüp dönüş yapıcam sana birkaç gün içinde....

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke şunların parçaları italya ve brezilyadaki gibi her yerde olsa

Trde bi tek hondalarla pejoyu adam akıllı yürütebiliyoruz

olabilcek şeyler söylenmiş zatende sporting emme headers tabi bulunması epey zor parçalar.Dragger (yavuz abi) zamanında uğraşmıştı sanki bu makinayla yoksa benmi yanlış hatırlıyorum Onada bi danışmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir Best servisin kit car palio lar hazırladığını biliyorum.Bi tel edip öneri al bence.
    Ama dostum ne yapılırsa yapılsın çok sağlıklı olacağını zannetmiyorum.ESkişehir'de FIAT servisinde çalışıyorum.Orijinal binmezsen (example LPG-chip-headers vs.vs) sonradan takılan herşey sorun yaratıyor...Sıkıntılı makinalar...
    lpg olayını bıtırdık benzınde bınıoruz daha dogrusu o bıze bınıor dip gaz yaptık mı 15 16 lıtreye kadar cıkıor sensor konusunda hassas bır arac kronık sorunları var ama dılınden anlayan bır usta oldugunda kronık sorunların hepsı kolaylıkla gıderılebılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim iyi araştır egzantirik var ama timing yapılamıyor......senin için bunları yapan abimizle görüşüp dönüş yapıcam sana birkaç gün içinde....
    tamam kardesım saol aractan soguttular ıyıce beynımı yıyor herkes 1.4is al dıye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redlinemst Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke şunların parçaları italya ve brezilyadaki gibi her yerde olsa

Trde bi tek hondalarla pejoyu adam akıllı yürütebiliyoruz

olabilcek şeyler söylenmiş zatende sporting emme headers tabi bulunması epey zor parçalar.Dragger (yavuz abi) zamanında uğraşmıştı sanki bu makinayla yoksa benmi yanlış hatırlıyorum Onada bi danışmak lazım.
    dogrudur yavuz abi kapak taslama vs bısıler yapmsıtı dıye duymustum bende

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)