İzmir'den bir arkadaşıma yaptırmıştık. Best Servis Muzaffer Superchips'in üzerinde oynayıp yazmıştı.
916 V6 Turbo
tımu bızıma rac ıcın pıyasada satılan 4-1 headers ama aracın rojınalı 4-2-1 sporting ıcın olanalrda 4-2-1
piyasdaki 4-1 ler kat iptal içn 2001 lere sanırm çok uyduruk duruyolar![]()
4-2-1 daha iyi olur bizm araç için sanırım , denemek lazım bi tecrübemiz yok şimdilik![]()
bakım tımu olmazsa 400 verıp su sportıng ıcın olandan getırtecez trabzondanburda ıyı bı egzostcu bulup flansları ayarlatıp taktırcaz olmazsa
kafama takılan ıkı sey aracın emme ye ve gaz kelebegıne nerde port polısh yaptırabılırız ıkıncısıyle chıp yaptırırken orjınalı 7200de gıren kesıcıyı hi rpm yaptırsam bır artısı olur mu?
samet kardeşim seni çok iyi anlıyorum arabanın daha iyi olmasını istiyorsun ama bak burada deneyen oldu senin tüm saydıklarını hatta ve hatta daha fazlası yapıldı,egzantirik,piston,headers,manifold,regülat ör,komple egsoz,chip,buji,15"o.z jantlar daha inan sayamadıgım birçok parça hatta bu parçalardan bir kaçı palio cuptaki araçlardan gelmişti yani sen düşün,hatta ve hatta palioya timing yapılamıyor biliyorsundur onu bile yapmak için neler yaptılar kesip biçtiler yaptılarda ama yinede değmiyor kardeşim,tercih senin para senin zaman senin,herkes aynı şeyi söylüyor daha iyi,parçası olan bir arabayla uğraşman senin için daha iyi olacaktır...
ben timing yada egzantrık olayıan gırmeyı zaten dusunmuorum...yapacagım belli suan mevcuta extra yazılım headers 51 boru yurutmeden kasıt 120+hp deıl yururunden suan zaten memnunum bana yetecek cıtır mod amacım hızlanmasını bıraz daha ıyılestırebılmek..
İzmir Best servisin kit car palio lar hazırladığını biliyorum.Bi tel edip öneri al bence.
Ama dostum ne yapılırsa yapılsın çok sağlıklı olacağını zannetmiyorum.ESkişehir'de FIAT servisinde çalışıyorum.Orijinal binmezsen (example LPG-chip-headers vs.vs) sonradan takılan herşey sorun yaratıyor...Sıkıntılı makinalar...![]()
keşke şunların parçaları italya ve brezilyadaki gibi her yerde olsa![]()
Trde bi tek hondalarla pejoyu adam akıllı yürütebiliyoruz
olabilcek şeyler söylenmiş zatende sporting emme headers tabi bulunması epey zor parçalar.Dragger (yavuz abi) zamanında uğraşmıştı sanki bu makinayla yoksa benmi yanlış hatırlıyorumOnada bi danışmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)