palio 1.6 16 v aracı yurutmek ıcın neler yapabılırız?
suan aracta 100 mm acık hava fıltresı ngk lancia 2 tırnak bujı,kat. iptali son susturucu mevcut
palio 1.6 16 v aracı yurutmek ıcın neler yapabılırız?
suan aracta 100 mm acık hava fıltresı ngk lancia 2 tırnak bujı,kat. iptali son susturucu mevcut
valla burada bir abimizde vardı zamanında yapmadıgı kalmadı ne masraflar etti ama nafile..en iyisi sat palioyu al bi 106 mis gibi binne ettiğin masrafa nede harcadıgın emeğe değicek emin olabilirsin...
106 temız zor pıyasada dusuncem palıo yu yapmak ...
ama ne yaparız bunu dusunuorum onumuzdekı ay chip olayıan gırecez baska ne yapabılırız
katılıyorum onu yürütmeye calışmak biraz mantıksız yapacagını yapmışsın ztn egzos flitre başka secenek yok bence daha iyi bişeyler al. en azından chip yaparsın paran olur kısa takarsın milleti tokatlarsın birseyine para harcayıp yaptıgında karşılıgını gördügünde dahada mutlu olursun verdıgın paraya degmış dersın ....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
palio kotu yuruyen bı arac olmadıgı halde neden ınsanların bu kadar on yargısı var anlamadım ben aracımı sewıorum ve bu araca harcama yapmak ıstıorum herkese onerısı ıcın tesekkur ederım fakat benım sordugum soru bu arac ıcın neler yapabılecegım... bu konu dısına cıkmadan cewap alırsam müteşekkür olacam BASKA ARAC DUSUNMUORUM...
tabi istedigini yapmakta özgürsün para senın mal senın. merak ettim hangi palio 106 nın arka tanponunda yürüyormuş varsa videon koyarsan palio hakkında düşüncelerimiz degişir birseyler ögretmiş olursun bizlere.
bak surda bir ayrı bir nokta var bahsettigimiz normal palio 1.6 mı yoksa palio sport 120 hp olan mı ???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
palio sport dıye bı arac yok sporting var oda 106 nın tamponunda deıl yan yana yuruyor dıye bılıorum internette yapacagın ufak brı arastırmayla 106 ların arkasında yuruyen bır cok 103 hplık palio gorebılırsın...
bi fiat sitesinde görmüştüm biraz araştirdim ama bulamadim şimdi beyaz bi palioydu şimdi turbo olmasi gerekiyor.
Headers filtre yazilim dereceli falan biton işlem yapmişti araştirirsaniz bulursunuz sitede herkez biliyordu arabayi ve yürürünü görmedim ama dillerdeydi sitede siteden duyduklarimi yaziyorum sonra alinti yapipta gelsin yürüyelim kimmiş nasil yapmiş demeyin![]()
'98 '99lar aluminyum emme manifolda sahip. 2000 ve üstü yıllar plastik manifolda.
Nerede okudum hiç bilmiyorum, doğruluk payınıda bilmiyorum araştırmadım ama aluminyum emmeli motora plastik emmeli motorun piston ve kolları takıldığında 1800cc'ye yakın hacim elde edildiğini okumuştum. Üfürme olabilir, çok inandırıcı durmuyor ama bi çap stork hesaplarına bakmak lazım.
Ayrıca aluminyum emmeye sahip olduğundan kapak ve emme portlarını polish yaparsan verim alabilirsin. Chip yapmadıysan mutlaka iyi bir çip öneririm, biz yaptığımızda sonuca inanamamıştım.
916 V6 Turbo
99
86.40 mm × 67.46 mm
3.4 in × 2.66 in
----
2001
Bore × stroke 80.50 mm × 78.40 mm
3.17 in × 3.09 in
86,40x78,40
storke olabilir teoride yapan varmı bilmiyorum , 1833 cc hesapta yanlışlık yoksa hatta 1.9 bile yapılabilir
colombonun egzantrkleri olması lazım piyasda muhtemelen yok , sporting headers uydurulabilir , emme kelebek port polish filtre- akü yer değişimi , 51-55 boru ve son susturcu hepsine ilave chip zevkli olur ciddi masraf olur![]()
burda 1.9 yazmışlar bir dyno
YouTube - Oxide Race Team Dyno Day - 1179whp!
ben sadece cai ile idare ediom şimdilik sesi tartışılmaz![]()
yada
turbo yapılabilir güzel olur
YouTube - Palio16v vs BMW m3 E46 - 2
samet sana önerim yürüteceksen 16 jantından ve setinden vazgeç ilk önce![]()
tesekkurler tımucın
ata plastık manıfoltlularda cap stroke farklı daha dızgınlestırıldı dıy bılıorum yanı alımunyum emme olan tork plastık olan step a motor dıye bılıorum step a motor daha dızgınlestırılmıs halı daha az yakar daha az kacar![]()
Sporting headers ile birlikte bulması imkansız gibi olan sporting emmede olur. Ama dedim gibi birmot stoğunda varsa vardır yoksa çok zor.
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)