bunalıma götürdüğü kesinama bir kere alıyoruz en uygun olanını seçelim ki uzun vadede araca zarar vermeyelim. piyasada çok farklı ofset değerlerinde jantlar var yanlış bir seçimde jantın yürüyen aksama sürtme riskide var.
Bende bugün megane coupe color edition alarak aranıza katıldım aracım gün batımı kırmızısı ek olarak cam tavan mevcut ama jantlara baktıkça arabadan soğuyorum yakonuyu baştan sona okumuştum benimde aklımda 18 jant + yay almak var ama maddi durumun biraz düzelmesini bekliyorum.
3.5 yay la hiç bir şey olmaz ama daha fazla indirmeni tavsiye etmem![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Teşekkürler, ben bu hafta halletmeye çalışıyorum![]()
halledince aracın fotolarını koyarsan sevinirim.
sen ustayı boşver zaten meganların çamurluk araları geniş hiç bir sıkıntı olmaz begendıgın jantı koy gitsin 17 18 farketmez
bnde 17 düşünmeye başladım çamurluktan değilde yanakların 40 olması sorun olabilir. sonuçta her türlü yola girip cıkılıyor araçla. 2 cm lik kw spor yayla günlük kullanım için ideal olur
h&r yaylar eibach e ve kw ye göre daha serttir hatta eibach te kw ye göre biraz daha serttir. önceliğin konfor değilse h&r seçebilirsin. fotoları bekliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)