shift light 12 v role ucu 86 olsa
85 şasi
30 12v
87 12v ışık yanıncaki tetik
87a 12v ışık yanmadığı sürece devredeki tetik o kadar kasılmaması için de mesela 30 sec lik timer işini görür sanırım ama semihin yöntem westegate yöntemi çok daha hızlı çalışır bi de n75 valfi olsa tamam
cam motoruyla yapılan cut off ların alayı takılma yapıyo zamanla kablolar eriyo falan öbürü daha iyi bence
ECUTECH İstanbul
hakan abi ne zaman olaya el ataak diye bekliyordum bende , uacık bi işlemciyle çok kulay çözülecek sorun aslında![]()
erkut vtec selenodiniden almayı planladım baştan tetiklemeyi laakin bızımkıler i-vtec yerli yersiz açıyo vtec i şööle sabit vtec açan bır motor olsa yapacagımı biliyorum da , dediğin gibi pnomatik yani vakumla çalışan bır sistem daha hoş olur aslında
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
snn nasıl yapıcağını Hakan abi açıklamış bana laf düşmez![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Hakan üstadın dediği gbi program ile bu iş kolayca çözülür bence de.
Kemal sende bi pwm motor koy ms den sür olsun bitsin.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bak bak herkes düşünmüş kimse düşüncesini paylaşmamış, ben konuyu açmasam kirli çamaşırlar gün yüzüne çıkmayacak
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Arkadaşlar o iş tamamsiz Step motoru sürebilin yeter...
Shift light a göre açılıp kapanan vana işi de biraz zor çünkü çok hızlı tepki vermesi lazım... Ama isterseniz yapabilirim.. sorun değil![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
o zaman hızlı tepki için cam motoru değilde merkezi kilit motoru kullanalım , daha hızlı açılıp kapanmazmı ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
daha da fantazi yapiim ben o zaman
gaz pedalına potansiyometre 0 - 12v arası voltaj ürettiriyoruz gaza basma durumuna göre
ikinci adım "oransal kontrollü" hidrolik veya pnomatikte kullanılan solenoid ile vanayı açıp kapatıyosun
gaza az basarsan az açılıyor, çok basarsan çok![]()
tayyare yapmıcaz yav altı ucu devire endeksli cut out yapıcaz cnc ye döndürdünüz olayı![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
hadi bunu birde kablosuza çevirelim
ayakkabıya bi verici pedalın yanınada bir sensör
sensöre göre açılıp kapansın huahahha
Çok mantıklı. Rc araç vericileri gibi gaz potansından sinyalli, olarak hareket verilebilir. Ama ayağınla gaz çek tepkisi kadar hassas olur bu defada egsozun açılıp kapanması.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)