bugün gaz kelebeğini söktüm üzerinde nekadar dalga varsa söktüm balata spreyi ile iyice temizledim büyük hevesle geri taktım sonuç malesef durum değişmedi yarın ustaya götüreceğim bakalım ne sıkışmış içine belli olur![]()
bugün gaz kelebeğini söktüm üzerinde nekadar dalga varsa söktüm balata spreyi ile iyice temizledim büyük hevesle geri taktım sonuç malesef durum değişmedi yarın ustaya götüreceğim bakalım ne sıkışmış içine belli olur![]()
MEGANE RS
araba fan aciyor mu ? Isındıktan sonra diyorsun belkide fan kısadevre asiri akım çekip aracı stop ettiriyor ama dusuk ihtimal sigortası atmasi gerekir yada alternator kısa devre bu daha mantıklı geliyor .
araç gazlıysa sübap ayarlarını tekrar yaptr
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var araç ustada 2 gün kaldı sorunu bulamadı usta gaz kelebeğini temizledi beyin değiştirip denedi daha biçok şeyle denendi bilgisayara bağlandı arıza görünmüyor belki map sensöründen olabilir dendi fakat kesin değil ve map sensörü 250 tl fiyatı var Ankara da olupta 306 gti veya xsara vts si olan arkadaşımız varmıdır acaba bunu konuda yardımcı olabilecek
MEGANE RS
yokmu yardımcı olabilecek kimse![]()
MEGANE RS
bence sen bi parcacıya yada cıkmacıya git elinde varsa..zaten onu söküp takması cok basıt adamla beraber takın bı bakın zaten 5 dakıkanızı almaz..eger düzelirse alırsın..ama önce bi çıkmacıya git cıkmacılar daha anlayışlıdır bu konuda..
Overboost Mete usta ilede görüştüm onu ancak aynı arabadan olacak parça deneyerek buluruz dedi ne sıkıntıymış arkadaş yav
MEGANE RS
‪Peugeot 306 GTi-6 MAP Sensor Testing‬‏ - YouTube
arkadaşlar bu video da nasıl test edilmiş anlayan açıklama yapabilirmi
MEGANE RS
alternatöre bakıldı mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)