budamı 30km ye kadar elektrikle gidiyor? eğer 30km yi hala aşmamışlarsa kötü... ayrıca bu arabanın ayrı yakıtı olmaması lazım yukarda arkadaşlar sormuş. elektrikli model bu yanlışmıyım?
budamı 30km ye kadar elektrikle gidiyor? eğer 30km yi hala aşmamışlarsa kötü... ayrıca bu arabanın ayrı yakıtı olmaması lazım yukarda arkadaşlar sormuş. elektrikli model bu yanlışmıyım?
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
elektrik + benzin
2012 vti, crx, si çıksa fiyatlar ne olur acaba. aynı özelliklerde içi sıfır kokan bir crx i hayal bile edemiyorum.
fiyat gerçekten iyi bence o parayı sonuna kadar hak eden bi araç![]()
K20 gibi B16 gibi motorları bitirdi neymiş emisyonmuş zırtmış pırtmış, honda hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak gibi görünüyor. Neyse bunlar piyasada çoğalsında, K20 ler ucuzlasın da alalım gazlayalım bari.
bu arada fiyat gayet normal
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
CR-Z nin RR ı çıktı. Baya değişik görünüyor..
Birde Mugen abiler baktılar CR-Z de bu beygirler yalan hemen bi superchage kit çıkartılar. Hop 197hpCR-Z il zamanlar çok aklımı çelmişti ama şuan ilk araba olarak değil de 2. araba olarak düşünebilirim.
Buda SC kitlisinin motor bölümü
![]()
mugen de olmasa yüzüne bakılmazmış
ha-sport ne zaman k20 kulakları üretir bu arbaya acabak20 li crz düşünemiyorum
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Gerçi aletin ağıtlığı 1120kg. e bunun içinde aküsü var elektrik motoru varHepsini sökünce güzel bi rakam çıkar ortaya bide k20a2 yada z4
misss..
Edt : Hatta yapmışlar bilem![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PAqGYP2AXjQ
şeklini bir ben sevmedim heralde .bide bunun şarj hikayesi o iki istasyon dısında nası oluyor kendini yeniliemesi fln varmı illa oralaramı ugraması gerekiyor
1881 - 193∞
Ben beğeniyorum CRZ'i fiyatlarıda gayet normal..Megane Coupe-Scirocco v.s de de hemen hemen bu fiyatlar var zaten.Yalnız iki renk seçeneği olması heralde şimdilik bir durum ileride kırmızı,mavi,gri v.s getirirler umarım.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Arkadaşlar ciddiye aldı sanırım yazdığımı..
Hybrid motorlara özel bir istasyon yok.. Normal benzinli motor var..
İlave olarak da bir batarya.. Akü şarj eder gibi o batarya şarj oluyor ve belli bir hıza kadar o batarya ile hareket ediyorsunuz..
Elektrikli otomobil ile hybrit otomobil karıştırılmasın..
RCZ ne kadar satıldıysa bu da o kadar satılacak ..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)