Turbo ve benzinli güçlü bir motora sahip olaydı iyi satılırdı..
Hybrid kavramı karıştı sanırım araç çift motorlu elektrik motoru hareket ettiriyor daha sonra belli süratin üzerinde benzin motoru devreye giriyor..
Elektrik motoru devre dışındayken aküsünü dolduruyor dinamo gibi..
Benzini bildiğimiz 95-97 oktan kurşunsuz benzin ayrı bir istasyona gerek yok çünkü araç safkan elektrikli değil..
bence de fiyatı iyi, Honda Türkiye sıkı fiyat çalışmış gibi duruyor, belli bir satış rakamı yakalamak istiyorlar gibi, indirmek için kasmışlar , renk seçenekleri de bu sebeple olabilir mi? yurtdışında başka renk alternatifleri var mı acaba?
bence satışını etkileyecek en önemli etken garanti süresi ve kapsamı, diğer hondalarda olduğu gibi uzun garanti varsa ve garanti batarya vs dahil ise alınabilir... cep telefonunda olduğu gibi telefon 2 yıl garanti batarya 3 ay garantili gibi bir durum yoktur umarım.... yoksa 1 sene sonra doğubank'ta ucuz batarya aramaya çıkmasın millet
satar mı satmaz mı tahminde bulunamıyorum, Lowrider'a katılıyorum milletimizin garip tüketim tercihleri var ... fiyat cidden fena değil de hybrid tedirginliği yüzünden scirocco'nun satışının yarısını bile yapamayabilirler ...
fn2 nin deeğeri arttı bu arabadan sonrahiç beğenemedim yaw tipini... bakalım zamanla alısıcazmı yoksa soğuyacazmı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Engin paylaşım için tşk'ler.
konuya dönecek olursak ben beğenmedim. honda hibrid mibrid gibi işlerle boşuna zaman harcıyor. tamam geleceğin otomobilleri elektrikli, belki de hidrojenli olacak ama günümüzde bu modeller tr'de tutmaz. honda inadı bırakıp turbo dizel ve atmo motorlara geçmek zorunda. bu konuda VW örnek alınacak durumda. 1,4 TSi 180 hp ve şehir içi tüketimi 7,0 lt.. ki honda motor konusunda VW'den çok daha iyidir, 1.4 lt hacim Turbo ile hem sorunsuz hem de güçlü bir otomobili çok rahat üretirlerdi..
ne idüğü belirsiz, bozulunca tamir edilebileceği bile meçhul bir hibrid arabaya 60 milyar vermezdim. polo GTi alırdım..![]()
Evet araç türkiyede satılan civic hybrid benzeri motorun gelişmişine sahip. Yakıt bildiğimiz benzin. Yani sadece elektrikle çalışmıyor. Okuduğum kadarıyla 3 modu var ve gösterge paneli buna göre renk değiştiriyor.
Eco
Normal
Spor
Bu modları kullanıp arabayı durdurduğumuzda bize skor veriyor yakıtı ne kadar ekonomik kullanıdığımıza yönelik.
Başarılı. Fiyatı da toyota ya göre kıyasladığımızda çok iyi yarı parası.
Hey gidi honda.. Sen değilmiydin 15 sene önce 1600cc atmosferikte 160hpleri alan..
Simdi millet 1.4 lerle 200hplerde sen hala elektrik aku sarj ugras dur..B16-K20-F22 vs gitti elinden.
By By Honda
Düşük devir elektrik, yüksek devirlerde benzin diye biliyorum ben. Tamamı elektrikli değil, ayrıca hybrid otoların pilleri o kadar kısa süreli değil diye de biliyorum. Bu düşük devirde elektrik, yüksek devirde benzin şehiriçi dur kalklar için tasarlanmış, köprü dönüşü hiç benzin bile yakmadan bir noktaya gelinebilir aslında![]()
Instagram: mutusgarage
konuyu direk doğum günü kutlaması zannettimhonda son 10 senede çizgiyi bozdu iyice, bakalım sonu ne olacak..gerçi sonuç belli böyle araçlar çıktıkça si lar, vti lar, type-r lar, s2000 ler her geçen gün değer kazanıyor..
///
E36 3.20 Coupe
Herkes biliyor ama karıştırılmaması adına çok az bilgi vermek isterim..
Hybrid otomobillerde herhangi bir elektrik yüklemesine/doldurmasına ihtiyaç yok. Daha büyük bir akü olarak düşünmek lazım onu.
Hybrid otomobiller : Honda CRZ - Honda Civic Hybrid - Toyota Prius - Chevrolet Volt - Honda Insight - vs
Elektrikli Otomobiller: BMW Megacity, Chevy Volt, Ford Focus Electric, Mercedes BlueZero, Renault Fluence, Tesla Model S, vs
Elektrikli olanları baya özel bağlantısı ile dışarıdan aküsünü şarj etmek gerekiyor. Bunlarda akaryakıtla çalışan motor yok. Sadece batarya var.
Hybrid olanlarda ise akaryakıtla çalışan bir motor ve ilave olarak bir batarya.. Belli bir km ye kadar (örneğin 40km) elektrikli motor devrede oluyor, 40km yi aştığınızda normal akaryakıtla çalışan motor devreye giriyor. Hybrid otomobillerde 2 tip enerji kaynağı (akaryakıt motoru + batarya) olduğu için bataryanın bitmesi / azalması durumunda bataryayı şarj edebiliyor.
Bir de şu var. 55.000 e daha başka otomobiller alınabilir demiş arkadaşlar. Ama bu işler ihtiyaçla ilgili, keyifle ilgili.. Birisine göre 55.000 e gidip 5 yaşında Passat alınır, diğerine göre son teknoloji sıfır km yepyeni bir CRZ alınır..
55.000 e bir jeep de alabilirsiniz, traktör de alabilirsiniz, Golf de, S2000 de, CRZ de, Mercedes de.. ya da gidip bir tane Honda GoldWing alırsınız.. O da 55.000 TL
Elma ile armutu karıştırmamak gerek diye düşünüyorum.
Saygılar sevgiler
Q.
Dizel için özellikle küçük hacim için geç kaldı bence honda , atı alan üsküdarı geçti.Bana öyle geliyor ki bugün hibrit'e yaptığı yatırımla 10-15sene belki daha uzun bir süre sonrasını hedefliyor.
Belki 15 sene sonra bugün vw,psa grubu dizel de nasılsa elektrikli/hybrid otolardada honda o şekilde olabilir.Yine bir vtec efsanesi doğar belki hibrit dünyasında h-tec![]()
yanlış düşünüyosun Engin. elma ile armut değil karşılaştırılan.. CR-Z ve diğer otomobiller.. ikisi de otomobil yani![]()
CR-Z satış rakamları istenen düzeye ulaşamayacağı için 2 sene içinde ithalatı kesilir. bunu not edin..
honda şu anki ihtiyaçları kaale almayıp geleceğin otomobilleri üzerinde çalışıyor. halbuki 1.4 Turbo 140 hp civic sedan, 1.6 dizel 130-140 hp civic sedan üretse çok tutulurdu..![]()
yakın bir gelecekte bizim ustalar bu hibridelektrik motorunu söker yerine bildiğimiz düz pompa elektrik motorlarını takıp modlamaya çalışmasınlar
![]()
livin' on the edge
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)