bence aracın bı kadran vıdeosuna bakalım:D
rolantı nerde,ne kadar kısa surede kendını toparlıyo,ilk marşta tepki ney
Printable View
bence aracın bı kadran vıdeosuna bakalım:D
rolantı nerde,ne kadar kısa surede kendını toparlıyo,ilk marşta tepki ney
evet en iyisi kadran videosu :D
ben problemin contalardan olduğunu düşünmüyorum rslerin contaları zaten çok ince ve parçalar birbiriyle birebir örtüşüyor.sonradan takılan rölanti valfi orjinal mi?
direksiyonu çevirince aracın stop etmesi olayı 1 kez başıma geldi (benim arabanın rölantisi 800 civarında yazılımdan dolayı) ondada direk servise gittim su devirdaiminden su kaçırıyormuş devirdaimi değiştirdiler aynı sorun bir daha tekrarlanmadı.belki hiç bir alakası yoktur onuda bilemiyorum.
bu arada giderken vitesi boşa attığınızda klima açık olursa da 1-1.5 civarlarında gösteriyor.
bu arada elimde orjinal Rs filtre kazanı ve içindede filtresi var arayanlar bana özelden ulaşabilirler :)
rolanti valfi isteyenlerede servis fiyatının çok altında arkadaşım yurtdışından getiriyor isteyene o şekildede yardımcı olurum.
başlığı toparlayıp, yeniden açacağım,
sohbet şeklinde devam ederse, toptan kitlenecektir
anlaşıldı contalarda sorun yok:)
bende 3 rolantı valfı bozduktan sonra valf yerıne kör tapa takmayı denedım.
ılk çalıstırmada arac ısınana kadar ayagınla gaz vermezsen stop edıyordu.ısındıktan sonra normale donuyordu.fakat ısınsa bıle en ufak şeyde stop edıyordu. baktım rolantı valfı parasından kaçarken marş motorundan olacaz gene gıttım aldım rolantı valfi.
şimdi sende devırde abuk sabuk bı dalgalanma yoksa ve stop edıyorsa bence valf şu an tam kapalı konumda ya takılı kaldı yada yanlıs valf takıldı hiç açıp kapatmıyor yada valf ın soketı cıkmıstır.
birde rolantı valfının hava alan ucunda ne var.orjınalı fılıtre borusuna baglıdır.rolantı valfının hava gırısı tıkalıysa valf gorevını yerıne getıremıyoda olabılır.
sayın iynn_rs size nasıl ulaşabilirim... :)
400 TL :( Ama valf zaten başka araçlarda denendi sorun yok
alala. o zaman bulamıcaz sorunu.
bu arada siz söyledikten sonra hususi arabaya inip baktım. rolanti valfinin kablosu felan çıkık değil. yanlız birşey dikkatimi çekti. valfe giren hava hortumunun ucuna kelepçe atılmış ve kelepçe sıkılarak delik çapı nerdeyse yarı yarıya ufaltılmış. bu normal mi? ayrıca deneme de yaptım. hava hortumunu elimle kapatınca hemen stop etti araba.
sabit hava girişi için boru çapı daraltılmıştır
rolanti valfide büyük ihtimal bozuktur
sürekli sabit az bir hava girerse araç yine düzgün rolantide durur fakat ilk çalışmalarda gaz yapmak zorunda kalırsınız
birde şehiriçinde sorun olabilir direksiyonu döndürürken vs
valf 400 değil yaw 230 ya da 240 liraya aldım ben sıfırını.
edit:şu anda ki fiyatı da 255,3 lira.