Tüketici haklarına şikayet edin onlar sizin yerinize dava açıyorlar kazanırsanız hem araç sizde kalıp hem ücretini verme durumları var bir inceleyin bence..
Printable View
Tüketici haklarına şikayet edin onlar sizin yerinize dava açıyorlar kazanırsanız hem araç sizde kalıp hem ücretini verme durumları var bir inceleyin bence..
anladım yarın ilk iş genel müdürlüğü arayacağım o zaman ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
megane 3 yeni çıktığında sahibinden.com da ilan vardı adam meganı kötülemek için koymuştu hatta istanbul teknik üniversitesinde onaylatmıştı boyanın hatalı olduğunu geri vermek için çabalıyordu aracını.
evt bu durumla karşılaşan başka renault kullanıcılarıda var, bilirkişi onayladıktan sonra geri almıştır parasını muhtemelen. inş bende aracı yenisiyle değiştirebilirim.
İlginç , tanıtım aracını aldım halen kullanıyorum (Mayıs 2009), hiçbir sorun yok..Normal yıkanır aracım cila vs hiç yapılmadı....
şanssızlık işte beni buldu.
direk renault tr yi arayın veya mail atın.zaman kaybetmeden işinizi hallettirin bence.daha öncede aynı durumdan para iadesi veya araç değişimi yapılanlar varsa zaten örneği olduğu için işiniz kolaylaşır..
fabrikasyon hata kuş pisliği yapamaz bunu resmen boya dökülmüş inşallah zora koşmazlar satana kadar yağlayıp ballarlar aracı hata oluncada kullanıcı hatası olur allah yardımcın olsun
yeni araç talebinde bulun boyamasınlar aracını 0 aldık boyalı olcak dersn 2012 model olsun arabanda :D
yok zaten sıfır aracı boyattırmam yenisini talep ederim vermezlerse mahkeme yoluyla alırım inş. zora koşarlar muhtemelende bakalım artık uğraşıcaz napalm.
Benim kaputumda ufak bir nazarlık niyetine kuş pisliği yanığı var 1 cm2 çapında, ama böyle bir durum yok kesinlikle bu normal değil.
Bu bildiğin boya kalkması durumu, fabrikasyon hata var bence de.
Aracin size satilmadan boyanmis olma ihtimali var mi?
Benim sol ön çamurluk boyali mesela orjinal boyayla alakasi yok servisin boyasinin resmen tas izinde boya atma yapiyor..
böyle saçma seymi olur , hukuki olarak hakkınızı arayın eğer olumlu dönüş yapmazlar ise , internette de araştırırsanız kesin böyle durumlara maruz kalmıs insanlar vardır araştırın bakalım onlar ne yapmıs , belki 1 tane sıfır deil 2 tane sıfır alırsınız bu normal bi drum deil
resmen astar kalmış sadece böyle şey mi olur vernik yok mu bu arabanın üstünde ilk etapda hemen bu gün fabrikayı arayın ve o servisi şikayet edin yetkilerini alırlar o servisin onlar koşsun peşinizde...
Sabir olmaniz lazim oncelikle, renault yavas islese de musterisini magdur etmemeye calisiyor. İs mahkemeye giderse bi ust mahkemesiyle 3 sene surer herhalde dava :(
Sizin oranın kuşları asit mi sıçıyo yahu ? Bu boyada sorun var. Arabayı reno nun kapısına bırak bence.
valla farketmez gerekirse 3 sene beklerim üç sene sonra sıfır aracımı alırım, banada boyada vernik yokmuş gibi geliyor çünkü kuş pisliği tarzı şeyler boyaya zamk gibi yapışıyor, silmeye çalışıncada boyayı çiziyor, silmez üstünde bırakırsan kabartma yapıp boyayı attırıyor.