fabrikayı bi arayın servisi şikayet edin bn denedim daha önce hemen sorunum çözüldü fiat'da
Printable View
fabrikayı bi arayın servisi şikayet edin bn denedim daha önce hemen sorunum çözüldü fiat'da
bugün bakıldı araca boyada sorun olduğunu kabul ettiler, genel merkeze mail attılar ordan cevap gelmesini bekliyoruz bakalım ins mahkeme filan uğraştırmadan hallederler
umarım sorunsuz bir şekilde araç değişimi olur.muhtemelen aracı yeniden boyayalım diyecekler.zamanında başıma geldi fiat marea da olmuştu.Ki benimki o renkte kronik sorun muş.Sakına sakın yanaşma o işe.gerekrise tehdit et.sonra benim gibi satarken arabayı kazalı değil diye bi tarafını yırtsanda anlatamassın derdini kimseye...
boyayalım diyecekleri kesinde değiştirtmek için baya bir ısrarcı olmak lazım sanırım, değiştirmeye yanaşmazlarsa direk mahkeme zaten kesinlikle boyatmam aracı.
inşallah para iadesi veya sıfırını verirler
araç servise 4 kez götürdüm, bir kaç ay oyaladılar, saçma sapan yalanlarla kandırmaya çalıştılar, ilk gittiğimde araçta boya ayıbı olduğunu kabul etmelerine rağmen daha sonra çamura yatıp dış etken, kuş pisliğinden olur boya su bazlıdır normaldir dediler, doğru dürüst boya konusunda uzman bir ustaya bile gösterme zahmetinde bulunmadılar, kaportacıların lafıyla beni ikna etmeye çalıştılar. Bende baktım olmayacak, mahkemeye başvurdum. 2-3 aydır dava devam ediyordu, en son bilirkişi incelemesine gitti ve sonuç bugün geldi. gizli ayıp olduğuna karar verdiler. Talep aracın sıfırıyla değiştirilmesiydi ama aynı model yılında olması gerektiği için 2011 model 0 megane bulabileceklerini sanmıyorum. Muhtemelen para iadesi alınacak.
Ne güzel para iadesi :) Astra GTC alırsınız sizde değişiklik olur :) Güzel haber
para iadesi tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama sanırım fatura bedeli ödeniyor. Öyle olursa zaten baya bir indirim yaptırarak 44.500 e almıştım cam tavanlısını. gtc almam için üzerine bir 15 daha koymam lazım, oda zor :)
olsun davanizi kazanmaniz, bize de bu tarz seylerde hak aramamiz gerektigini gosterdi. hayirlisi olsun
teşekkürler, daha dava kazanılmadı ama artık sonuç belli sayılır, yargıtaya filan taşıma ihtimalleride var ama cok fazla uzayacağını sanmıyorum bundan sonra.
kesinlikle genel müdürlükle görüşün sizi memnut etmek adına sıfırını vereceklerınden emının daha once basıma geldı yıne renault markaydı ayrıca gecen ay megane 3 coupe marka aracıma megane 2 balatası takılmış yekılı servıste aradan 40000 km gecmesıne ragmen dısk balata vs degıstırp ucret talep etmedıler ama tekrar soyluyorum bu sorunlarımı yetkılı servıs degıl müşteri hizmetleri ve genel müdürlük çözdü.
unutmadan bu olayı basına yansıtmak istersen haberim olsun 19.30 ana haberde yayınlatırım
bizim doktor hanım var hastanede birtane.. 2011 model megane 3 5 kapı hb olanlardan var, siyah renk aracı, onunda direklerde felan böyle sanki kaplama bir malzemeyi falçata tarzı birşeyle kazıyıp da kaldırmışsın gibi boya atmaları var. Demek genelinde böyle bir sorun olabiliyor. bir kaç arkadaşım daha şikayetciydi bu durumdan.
Benim sorunumun çözüme ulaşmamasının temel sebebi genel müdürlük zaten, ilk başta hatayı kabul ettiler fotoları filan cekilip genel müdürlüğe yolladılar, genel müdürlüğün cevabı üzerine bana dış etken bilmemne demeye başladılar. Talep aracın boyanması olsaydı boyarlardı zaten, araç değişimine yanaşmadılar. Sanırım bu sorunu tek yaşayan ben değilim, boya sorunu yaşayan başka kişilerde olduğu için onlar için emsal oluşturmasını istememiş olabilirler.
haberlerde yayınlanması çok iyi olur aslında, nasıl yapıcaz peki, mahkeme sonuçlandıktan sonra yayınlatmak daha iyi olur sanırım çünkü şu anda verilmiş bir karar yok daha.
tamamdır teşekkürler.