naptın dostum gelişmelerden haberdar etmeyi unutma
Printable View
naptın dostum gelişmelerden haberdar etmeyi unutma
duruşma olacak yakın zamanda bilirkişi raporu sonucuna göre bir karar verilecek. Bir gelişme yok henüz, buradan yazarım tekrar duruşma sonrası
dava kazanıldı arkadaşlar
hayırlı olsunnn allah gecınden versın ..
hadi geçmiş olsun şimdi o zaman ödediğin fatura tutarını mı verecekler yoksa enflasyon fln hesaplanıp o zaman ödediğin paranın bugunki karşılığı mı verilecek?
teşekkürler arkadaşlar, istersem 2011 model sıfır kilometresiyle değişimi ki, bunu secersem elimizde yok diye çamura yatarlar, ister fatura bedeli. ben fatura bedelini talep edeceğim. tabi parayı vermeyip yargıtayada taşıyabilirler davayı.
hayırlı olsun kardeşim basına gerek kalmadı fatura tutarı neydi araba 55000 tl ye sıfır 2012 model beyaz renk cam tavan navigasyon deri dosemearka kolcaklısı var haberın olsun renault eskı stok ındıırmınde olan normalde bu arac 59-60 sadece bır arac var haberın olsun bayıye gıttıgın zaman normal lısteden baktırma eskı stoktan baktır hemen cıkıyo
teşekkür ederim dostum, fatura bedeli 44.500 tl. bir daha renault alacağımı sanmıyorum ama. servistekilerin tutumu tiksindirdi beni markadan. zaten yargıtaya başvurma ihtimalleride yüksek, bir kaç ay daha alamayabilirim ücreti.
Tiksinmeyin yaw çünkü bu durum hangi firmada olsa kendileri açısından en az zararla kapatmak için her türlü çirkefliği yapardı...Ben öyle düşünüyorum....
Haziran ayı içinde makyajlı coupe'ler gelicek yenilemiş olursunuz hem :)
haklısınız, mercedes bile aynı şeyi yapıyor, ama tutumları cok sinir bozucuydu, adam gibi baştan söye, biz hata olduğunu düşünmüyoruz de gönder. servise 50 kere çağırıp yalan dolan söyleyip salak yerine koymaya çalışma. yok kuş pisliğiymiş, boya su bazlıymış oymuş buymuş. Bunları yaşayıpta tiksinmemek elde değil ne yazık ki.
işi uzatmak isterlerse uzatırlar, temyiz, yargıtay vs... ama kendini artık bu kadar da rezil etmemesi lazım bu markanın, geçmiş olsun...
aracın verniği gitmiş , garantisinden bir sorun vernik atarlar mı diye ?
teşekkürler inş uzatmazlar
adına sevındım .suluboyaylamı boyamıslar o arabayı normal olmadıgı asıkar .kazanmıssın ama davayı sorun kalmamıs.
boyanırken gerekli koşullar sağlanmadığı için boya ve vernik yüzeye yapışamamış. sulu boya gibi bişey yani :D bu arada renault kullanıcıları, özellikle fransız üretimi 2011 modeller, araç boyalarına dikkat etsinler. seri üretim hatası olduğu için diğer araçlardada bu tarz sorunlar çıkabilir. bana bir kaç kişi ulaştı aynı sorundan dolayı.
Sonuc warmı dava ıle ılgılı?
henüz yok. dava sonuçlandı kesin karar çıkmasını bekliyoruz.
dava sonuçlandı, yargıytaya başvurdular.