kesinlikle katılıyorum iç kısımda güzel değişiklikler olmuş fakat 6'yı verip 7'yi aldırtıcak kadar fark yok arada bencede 6 daha başarılı. :)
Printable View
2012 aralik ayının ilk haftasından beri üzerinde tepiniyorum 1.6 dizel modelinin ,su anda 6. Tam depoyu bitirmek üzereyim toplamda 4100 km oldu kullanımı çok keyifli segmentlerinin icinde ,yalnız bu versiyonda bildigim kadarıyla 2 ayrı arka suspansiyon sistemi yapılmış ve maalesef bendeki aracın arka yürüyen aksamı torsiyon olan versiyonu kontrolü yer yer sıkıntı olabiliyor ve çukurlu zeminde inanılmaz rahatsız bir kullanımı ve rahatsız edişi var.
İç mekandaki ses sistemi ,aydınlatma ve piano black konsol parçaları gercekten çok sık olmuş
Arka süspansiyon olayına el atarlarmı acaba yapılacak makyajda ?
herzamanki vw'ler gibi iğrenç.
bu arada yanlislikla yeni leon'u golf 7 den daha güzel yapmislar :)
Golf7 opsiyon listesinde "sports suspension" diye bir secenek bulunmakta,konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Nedir ne degildir, arac yuksekliginde fark olur mu vs.
Octavia da o keza :)
New Skoda Octavia III 2013 - all official videos - YouTube
Vallahi seat'ın içi videodan bile bariz belli ciddi golf'ün 3.sınıfı olmuş.
aslan gibi araba... :icon_tup:
http://resim.donanimhaber.com/upfile...5656644A6F.jpg
bu golf7'lerde 1.4 tsi hiç görmedim getirmiyorlarmı acaba ?
Yeni Leon geldimi acaba baz fiyatları ne durumda :D
Şimdi kokpit degiştigine göre, yeni kasalara multimedya sistemleri olmaz di mi ? rns 510 vs?
rcd ve rns serisi bitti artık bu golf lerdeki ekranlar farklı bir sistem
yeni leon gerçekten golf a göre dehşet duruyor.
o değil de octavia bildiğin önden passatımsı jettamsı , arkadan önceki kasa audilerden o stopları kücük olanlardan cakma... içi desen bütün grubun iç dizaynı aynı gibi
Golf GTI'a opsiyonel performans paketi gelecekmiş 10 beygir ve 70 tork fazlası var deniliyor.