Ben 1 hafta önce eskişehir plaka gördüm birtane :)
Printable View
Ben 1 hafta önce eskişehir plaka gördüm birtane :)
Bayilerde var şuan en azından benım gittiğim bayide vardı :)
Bayilere dağıtımı yapıldı, hatta büyükşehirlerde test araçları da var.
geçen pazar gördüm plakalı. çok detaylı görmedim ama sanki eskisi gibi kalıplı gelmedi gözüme. arkadaşlar da katılır mı bana bilmiyorum.
Fuarda da inceledim, bayide de inceledim iç mekanın güzel olması dışında ve arka koltuk oturma pozisyonun rahatlaması dışında bir ekstrasını göremedim 6 kasaya göre ki kişisel olarak dış tasarımını hiç beğenmedim.
Ön çamurluktan gelen, kapılarda devam eden keskin çizginin arka çamurlukta olmaması, arka çamurluk macunla düzeltilmiş gibi göze hoş gelmeyen bir etki yaratıyor bence.
geçen florya mez e uğradığımda ellerinde baya vardı
bixenonlu falan dneilen gibi ama eskisi daha güzel duruyor dıştan sanki ?
onden uzaktan bakınca jetta havasında alışmak zaman alıcak :)
tokuuu cıktı bu ısınn :)
dün aracı test ettim . mart gibi gelicek dediler benzinliler. benim merak ettiğim ACT li sistem 140lık golflerdi.Gitmişken boş dönmeyim dedim.
passat ve golfü beraber inceledim.iç mekan passat kalitesinde olmuş.(bikaç detay haricinde)
arka kapılar ön kapılara göre sert plastık burda bir eksiyi yedi. passatta arka kapılarda consol gibi yumuşacık.
Higline aracın kapı eşiklerinde kromaj yok ! plastik var ! uyuz bi görüntü bu. Passatta şık tarzda 'passat' yazılı eşikle mevcut
1.6 tdi dsg higline test ettim frenleri çok çok iyi. yol tutuşuna bakamadık ***** bikaç km sürdürüyolar.
1.6 tdi bana performanssız geldı. hala 105 bg ya artık şu dizele bi el atsınlar . eskiden 1.9 130 vardı. şimdide gelişen teknoloji ve düşürülern hacimlerle bi 130 luk olabilir.(bkz:tsi 1.4 140/160/180) Chiplisi tatminkar gider sanırım.
Özellikle lakalara girdim tok bi ses var , beğendim. Ama bu kıstas değil çünkü aracı çok az bi mesafede kullandırıyolar.
Dış tasarım bana güzel geld,bu kişiye göre değişir ama bence gayet yakışıklı.
Bu farlar bi havikaaaa dostumm :D dedim orda. farlar çok cix olmuş :D
bagaj hala dar, leonun daha geniş.Bunada biraz el atsalar fena olmayacak sanki.
Bagaj tatminkar deil ama arka diz mesafesi sedan bir araç kadar gayet tatminkar.
Detaylar çok güzel araç içinde
direksiyon hoşuma gitti . konsol hissyatı süper diyebilirim.
Koltuklarda gayet tatminkar , hoş ve rahat görünüyor. Yanlız higline araç ve 70bin tl fakat elektirkli koltuk yok , oda güzel :D
Forumlarda en çok konuşulan konu 1.4 tsi haricindeki versiyonlarda arkaların bağımsız olmaması yeni golfte
kullanıyorum diye söylemiyorum ama kasa olarak incelediğim kadarıyla golf 6 bence daha başarılı gibiydi fakat iç kısımda bazı noktaları daha kaliteli hale getirmişler fakat yinede bence golf 6
2 hafta önce 1.6 TDI aldık, golf V den sonra golf VII çok başarılı geldi
yeni hep yenidir, sorunsuzluktur. Kalıp konusunda ben öyle bariz fark görmedim yalnız eskisinden çok daha şık olduğu kesin. Özellikle iç mekan çok çok iyi.
Aracı test ederken tek bir şey fark ettim, ön yan camlardan inanılmaz rüzgar sesi geliyor, bunu bir iki yerde de okudum sanki..
Test aracı 1.6 tdi idi, benim görmek istediğim araç ise 1.2 tsi versiyonu, gidişini çok merak ediyordum ama ellerinde olmadığını söylediler.. 42 bin tl başlangıç fiyatı biraz abartılı geldi.
Forumlarda çoğu kişi 1.2 tsi düşünüyor gibi gözüksede bayii getirmediğinden midir bilemiyorum dışarıda hep 1.6 tdi dolu , comfort+dsg 67 bin yüksek fiyata rağmen tercih ediliyor
nedeni tamamen duygusal :) aradaki fiyat farkına bakıyor, siteden yakıt tüketimine bakıyor. aradaki farkı hesaplayınca gayet uyguna geliyor. benim düşüncem bu yönde.