1.2 ile 1.6'nın vergilendirmesi aynımı ki?
Printable View
Hadi hayırlı olsun.. :)
http://a1211.hizliresim.com/13/2/fjzds.jpg
ilk defa bir golfü beğendim:)baya güzel olmuş
Değişiklikler olacaktır bence opsiyonel listesinde ?
aksesuar videosu güzel olmuş, canlıda fikirler değişebilir gibi ama ben hala leon u bekliyorum açık ve net :)
bence güzel değil. + gti jantlarını yıllardır beğenemedim hiç
Araç highline donanım olmasına rağmen beklediğim kaliteyi bulamadım pek...Belkide ben fazla şeyler bekliyordum ondanda olabilir...:)Arabanında başı fazla kalabalıktı tamda inceleyemedim ama yinede satar bu Golf...Kemik alıcısı hazır çünkü almaya...
laciverti bende beğendim ama bırak incelemeyi aracın yanına yaklaşamadım bile kalabalıktan.. bayada ciddi alıcılar vardı.. A3 ile Golf arasında kalmış bi çok kişinin konuşmalarına şahit oldum :)
Mavi renklerine pek ısınamadım ama gri ve beyazı hoş duruyor.Yine sınıfında en beğenilen olacaktır eminim
Yakıt olarak 140luk çığır açmış resmen 1.2 tsi kadar yakıyor , 8.4 snde 0-100 yapıyor :)
11 kasım sabah 11.00 gibi Samsun sahil yolundan gidiyordum ki ne göreyim :)
golf 7'ler aşağı indiriliyor , TIR'dan :)
metalik gri vardı bir tane ... maşallah ...
Arka kapıların iç döşemesi önlerden farklı olarak sert plastik, tam bağımsız arka süspansiyon yok, orta konsol leonun az değiştirilmişi, küçük hacimde maliyeti yüksek olan çift şarj motor yok. kısacası golf 6'yı çok ararız.
Bence satıcak başarıyada ulaşıcak.İçi adım kadar eminimki leon'dan 10larca kez kalitelidir.Resimlerden bile anlayabiliyorum aslında.Kırmızı veya beyazı alınıp yay+jant harika durur
valla ilandaki harika görünüyor.
Bizim evdekilerde polo bakıyorlardı vazgeçtiler 1.2tsi bluemotion dsg golf 'u gördükten sonra.Vw nin sitesinde istediğimiz model 49.900 yazıyor fiyatı uygun geldi acaba yakıtı nasıl olur varmı bilgisi olan.Şuan sipariş vericek olsak çok uzun tarihlere kadar sarkarmı acaba,yani bunu neden dedim diye sorarsanız 1.2 golf mu olur filan fazla talep olmaz diye söyledim.Birde biz hiç sıfır araba almadık 49.900 e aldık bunun plaka ve diğer masrafları ne kadar olur,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar :)
Bayii'lere geldimi araçlar arkadaşlar ?