İlk geldiğinde 130luk en dolusunu 64 bine bırakmışlardı megane.Şuan 62 bin tl'ye tam dolusunun alınabildiğini duydum
Printable View
ÖTV nin konuyla alakası yok, orta sınıf araç alacak kesim yok artık, varlıklı kesim 2. araç olarak bu tarz araçlara yöneldiği için fiyatlar arttı.
Halen diyorum şuanda sınıfında tek o araç herşeyiyle ama kötü bir döneme denk geldi.Sadece gtline değil genel araç satışları ölü noktada ötv aşırı yüksek kimse parasını biryere yatırmak istemiyor.
Aracımı aldığım bayii 130luk geldiğinde beni aradı, baktım araç çok güzel mavi hb bütün paketler var( şerit takip asistanı o zaman konulmamıştı) bırakayım dedim arabamı üste ne kadar vereceğim 30 bin tl deyince hadi eywallah dedim.
alman grip programi test etmis,
http://benyunus.com/fiyatlar.jpg
Maşallah maşallah
videoda ki navigasyon sadece 2700 Euro :)
Açılır tavan değil cabrio golf mübarek 2700 tl :)
Boşline dsg dizel 65 nerdeyse..fazla fiyatlar bence.
Hertürlü satacağına inanıyorum golf'ün her zaman belirli bir alıcı kitlesi var.Çizgileri ve boyutları da olması gerektiği gibi oldu.
Fiyatlar epey pahalı , gerçi bütün araçlarınki pahalıda neyse...Ben bu paraları vereceğime 2.el sıfır ayarında d segmenti alırım bu paralara...
Bence guzel olmus begendim... Fiyat konusuna gelince bence cok abarti degil fiyatlari tabi bizim guzel vergilerimiz bu hale getiriyo bu fiyatlari. Reno meganla falan karsilastirilicak bi araba degil hayatimda yaptigim en buyuk salaklikti megan kupe almak.. Gidip golf e bakmistim kendime yedirememistim bombos arabaya 46 bn tl vermeyi.. Aldigim dersler yetmemis gibi gidip megan kupe almistim..
Standart donanıma eklenen yeni güvenlik donanımları ve yeni teyb gibi özelliklere rağmen fiyat gerçekten güzel. Bende ilk başta yüksek demiştim ama kalite,konfor,güvenlik eskisine oranla kıyaslanamayacak kadar iyi. Test sürüşünü de yaptım eğitimini de aldım. Yeni A3,Yeni bmw 1 serisi, Mercedes A serisi gitsin kumda oynasın diyebilirim. Testini yapıp aracı yakından inceleyip araca göz atacak herkes bu yazdığım satırlara +1 yorumunu yapacaktır. İyi forumlar. Tebrikler Volkswagen bizi bir kez daha yanılttın...