Fuardan sonra bence Aralık gibi siparişler alınmaya başlar
Printable View
Fuardan sonra bence Aralık gibi siparişler alınmaya başlar
Yolda gelecek araçlarımızdaki opsiyon ve sipariş durumu ;
http://f1210.hizliresim.com/12/q/f5lt6.jpg
İlk gelecek araçlar Halojen farların üretim ve testleri tamamlanamadığı için tamamı bixenon farlı gelecek. Bixenon farlı almak mecburi gibi olduğu içi Doğuş otomotiv Almanya ile bu konuda anlaşıp ilk gelen araçlarda uygun fiyattan verilecek. Bixenon farın müşteriye maliyeti 1.300 TL olacak. Hadi alan herkese hayırlı olsun şimdiden..
Yeni navigasyon sistemi mükemmel olmuş Rns510 bile şuan harikayken bu yeni nesil arabayı tamamlamış bitirmiş. Fiyat pahalı fakat 64gb ssd olması bile 10 yıldan fazla kullanılacak gibi :) gold değilde yeni poloyu beklemedeyim
Epey de araç geliyormuş :) xenon fiyat farkı verilmeyecek olması avantaj olmuş ilk alanlara...
Herkes de dizele yönelmiş iyice
Doğru bende düşünüyordum arabayı bile gerçekte görmeden nasıl direkt sipariş veriyor insanlar diye
Araçlar geliyor olduğuna göre Aralığa sarkmaz sanırım
Öncelikle düzeltiyorum daha üretim planına alınmış opsiyonda veya siparişte 1.2 tsi yokmuş. Hadda araç kotasında 1.2 TSI'ın düz viteste gözükmüyor şu an için.
Sizin sorunuzun şu an için hiç bir cevabı yok malesef. Bu sorunun cevabını şu an için Türkiyede 1-2 isim hariç kimse bilemez..
Araç oluşturma fln yapmışlar sitede 5-6 tane 18 jant seçeneği var herhalde öyle olucaktır
Araç oluşturmayı neden mikro siteye koymuşlarki , ara ara zor buldum :)
Buradan girebilirsiniz...
birteksey.com
Tesekkür ederim. Arac oluşturmada bütün jant seçeneklerini koymuşlar ama doğuş bu ne yapıcağı belli olmaz :)
http://a1210.hizliresim.com/12/r/f6kl5.jpg
Almanya sitesinden teknik verilerini inceledimde , vw cidden aşmış artık bu işi...
Volkswagen - Accessories for the Golf - YouTube
1:14 halojen farlı golf 7 yi görebilirsiniz. O bixenondan sonra harbiden evde yok :D
video çok güzelmiş. erkeklerin ullandığı bluemotion gibi birşey galiba.
Golf 3-4-6 gerisi hoşuma gitmio buda o kadar güzel gelmedi bana...:)
Yeni Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline 45.600
Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS Comfortline 57.600
bir dizel motor 12.000 lira farkediyor demek? içine altın mı koyuyorlar bu dizel motorların?
Siciroccoya benzetilmiş gibi sanki