Clio 4lerde CD çalar yokmuş dün bunu ögrendik aldıktan sonra. Yada biz bulamadık.
Printable View
Clio 4lerde CD çalar yokmuş dün bunu ögrendik aldıktan sonra. Yada biz bulamadık.
Çok şaşırdık benzinciden CD aldık arabaya oturduk birbirimziin yüzüne baktık "nasıl olur bu diye arabada" bi 30sn şaşkınlık yaşadık. :)
Tamam cd'nin devri artık bitti ama herkes usb&aux kullanmak zorunda değil , sen koysana kardeşim bi cd çalar , çokmu zor yahu...İyice abarttılar bu ekonomi kasma işini bu firmalar...Bakıyorsun fiat dobloya bağımsız arka süspansiyon koyuyor , yeni golfte bağımsız arka süspansiyon yok...Daha bunun gibi bir ton örnek uzar gider...
Hayır satarken bile söylemedilerki araçta cd çalar yok diye. :) SD kart girşi yap bari
Oda bilmiyodur emin ol :)
1,2 1,6 valf den son anda 0,9 turboya geçtim bakalım yarın teslim alıcam nasıl olduğunu çok merak ediyorum test sürüşüde yapmadım
Gayet tatminkar merak etmeyin, koltukları olsun direksiyonu olsun araç çok güzel ve kaliteli geliyor.
1,2 için torpido ve koltukları kırmızı yapmıştım araç üretimde olduğundan 0,9 da araç mais parkında olduğundan standart icon donanımlı
bakalım hayırlısı daha iyi oldu 0,9 turbo olması
Gayet tatminkar merak etmeyin ben çok memnunum.
vites topuzu fix kalas gibi onuda değiştirmeleri lazım artık.
Yeni clio 0.9 parasını hak ediyor mu sizce? Alsak memnun kalır mıyız kullananlar ya da aracı detaylı araştıranlar fikir verebilir mi ?
Renault'tan ne kadar nefret eden tanıdıklarım varsa Clio 4'ten sonra inanılmaz fikir değiştirdiler.
O koltukların rahatlığı nedir öyle ?
Gidin kendiniz deneyin, son kuruşuna kadar hak ediyor parasını bence.
Şuanki rönonun bütün seri araçları parasını hak ediyor bence. Jipi hariç
Otomatiği gelicek mi 0.9 turbo'nun?
CVT otomatik gelecekmiş abi benzinliler için. Dizel için de EDC gelecek dediler. Önümüzdeki ayın ortasında gelecek dendi hatta.
Ekstra olarak sunroof, mercek far + far yıkama + xenon paketi de geliyor yüksek ihtimalle.
Alırken 0.9'unu almak daha mantıklı diye düşünüyorum yani yazılanlardan yola çıkarak ,yakıt ve performans anlamında .