sunroof geliyormuymuş sonunda?
Printable View
Sunroof gelince benzine gelip de dizele gelmemesi gibi bir şey olmaz zaten, tüm motor tiplerine gelir.
bn yanlış anlatmışm zaten kendimi sunroof geliyor mu sonunda diye değiştereyim :D
son gelecek paketlerden sonra güzel olacak.. fiyatı ne kdr etki edecek acaba
Sunroof + Xenon paketi 2000-2500 civarı etkiler. Sunroof + xenon birlikte geliyor paket içeriğinde zaten. Otomatik vites de 2500-3000 etkileyecektir.
ulan yine sabredemedim gittim ilk üretim aracı aldım.. ne sunroof var ne xenon.. üstüne bi de arka camlar manuel.. katlanır aynam yok.. kafama tüküreyim
Sunroof+xenon paketinin fiyatı uygunmuş aslında...Yeni golfte sunroof 2700 tl imiş...
0.9 T harika bi motor sesi de harika 3 silindirin keyfini yaşayın derim...:D araçta tek kusur olarak içi çok dar geldi ve yeni araçlarda kullanılan küçük camlı büyük kapılar dan dolayı arkası çok klostrofobik idi....bende 2001 clio olduğu halde arada 3 nesil fark olmasına rağmen araçta ki darlık hissi hiç hoş değildi...donanım olarakta güncellendiyse xenonlu filan harika olur bu araç...:)
EDC olanın motorunun da farklı olacağını hesaba katmak lazım. Üzerindeki motora direkt EDC takmazlar.
Bir de zamanla bu fiyatların biraz daha yerine oturacağını düşünüyorum. Gırtlak dolu olan 47'ye biter gibi.
rüzgar sesi iç trimlerden gelen klasik reno clio sesleri haricinde 10numara alet motoru görüntüsü vs
Peki bu 0.9 Tce nin başka versiyonlarıda gelecek mi? 105 hp 110 hp gibi...tadından yenmez...
0,9 turbo motorun performansı bence 1,4 dizel den 1 gömlek üstün. 1,2 den ise 0,9 turbo çok daha mantıklı hatta dizelden bile
temmuz ayından itibaren sunroof,1,2 turbo 120 bg.otomotik vites ve rs versiyonlarıda satışa sunulacakmış bilginiz olsun
sunroof+xenonlu 50 bini geçer o zaman :) 50 bine clio :)
Yeni Clio RS'te EDC kullanılcakmış. 0-100 km/s 6.9 saniye.
Dayanamadım ben de aldım bi tane. Gelince paylaşırım fotoğraflarını.
900cc yakıt şehir içi kullanım 7.3-7.6 arası degişiyo bizimki.