1.5 dci motoru koysun o modellere yine tutar.Cebini kendi canından daha çok düşünen bir millet olduk.Az yakıyormu tamam.Güvenlik sağlamlık filan aramıyoruz.
Printable View
nerede o mk1 focus'un ilk çıktığındaki tepkiler? nerede renault megane'ın ikinci neslinin verdiği garip hisler? nerede e39 5 serisini ilk gördüğümüzde tasarımdan aldığımız tat? yok hiçbiri. günümüz otomobillerinin %80'i şurasından burasından bir başka modele benziyo bi şekilde. bu clio'ya da yapılacak yorum, günümüz tasarım trendlerine uygun olmuş o kadar.
Lag. Coupe den sonra sevdiğim ikinci Renault olmaya aday :D
Önemli not: sümbül de sıçmasalar bari...:D
Umarım konsepttir öyle görünmüyor ama anladığım kadarıyla.. Çünkü daylightlar ve kapı altındaki o siyah yerler iğrenç duruyor onun dışında güzel bir tasarım olmuş tabi bana göre alayı çirkin yenilerin de :D
direk ds 3
ben beğendim valla güzel olmuş
Renault markası kendini artık preminium seviyeye çıkarmaya çalışıyor bence clio 4'te tutmuş bu.
alt kesim için dacia ile eski platformlar değerlendirilecek. Motor yerpazesi ekonominin dibine vurmuş ama eminim yüksek fiyatı bunu baltalar.Eğer hyundai'nin yaptıgı gibi psikolojik fiyatlandırmaya gitmezler ise. profilden ds3 hissettim iç mekan oldukça özgün ve hoş olmuş.
Abi bence renonun kemik müşterisi ucuz fiyat arar...Eğer pahalı bir fiyata satmaya çalışırlarsa tutmayabilir bu araç...
Gram begenmedim
ah o vtes koluuu
Bence harika olmus... Keşke arka tarafı ibiza dan copy paste yapmak yerine birazcık değiştirselermiş yalnız.. Ha bide öndeki logo? O ne ya Renault tır yaparken yanlıslıkla buna koymuslar herhalde. Bir de sene oldu 2012 - o vites nedir öyle aga ya...
aaa citroen
bende begendim ama öndeki logo bi büyük olmus:)
Teybi de değiştirmiş bunlar.. Aman Allah' ım..
renaultunun alıcı kesmi belli renault premium araç çıkarsada kaliteyi ucuza satamaz gene bmw mercedes fiyatlarına yaklaşır araçların fiyatları kimsede o fiyatlara renault almaz üç beş ekler mercedes bmw alır gene..
tasarımı çok güzel de, o logoyu o kadar abartı yapmanın alemi nedir ??
hiç sevmedim ya önden hele çok itici geldi:beuj:
amblemıde stokta bulamamışlar tırların ustunden sokmusler sanırım