Megane IV ile ilgili herhangi gelişme varmı acaba ?
Printable View
İlk gelen aracı alınca :) makyajda çok kapsamlı olmayınca :) En azından bir fluence gibi olmadı , fluence'i harika toparladılar
Clio sport tourer iç mekan olarak nasıl? Diz,baş, omuz mesafeleri aynı mı? Yoksa sadece arkayı uzatıp bagaj mı yapmışlar?. :)
RS in fiyat ortalaması ne olur acaba?
Clio 4'ün ilk kronik sorunlarını yazayım;
- Ön takımdan ses geliyor araçlarda. Özel bir yağ var, sipariş edilip o getirtiliyor ve ön takımda 3-4 yer yağlanıyor. Sonrasında ses kesiliyor.
- Araçlar kapı ayarsız çıkıyor fabrikadan. Aracı teslim almadan mutlaka sürücü kapısının ayarını yaptırın.
Neden soğumaya sebep olsun ki bunlar bir çok firmada/modelde olan şeyler...:) güncellenir sorun kalmaz...:)
almaya yakın olduğum son anda vazgeçtigim iç tasarım olarak çok beğendiğim bir araç
arkadaşımın arabası hatalı üretim çıktı daha 1000 km de turbosu bozuldu
Bu arada daha önce konuda yazıldı mı bilmiyorum ama, Clio 4 RS'in 1.6 Turbo motoru, Juke Nismo ve DiG-T'de kullanılan 1618 cc motormuş. Yani ÖTV %40 değil, %80 olacak. Getirecekler mi çok merak ediyorum.
Pehh umut ediyordum 60 70bin arası olur diye
100.000 tl'nin üstünde olması bekleniyor diyor otohaber...
işte sorun da orada zaten; insanlar ikinci el kullandıkları araçların yaşı geçtikçe sıkıntıları başladığı için, sıfır aracı tercih ediyor. ben bugün 40 milyar para verip de önden ses geliyo, kapıları ayarsız diye servis yolu tutucaksam aldığım araçtan soğurum açıkçası. yoksa renoya bir düşmanlığım yok, gayette hoşuma gitmişti yeni clio.
mesela bu. adam gidicek servise yok yeni turbo sipariş edicekler sökücekler takıcaklar falan. sıfır araçta olmaması gereken şeyler bunlar. sonuçta hepimiz tüketiciyiz. düzeltilir kardeşim diyip te kenara atılmaması lazım. seri üretime geçmeden evvel testleri yeteri kadar yapılmıyor, ya da seri üretim sırasında sorun var mı yok mu üzerinde yeteri kadar durulmuyor ki bu tip sıkıntılar oluyor.
Clio 4 RS in detayları ortaya çıktı ;
Motor : 1618 cc Sıralı 4 silindir turbo benzinli
Güç : 200 Bg 6000d/d
Tork: 240 Nm 1750 d/d
0-100 km/s : 6.7 sn
Son Sürat : 230 km/s
Tüketim (ort) : 6.3 lt/100 km
Şanzıman : 6 ilerİ otomatik ( EDC )
Motor 19 cc den dolayı üst vergi dilimine giriyor bu sebeple TR de görülme sayısı çok çok düşük olabilir eğer fiyata müdahale olmaz ise
Çok güzel bir araç aslında ama TR için talihsizlik olmuş..