User Tag List

Sayfa 30/33 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
623 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Yeni (2013) Clio 4

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir ve konyaya gittim geldim. 1.2 benzinli benimki. ön kapılardaki kelebek camları rüzgaz sesi yapıyo onada silikon çektik siyah ses baya azaldı.
    benim kullandığım 13bin kmdeki araçta da rüzgar sesi geliyordu ön kapıdan baya..

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 1070 kg. ben yeri geldi 190 lara kadar çıktım. elbette 120 deki kadar yol tutmuyor ama o süratlerde en kral arabadan bile pek birşey beklemem amacı öncelikle konforlu ulaşım olanlardan. Siz yol tutuş anlamında sordunuz diye farz ediyorum. aracın yol tutuşu bugüne kadar kullandığım araçların hepsinden çok çok iyi (8 reno bir hyundai kullandım. symbol megane 2 f7r getz vs) 160 larda kamyon yanından geçerken şöyle bir rüzgar tutuyor sanki ama sağa sola atma yok. belki ben geniş taban lastik koydum onunda etkisi vardır. orjinalleri uzun süre kullanmadım ziyadesiyle sertti.
    yol tutuşu bence güzel. geçen hafta 90 100 le giderken önüme bi yaya fırladı.çarpmayımda araba giderse gitsin düşüncesiyle sağa sonra sola kırdım ama hiç kesinlikle bi atma olmadı arkadan filan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SkY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kullandığım 13bin kmdeki araçta da rüzgar sesi geliyordu ön kapıdan baya..
    ön camdadaki kelebeklerde plastik bi malzeme var üzerinde hafif bi ayrık var o yapıyo ben silikon çekmeden önce bantla denedim baktım kesildi sonra silikon çektim

Type-Rdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu renault lardaki kelebek camı sesi bizim 2000 model symbol un arka camlarında da var adamlar hala düzeltemedi gitti. yolda giderken fışır fışır bi zaman sonra acayip sinir bozuyor
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle bi camera açısı görmedim ..
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hava parcali bulutlu, balkanlardan gelen soguk hava dalgasi net olarak gozukuyor.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 dci EDC gelecek mi Tr'ye bilen var mı ?

AEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yol tutuşu bence güzel. geçen hafta 90 100 le giderken önüme bi yaya fırladı.çarpmayımda araba giderse gitsin düşüncesiyle sağa sonra sola kırdım ama hiç kesinlikle bi atma olmadı arkadan filan.
    Belki size güzel geliyodur aslında güzeldir belkide ama bana göre değil, nedenini söyleyeyim Alanya'da konaklı virajı var bilenler vardır elbet orası normal bi arabanın 90 100 le yer diye tabir ettiğimiz şekilde alabileceği bi viraj, o viraja 70 le girdim arkadan kaymaya başladı araba dedim yerler ıslaktı herhalde neyse diyip geçtim, ertesi gün hava çok güzel yerler kuru tekrar bi 70 75 km hızla geçtim tekrar kaymaya başladı bence çok bırakıyor arkasını hele esp olmasa hiç tutmayacak ki bu benim kişisel görüşüm agresif kullanırım biraz... ( Denemek amaçlı öbür aracım leon ile aynı yerden 130 la savurmadan geçtim )
    Zirve hala tek kişilik...
    Adalet bakanı.

B.Yaman
    Misafir
    Benzinli 1.2 Evlerden Irak

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 sene renault yetkili serviste çalıştım ithal ile yerli arasında daglar fark var yerliler dökülürken ithallerden tık ses gelimiyordu

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki size güzel geliyodur aslında güzeldir belkide ama bana göre değil, nedenini söyleyeyim Alanya'da konaklı virajı var bilenler vardır elbet orası normal bi arabanın 90 100 le yer diye tabir ettiğimiz şekilde alabileceği bi viraj, o viraja 70 le girdim arkadan kaymaya başladı araba dedim yerler ıslaktı herhalde neyse diyip geçtim, ertesi gün hava çok güzel yerler kuru tekrar bi 70 75 km hızla geçtim tekrar kaymaya başladı bence çok bırakıyor arkasını hele esp olmasa hiç tutmayacak ki bu benim kişisel görüşüm agresif kullanırım biraz... ( Denemek amaçlı öbür aracım leon ile aynı yerden 130 la savurmadan geçtim )
    kardeş kusura bakmada clio 4 ün 70 le girip kaydığı viraja diosn ki leonla 130 la kaymadan giriyorum allah aşkına şu virajın resmini çekip at bana acaip merak ettim

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renault sevdiğimden değil yanlış anlaşılmasında 70 ile 130 arasında iki kattan fazla fark var. bugün üretilen std. b, c ve d segment bir araçta hiç bir şekilde bu kadar fark olmaz. desen ki std. clio ile 70le dönüyorum, silik lastikli leon wtcc ile 130la dönüyorum tamam derim de dediğin araçlar ile hız arasında çok absürt bi fark var

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi oyundu bu ? Gran Turismoda da Antalya virajları yok ama neyse.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana arkadaşın hayal dünyası fazla gelişmiş gibi geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu RSler gelse artık
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio yla Leonu aynı segmente koyması zaten olayı tam kavrayamadığının göstergesidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf sen böyle konuşunca dün gece çıktım denedim 70 80 arası öyle uzun düzlüklü bi virajda deildi.viraja girdim ama ne bir atma nede savrulma olmadı. bence sen hayal görmüşsün. ki ben zannetmiyorum 70 le arkayı atsın çok aşırı keskin bi viraj olcakki anca dedigin olsun.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 benzinli icon fiyatları ne durumdadır ikinci el. Yakıtı nasıl 1.2 lerin? Bir arkadaşıma alıcaz büyük ihtimalle.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yalan söyleyim dış görünüş gerçekten çok başarılı bir araç kırmızı rengine halen için gider.. Ben aracımı alırken bakmıştım clioya. Baz paket 1.2 alacaktım. ancak içerisinde işçilik ve plastiklerin duruşu hayal kırıklığı yarattı üst pakete bütçe elvermediğinden almamıştım. Arkadaşımda 0,9 turbo full olan vardı inanılmaz keyifli ve güzel sesli bir arabaydı... Şimdi corsamız var..memnunum. 1.2 motorunda corsadan farklı bir tüketime sahip olacağını düşünmüyorum ben şuan şehiriçinde 3000 devir vites değişimi ortalama 100 km hızı geçmeden 6,2 litre tüketiyorum. şehirlerarasında ise 110 120 altına düşürmessem 5 litre... eğer 80 le gidersem 4,2 - 4,5 civarında tüketiyorum.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 benzinli icon fiyatları ne durumdadır ikinci el. Yakıtı nasıl 1.2 lerin? Bir arkadaşıma alıcaz büyük ihtimalle.
    Ben 36 ya almıştım nisanda ama şimdi zam gelmiş 39 civarı olmuş. Şuan aracım 10 bin oldu yakıtıda biraz düştü şehir içi 6lt gösteriyo şu an 30 tl ile 110 civarı km yaptım

kemalsoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıştan hoş işin içine girince fos. hadi bu clioya eyvallah da symbol tam bir rezalet..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)