Bursada üretilmiyormu bu araç?
Printable View
ibiza olsaymış sanki :D güzel ama clio olmamış :s
araç bursada üretiliyor ve burdadada dolu versiyonu olur fakat fiyatı ne olur onu merak ediyorum ,kısmet olursa renault türkiye ile fabrika gezisi yapıp göreceğiz rfc olarak bu araçları..
Söz konusu uygulama ile fiyatlar uçar gider, yada uygun fiyatlı olsun diye baz donanımda dahi sunulan ekstralardan vazgeçer millet.
Umarım böyle bir araca bunu yapmazlar, parası olan için çok güzel tabiide, clionunda hitab ettiği kısım belli. Ufak bir hb de kişiye özel üretim sadece maliyeti arttırır başkada birşeyi değil.
Bahsettiğin RS vs. de olsa eyvallah ama normal clioda ı ıh..
öndeki logo çok büyük olmuş
Zaten logo çirkin birde tencere kapağı kadar koymuşlar gözüne gözüne çarpıyor insanın.
Edit: Ulan herşey değişmişte şu vites topuzu hala aynı insaf yahu kaç nesil oldu...
önden tamamen polo ya hiç fark yok arkadan 5-6 tane arabaya cok benzıyor :D
O cıta ne öyle yahuu..İçi haric begenmedim acıkcası..Gerçi ön konsolda sıkıntılı duruyo gözümde ama :D :D
http://i47.tinypic.com/2mcvp4.jpg
Sabır ya Sabır :) Hele bir gelsin bayii'lere arkadaşlar, peşin peşin kötülemeyelim... hoş, Bursa'da üretileceğini duyunca bir yanım burkulmadı değil
Çok kötü görünmüyor. Yakıt olayı cidden başarılı görünüyor. Hele bir gelsin canlı canlı görelim ozaman karar veririz.
o değil de ön tarafı poloya benzetenlerin gözü bozuk kesin farlar birinde oval diğerinde köşeli tampon sis farı ikilisinin alakası yok ızgara tamamen ayrı dünyalar nasıl benzetiyorsunuz anlamadım. Ananem de böyle tv de gördüğü her ünlüyü birine benzetir sanırım bu bir sendrom :D
araç 10 numara olmuş güzel bir fiyata iyi satar. motor seçenekleri çok iyi rengarenk araca da hasret kaldık umarım her yer renkli clio ile dolar.. bıktım yahu gri, siyah, beyaz arabalardan..
Renault farkımız olsun diye mi şu digital göstergeden ve kartlı sistemden ısrarla vazgeçmiyor. en uyuz olduğum ikili. neyse ki megane 2 deki takoz elfreninden vazgeçtiler:D
Yakıttaki değerler güzel ama fiyat ne olacak. renault nun fiyat konusunda ucagını düşünüyorum
Şu jant tasarımcılarına keşke bişey yedirip içirmeselerdi.. vites topuzu ve jant hariç güzel olmuş.
Başarılı gözüküyor
Gayet hoş :)