Marka ön yargım yok, 2 gün önce bende plazaya gittim makyajlıları inceledim, yine aynı nane.. 1.6 ları görmek için gittm ama gelmemiş daha . İsterim ki hepsi iyi olsun kapışsın, kazanan vatandaş olsun:)
Printable View
Yok gt line mevcut degildi,güncel olarak 60 binlik megane için konuşuyorum.
Konu başlığından beri bahsettiğimiz araç GTline 130ps dizel araçtır.Menşei İTHALdir.
Geri kalan bütün HB'ler (ilk gelen seriler hariç) BURSA üretimidir, düşük kalitedir,alınmaması gerektiğini her fırsatta söylüyoruz zaten.Demek istediğim,körü körüne savunma durumum yok benim.Yerli meganelere 50-60 bin verenlerin yüzüne diyoruz forumlarda, paranıza yazık ettiniz diye :)
şu vergiler olmasa bu ülkede her şey daha güzel olacak
GTLine fazla güzel. Mavisi çok fena aklımı çeliyor. Varımı yoğumu satıp bi Sport Tourer GTline alasım var :D
Resim işini unuttun herhalde :))
http://www.golflife.es/userfiles/ima..._768_04(1).jpg
Bu jantların fiyatını öğrenme şansın olurmu kardeşim?
17 inç, model ismi "SARİ" ... Yeni scenic'lerde geliyor...
bana 65.000 tl ye astra göstersene geçen hafta arkadaşıma astra sport dizel sunroof orjinal navigasyon lu olanını 55bin tl ye aldık, bendede 2011 astra var eşşek astra dedigin 1.3 motordaki en seri araç , herşey motor demek degil bir çok araba kullanan biri olarak bir opelin kalitesini renaultla hiç bi zaman kıyaslayamam ...
bızım bır tanıdıkda 2012 model cosmo 1.3 sunroff navı 600 orjınal flexıradelı arabasını 62 bıne aldı bırtek ergonomık koltugu kalmıstı derı 3000 tl ıdı onuda alcaktı sogutma olmadıgı ıcın ınsıgnıadakı gıbı vazgectı :) 1.6 sı gelırse aynı bu donanımdakı arabada 67 cıvarı olur :D
sen kafandan atarak söylüyosun bunu sürüş zevkini bilmeden alıyolar vs diye 1.5 sene oldu astramı alalı arabanın tüm sınırlarını sonuna kadar zorlarım 1.3 olsada , eger istanbul içinde oturuyorsan görüşelim sendeki megane la bendeki astrayı test edelim, özellikle yol tutuş konusunda çok güveniyorum astraya ....
aynen haklısın kardesım keske gelse bu gıdısle gelcek gıbıde durmuyor ya 2013 yılında geldı geldı gelmedı gelmez artık :d reno sonra atak yapıp twınturboyu getırır gene etrafı yıkar gecer :D