jantlar idare eder. ayna kapakları piano black boyansa daha dikkat çeker
Printable View
jantlar idare eder. ayna kapakları piano black boyansa daha dikkat çeker
Özellikle yazmak istiyorum,röno kalitesini (yerli araçlara bakarak) beğenmeyip,kötüleyenlerin bu aracı incelemesini isterim olması gereken röno kalite seviyesi bu araçtakidir....
bana göre c4 ve focustan daha ileride.
çok para :)))
60.000+ ver renö ya bin ne gerek var kardeşim al sümbül gez neyine yetmio o da reno bu da reno kalan farkıda bayramda harçlık yaparsın ahahah
çekemeyen çoooooook :)
Kardeşlerim Reno düşmanlığı değil fiyat çok geldi alın bakın rasgele seçtim bu da sıfır araba yani şimdi hangisine binersiniz ?
Audi A3 1.6 TDI Attraction Sportback 2012 Model 65.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 98636426
ki o paralara alınabilecek daha ne cevherler var...
Herkez istediğine biner de ne yani bi tutturmuşlar renoya 60 küsür lira verilmez diye. Tamam siz vermezsiniz ne bu reno düşmanlığı anlamıyorum ya.
fluence a da satmaz bu paralara diyen çok oldu ama sonuç yine ortada :) şimdi sıra clio 4 ve 1.6dci megane larda :) neymiş clio4 ün amblemi çok büyük müş falan. aynı boyutlarda mercedes amblemi olsa müthiş olurdu dimi ? :)
Renault'ta Satış Temsilcisi Olarak Şunları söylemeden geçemeyeceğim..
Öncelikle herkesin Fikrine Saygı duyuyorum
Bilen ile bilmeyin bol keseden savunanı aynı kefeye koymam...
Renault'a o paraları vermem dıyorsunuz da etrafınıza bı bakın isterseniz Rakamlar ne aralıkta seyredıyor?
O paralarda farklı araç alırım dıyenlere de dıyeceğim sey
Renault'u Toros ile kıyaslamayın
Donanım Seviyesine
Euroncap testine
ve piyasa değerlerine bakmanızı tavsıye ederım
A3 > Fiyat Listesi > audibar > Audi Turkiye ilandaki arac 0 olmuyor. nakit parası olan icin tabi ki ikinci el az km yapmıs yeni araclar cok daha rahat alınır. yani 0 megane yerine böyle bi a3 alınır. ancak 0 araba alan bi cok insan kredili taksitli alabildği için 0 a yöneliyor. ve örnek verdiğiniz aracın 0 fiyatı 75bin lira o kadar az bi rakam gibi örnek vermek cok dogru degil sanırım
Ben nedense eski coupeyi daha agresif buluyorum.
Bu önden 5 kapılısıyla aynı gibi duruyor, hiçbir havası kalmamış önde.