gt line+cam tavan lı coupenin fiyatı 62900. kullanan var mı aracı? daha test araçları gelmemiş, ay sonuna kadar bekleniyormuş
Printable View
gt line+cam tavan lı coupenin fiyatı 62900. kullanan var mı aracı? daha test araçları gelmemiş, ay sonuna kadar bekleniyormuş
ben yaklaşık 2000kmdir kullanıyorum:D
elbette 0 olmuyor tabiki haklısın bu konuda peşin parası omayan 0 araca yöneliyor fakat bu 2012 audiye de emin ol tamamına kredi çıkarabilirsin. yani söz konusu audi de değil beni yanlış anladınız ben bu ilanı rastgele seçtim. herkes istediği arabayı seçmede özgür. ama tekrar ediyorum bu para renault a çok.
yani atıyorum bu audi yi alırsın 65.000 e seneye satarsın 65.000 e
ama alırsın 0 renault u al 62.900 e seneye sat bakalım kaça satıcaksın.
benim burda yaptığım iki firmayı kıyaslamak değil sadece ikinci el sıfır gibi araba almak varken gidip de sıfır alıp zarara girmek kardeşim renault a bi düşmalığım yok bu paraya laguna da alırsın d sınıfı yani üst başka herhangi bir araç da alırsın dediğim gibi bu para o arabaya gerçekten çok
hea bu benim fikrim saygı duyarsınız duymazsınız aksini düşünen gider alır. ne diyebilirim ki bunun düşmalıkla bilip bilmemekle alakası yok. Saygılar.
şu saatten sonra hiçbir sıfır araçtan prim yapılmaz.Primin kralını 09 nisan-haziran arası araç alanlar yaptı(özellikle peugeot)
Bu arabalara hic zam gelmicek dimi sende haklisin sen cok anliyorsun bu islerden:soru:
Su an 65e isteyen arkadasim var bunu aciklayabilirmisin o senin beceriksizligin banane
Seni de gererim
Sonuna kadar katılıyorum...2012 ve sonrasında alınan araçların hiçbiri prim yapmaz artık...Örnek verirsek seat leon 2.0 tdi dsg fr 54 liraydı ötv bindi 100 liraya dayandı , artık getirmiyorlar tr'ye...2. örnek geçen sene nisanda c5 aldık en full paketini 54 liraya , şimdi olmuş sıfırı 70 lira...Bunun gibi örnekler epey çoğaltılabilir her markadan...Ancak artık o dönem eskide kaldı...Artık çok zor aracın 2.elde prim yapması...
çok para ....
Bu sana yapilan ilk tepki diil bence otur sorunu kendinde ara milletin laflarinini arkasina da siginma bise soliceksen direk bana soyle ortaya bi laf atipda sonrada kacma herzamanki gibi ... Az adam ol aklin fikrin tas.k gecmek milletin yazdiklariyla tmm eyvallah yap da bana bulasma sikinti olmasin
Oncelikle ben senin kardesin diilim akilli konus
al buda numaram05388686474 ozele fln gerek yok buyur ara dahada yazma
Tartismaya gerek yok prim yapma isi arz talep sans yani birazda. Arac fiyati fazla gorunebilir ornegin bravoda guzel araba fiatada o para verilirmi diye dusunuyor insan.ama artik araclar kaliteli fiat ta oyle renoda helede rs:)