ewet 63 mılyara en dolusunu verıyorlar :D en bosunuda 58 e sordum :) belkı yuz yuze gıdınde 1000 tl daha dusururuz :D alıp bınılır hakkatende :D
Printable View
ewet 63 mılyara en dolusunu verıyorlar :D en bosunuda 58 e sordum :) belkı yuz yuze gıdınde 1000 tl daha dusururuz :D alıp bınılır hakkatende :D
130dci bayii'lere ulaştımı bu arada ?
valla ızmırde 1 tane bır yerde sportstourer var dıgerlerıne acmadım :D
rakam verdıklerıne gore var :D
olabılır valla 62 en kral araba alınır bencede :)
Bu arada motorun arge'si 2006 yılında (renault-nissan ortaklığında) Fransada başlamış,sıfırdan bir motor geliştirmek tam anlamıyla kaç yıl alıyor hesaplayın artık...Motorda her türlü son teknoloji ekipmanı kullanılmış bu arada, euro 6 normunu da destekleyecek + olarak motor ekstra güçlendirme ihtiyacı duyulduğunda röno tarafından zorlanılmadan parça eklenip,değiştirilebilecek şekilde dizayn edilmiş...51 milyon euro gibi bir para harcandığını duydum arge,mühendislik vs için...
Yine birkaç ay içerisinde qashqai'dede göreceğiz bu motoru..
valla dayanıklı olsun chıple fln oynadıkmı bunu 170 bg lere cıktımı tadında yenmez valla :D
iyiymis resimde bekliyoruz hb 130un ozellikle...
Araçlar geldi, aracın cüssesine göre iç hacmi çok küçük özellikle arka koltuklarda oturanlar için durum daha vahim. Malzeme kalitesi gözüme güzel göründü, fakat en dolusu alınmaya kalkılırsa sanırım 65 civarını bulur.
Motor oldukça verimli, üzerinde girdap oluşturucu, değişken geometrili yağ pompası, ilk çalışma anında blok içinde suyun dolaşmasını önleyen sistem, düşük basınçlı EGR vs tarzı birçok oyuncak mevcut. Bütün bunlar uzun dönemde nasıl çalışacak bekleyip görmek lazım. En boş GT-line paketi tam almak üzereyken arka koltuk mesafesinden dolayı caydım. Onun harici albenisi yüksek bir araç. Bu anda ispanyadan ithal ediliyor, ileride yerli modellere de entegre ederler.
Koltuklar çok güzel de arka diz mesafesi çok dar, benim c3 ün içi daha geniş o derece.
aracın kullanma kılavuzlarına da renault sport manualini eklemeleri hoş bir detay olmuş, kadran da yine reno spordan alınma fakat 270 top speed yazması biraz uyumsuz olmuş.
resim isteyenlere gelsin
http://img195.imageshack.us/img195/1779/img2469xj.jpg
vw R serisini andıran bir rengi var :) güzelmiş ledli tampon ? bi xenon yok mu ?