abiii güzel bi son fiyat versen :D
Printable View
katlanır ayna elektrikli ayna kararan ayna ani fren flaşörleri, 4 cam otomatik asr esp abs 8 airbag v.s bunlar olan bir araç boşsa. wv nin boşları o zaman çöptür heralde :D
guiletta ise yine 105 hp lik motoru ile 61,200 lira... eğer motor önemli değil dersen Gui veya Octavia alınabilir..
Meganenin 67 bin liralik fiyatina neler dahil spor sasi,17 jantlar spor koltuklar,cam tavan,xenon paket vs. Ayrica hangi marka 1.6 dizelinde 9.8 sn gibi bir rakam sunabiliyor bu fiyata? Jetta denilen arabada highline alsan xenon yok bise yok 16 jantlarla veriolar. Asla renault fanatigi degilim 3 senedir bu ucuncu 1.3 Astram ama yigidi oldur hakkini yeme bu donanimda bu megane pahali degil.astrami gecen sene ikinci el olarak sifiri 54 bin lira iken 45 liraya aldim model yilinda,seneyede bu meganelardan dolu bi tane dusurursem 54-55e kacirmam walla
Marka fanatikliği yapmıyorum sadece merakımdan soruyorum, Renaultun ortağı falan değilim...
Skoda ve Alfa romeo, Renaulttan daha mı büyük firmalar... ?
Bu konusu geçen araçlar tek tek incelenmişte, Bunların Meganeden daha iyi olduğu kanıtlanmışmıdır ki, bu fiyata Renault alınmaz ama skoda yada alfa romeo alınır deniliyor... ?
Soner abi, kimisi gidişine önem verir kimisi şekline şemaline artık orası kişinin kendi isteğiyle orantılı. Ama benim sabahtan beri savunduğum şey Renaultun 67.000tl yi haketmediği bir araç olması benim gözümde.
Bu segmentte bir araç alacak olsam , şu 3 araçtan birini tercih ederim...
golf 1.6 tdi highline + sunroof + cruise = 59.000 tl
giulietta distinsiv 1.6 m-jet + skydome = 64.000 tl
bravo 1.6 m-jet 120 hp (skydome +gp) = 57.000 tl
megane konusuna gelirsek , renoyu sevmesemde , helal olsun iyi iş çıkartmışlar , ama sinmiyor abi içime bir türlü reno :)
renault iyi motor yapıyor evt ama emin olun iyide yuruyen yapıyor, rakipleri bagımsız suspansiyonla pistte renaultun hala kullandıgı eski moda torsiyonlu derecelerine yaklasamıyorlar, göz ardı etmemek lazım.
fransız milletini her turk gibi bende hiç sevmem iğrenc insanlar ama adamlar otomobil konusunda guzel işler cıkarıyorlar yapacak bisey yok.
mesela farklı bir marka ama Pejo 508'in full olanı bence çok güzel bir araba, D segmentinde.. bu sefer pejo yapmış yani bence..