60 liraya alınan Jetta'da bu aracın yarısı kadar donanım var. VW logosu olsa şu alette off bedava, süper, efsane diye yorumlar okuyorduk burada.
Printable View
60 liraya alınan Jetta'da bu aracın yarısı kadar donanım var. VW logosu olsa şu alette off bedava, süper, efsane diye yorumlar okuyorduk burada.
Verilmez bu para bu arabaya.
ben 60 liraya focus dizel alırdım veya 1.6 dizel astranın gelmesini beklerdim jettada olabilir
fiyatı 60-67 arası tutuyorum.
Octavia;
Yce Auto, `koda, Superb, Octavia, Fabia, Fabia Combi, Roomster, Citigo, Orjinal Yedek Para, Periyodik Bakm, , Yaz-K Bakmlar, Orjinal Aksesuar, Yce Auto, `koda Auto
Giulietta;
http://www.alfaromeo.com.tr/tr/CMSTR...uzfiyatlar.pdf
Jetta;
VW Türkiye - Binek Araç 2012 yılı fiyat listesi
Evet fiyatları 60-67.000tl arası abi buyur sanada linkleri:)
Üstün mü olacaktı ? Sen hayatında son kasa Jetta'ya bindin mi hiç ? Hani şu meksikada üretilip off süper Alman kalitesi diye bayıldığınız alete ?
Orta konsoldaki hava ızgaralarının kenarları oturmuyor göğüse bizdekinin. Serviste bile beceremediler oturtmayı. Direksiyon soyulması zaten ap ayrı bi boyutta. Bu mu senin kalite anlayışın ?
Birader attığın linklere baktın mı hiç bilmiyorum da, opsiyon öncesi şöyle yazıyor fiyatlar
JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 69.900
Bu mu aynı fiyat anlayışı ? Metalik renge bile ekstra para isteyen firmanın taban fiyatı bu ?
JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Comfortline 66.400
Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tipt. 65.700
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive 64.120 TL
Koyduğun fiyatlar opsiyon öncesi fiyatlar, farkındasın umarım ?
arda sen ne içiyon ya söyle bizde içelim:D
67bine reno alınmaz ama 67bine sırf reno yada başka marka almamak için prestijli dediğiniz markaların boş olanları da alınmaz
Davasına inandı :D
kardeşim bahsettiğin paralara alınacak elbet başka araçlarda var
ama mesela sırf bmw olsun diye bomboş bir arabaya biner misin? ben binmem
şu an pek vaktim yok octavia ve jetta'nın donanımlarını karşılaştıramıyorum akşam bakıcam
ama i30 ve golf konusunda tartışılmıştı
i30 aynı paraya golften çok çok daha fazla donanım sunuyordu
arda (ismini hatırladım şimdi :D) octavia'yı inceledim. GT Line'nın boş donanımına yakın Octavia'nın fiyatı 60,700 + 1600 (diğer donanımlar) = 62,300 lira..
ama biri 130 hp 320 nm tork 6 ileri motor, diğeri 105 hp 5 ileri motor.. ;)