sevdim seni :D
Printable View
boostup o senin gözünde öyle kalmış. haklısın kıyaslamamak lazım. 2 kişilik artislik ve hava atmak dışında bi halta yaramayan yolda durmayan arabayla on numara yol tutuşu olan araçları kıyaslamamak lazım.
gençleride anlamak lazım haklısın.
megane gt line bu aletleri yola cıkınca samar oglanına cevirir o zamanda vay be renoya bak ne gidiyormus dersin :)
ha bu arada allah var bugun 70 bin tl param olsa benimde aklımda olan 2 aractan biri
alfa giulietta
diğeri megane gt line olurdu.
ve ciddi arada kalırdım :S
abi yazdığını okuyosun değil mi? hala inatla yazıyorsunuz ben size diyorumki insanların araba ihtiyacı KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. AMA BEN RENAULTA 67.000TL PARA VERMEM, hala anlamamakta ısrarcı olan var mı?
ve cidden s2000 ile megane ı kıyaslamanıza anlam veremiyorum
ahmet3425;
istediği kadar geçsin yanımdan gitsin inan çokta umrumdaydı
sende anlamamakta ısrar ediyorsun. sen verme sana zorla ver diyen yok. ama verilir diyenlerde salak değil. açıkcası parasını denkleştirsem ben şu gün gider alırım.
burda kıyaslama yapılıyor. bi *** olmayan arabalara 70 lira isteniyorsa her bi *** olana 67 normal diyoruz. kimse sana zorla aldırmaya çalışmıyor. ama renault R harfiyle bile alakalı en ufak bir bilgin yokken alanlar yada alacaklar salkmış gibide davranma. kimse sana zorla araç aldırmaz.
Eskiden fiyat/performans,donanım vs. kıyaslanırdı. Şimdi araca dahi oturmadan marka/fiyat karşılaştırılıyor. O sebepten çok gereksiz tartışma oluyor. ;)
ben kimseye alan salaktır demiyorum var mı orda öyle bir yazım? 67.000 tl ye çıktığında renaulttan daha prestijli araba alabilirsin. araç satışa sunulduğundada alan hayrını görsün, inanın orasıda çok umrumdaydı