Diğer markalara iğneleme yapmak istemiyorum ama bazı firmaları eleştirmek için önce tarihine , motorsporlarındaki başarılarınada bakmak gerekebiliyor...
Renault'un f1de WRCde elde ettiği başarılar , ünlü pistlerde yaptığı sport araçlarla önden çekişli araçlar arasında süre rekorları kırması.Elektronikte ciddi iyi ve ileri bir firma olması, araçlarındaki standart sunulan donanımlar ve en önemlisi sorunsuzluk da göz ardı edilmemeli.
Şuna hak veriyorum gerçekten yerli üretim araçlardan inanılmaz çalıyorlar.Çok basit plastikler,fitiller,döşemeler vs koyuyorlar.Herkesede diyorum yerli üretim almamaya özen gösterin, ama onlarda yeterince sorunsuzlar söylemem gerek.
Burdaki yorumların birçoğunu gözardı ediyorum çünkü bizim halkımızki 1.3 dizel astralara 65- 70 bin tl veriyor , demekki arabadan anlamıyor.
Bizim şirket Fluence'i 120'yi geçince ıslık çalmaya başlıyorÇözemedik bi türlü derdini
Ama Megane'lar da en ufak bi sıkıntı yok. Sport Tourer ve Scenicler de öyle. Ama son 4 şirket Fluence'inin her biri ayrı felaket çıktı.
Megane 3, bana renoyu sevdiren modeldir.. 2,0 lt 160 lık motoru da getirseler keşke![]()
![]()
Bozulmayan araba var mı Allah aşkına,
Şuan Megane ye karşı onu almam bunu alırım denilen arabaların benim görüşüm hiç biri diğerinden çok farklı değil...
Tamam Renault bir Mercedes tabi ki değil, Onunla kıyaslanmıyor zaten, aynı segmentteki araçlarının bayideki 0 fiyatlarına bakınca da o kalitenin fiyata da yansıdığı görülüyor...
Ama Skoda, Alfa romeo, Opel, Citroen, Honda vs gibi markalara karşı da Renault'a prestijsiz demek, Kulakdan dolma bilgilerle yorum yapmaktır...
He ben bu saydığım markalara kötü demiyorum, ne haddime... Ama bu markaları Renaulttan üstün de görmüyorum... Fiyat fayda eğrisinde hangisi daha mantıklıysa o alınır kullanılır, Marka fanatikliğinin gereği yok...
Bu arada 2010 yılında 2001 model 1.6 sport clio aldım, 98 k kilometredeydi,
1,5 yıl kullandım, sadece yağını suyunu koydum bir defa tık demeden kullandım...
Muadil araçlardan daha fazla donanıma sahiptim ve çok memnundum aracımdan...
İşte müşteri memnuniyeti...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
bence gayet iyi kozmetik anlamda...
hemde 130 ps daha ne olsun
katılıyorum sıkıntı marka fanatizminden doğuyor bazı insanlar ne kadar tarafsızda davranmaya çalışsalar bir noktada fire veriyorlar.. tabiki renault motor üreten bir firma o dediğiniz araçlardan aşağı kalır yanı yok hatta bazılarından iyidir neticede skoda opel artık dizelleri vw fiatdan alıyorlar kendi dizellerini üretmiyorlar.. birazda malzeme kalitesi ve işçiliği iyileştirseler güzel olucak renaultda..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)