User Tag List

Sayfa 8/20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
370 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Megane 1.6 dci 130 hp Satışa Sunuldu

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180 hp yaparsın artık.. DPF iptali zor mudur?
    Abi bu aracta hedef cok ciddi rakamlar kismet olursa dpf ariza yakiyo yapilsa dahi suanlik bakalim arac bi gelsin onuda cozeriz bi sekilde
    mapped by EcuTuned

BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu aracta hedef cok ciddi rakamlar kismet olursa dpf ariza yakiyo yapilsa dahi suanlik bakalim arac bi gelsin onuda cozeriz bi sekilde
    eyüpten box aldım. sendeymiş sanırım.. yolla benim kutuyu

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla süper olur kardeşim.. bu iyiliği yap bana..
    hatta 130 lukla benim yazılımlıyı deneriz.. kaymaklı ekmek kadayıfı olur o zaman..
    Nasıl istersen abi, her türlü. PM yolluyorum sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tony 1 araba almak için 3 ay sıra beklersen. paranı kaptırıp sonra ipe ipe bekletme psikolojisi sana dayatılırsa. aracı aldıktan sonra 1 ay içinde 5 kere bu araba yağ yakıyor dersen. sonra sana 1 kutu 5 40 hediye edelim bagajda taşı derlerse o marka prestijlidir. o markaya 50 60 100 farketmeden verilir. yeterki serviste öpül.

ama alıp kullanıp 30 40k yol yaptıktan sonra saatlerce 200+ hızlarda gittikten sonra aracın turbosu patladı diye komple motoru sıfırlayan reno para etmez prestijsizdir.
    Diğer markalara iğneleme yapmak istemiyorum ama bazı firmaları eleştirmek için önce tarihine , motorsporlarındaki başarılarınada bakmak gerekebiliyor...
    Renault'un f1de WRCde elde ettiği başarılar , ünlü pistlerde yaptığı sport araçlarla önden çekişli araçlar arasında süre rekorları kırması.Elektronikte ciddi iyi ve ileri bir firma olması, araçlarındaki standart sunulan donanımlar ve en önemlisi sorunsuzluk da göz ardı edilmemeli.
    Şuna hak veriyorum gerçekten yerli üretim araçlardan inanılmaz çalıyorlar.Çok basit plastikler,fitiller,döşemeler vs koyuyorlar.Herkesede diyorum yerli üretim almamaya özen gösterin, ama onlarda yeterince sorunsuzlar söylemem gerek.
    Burdaki yorumların birçoğunu gözardı ediyorum çünkü bizim halkımızki 1.3 dizel astralara 65- 70 bin tl veriyor , demekki arabadan anlamıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim şirket Fluence'i 120'yi geçince ıslık çalmaya başlıyor Çözemedik bi türlü derdini Ama Megane'lar da en ufak bi sıkıntı yok. Sport Tourer ve Scenicler de öyle. Ama son 4 şirket Fluence'inin her biri ayrı felaket çıktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malzeme kalitesi işçilik kalitesi sorunsuzluk müşteri memnuniyeti.. uzun soluklu ve uzun ömürlü kullanımda ortaya çıkan izlenim marka hakkında fikirleri oluşturuyor..

zaten dikkat ederseniz renault üstündeki prestiji zayıf izlenimi eskiden kalma fikirlerin pekişmesinden oluşan şeyler..
    bugün sıfır bir renault iyi olabilir ama 10 yıl sonra oda sıkıntılar verir ise gene aynı izlenim devam edicekdir değişmez..
    yani prestiji oluşturan geçmiş şu an değil.. ve şu an üretilen modellere görede bir prestij değerlendirilmesi yapılamaz şu anki modellerde eskidiğinde hala aynı sağlamlık kalite müşteri memnuniyetini sunarsa o zaman renault malzeme ve işçilik kalitesinde çok yol katetmiş demekdir... tamamen benim fikrim.
    Tamam herseyi iyi guzel soyluyosunuzda mitoyla octaviayla meganin satis rakamlari bir degilki.. Bunuda dikkate almak lazim bence.. Bmw mercedese binmedikten sonra benim gozumde digerlerinin hepsi ayni kategori bana gore..
    mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim şirket Fluence'i 120'yi geçince ıslık çalmaya başlıyor Çözemedik bi türlü derdini Ama Megane'lar da en ufak bi sıkıntı yok. Sport Tourer ve Scenicler de öyle. Ama son 4 şirket Fluence'inin her biri ayrı felaket çıktı.
    Flu'lara verilen paralara yazık. böyle tipsiz bir araba olmaz ya. ayrıca içi de kalitesiz megane'lara (ithallere) göre..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyüpten box aldım. sendeymiş sanırım.. yolla benim kutuyu
    Aynen abi arka koltukta duruyo teslim edicem eyube hadi hayirlisi olsun meganlar hizlaniyo..
    mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flu'lara verilen paralara yazık. böyle tipsiz bir araba olmaz ya. ayrıca içi de kalitesiz megane'lara (ithallere) göre..
    Virajlarda Kangoo'nun performansı Fluence'den iyi. Bu son şirket aracında ESP yok, virajlara girerken bildiğim her duayı okur oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi arka koltukta duruyo teslim edicem eyube hadi hayirlisi olsun meganlar hizlaniyo..
    sıfır ürün değil mi? yoksa senden çıkan mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır ürün değil mi? yoksa senden çıkan mı?
    Yok abi alet sifir benimkini sana verirsem ben napicam
    mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 3, bana renoyu sevdiren modeldir.. 2,0 lt 160 lık motoru da getirseler keşke

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malzeme kalitesi işçilik kalitesi sorunsuzluk müşteri memnuniyeti.. uzun soluklu ve uzun ömürlü kullanımda ortaya çıkan izlenim marka hakkında fikirleri oluşturuyor..

zaten dikkat ederseniz renault üstündeki prestiji zayıf izlenimi eskiden kalma fikirlerin pekişmesinden oluşan şeyler..
    bugün sıfır bir renault iyi olabilir ama 10 yıl sonra oda sıkıntılar verir ise gene aynı izlenim devam edicekdir değişmez..
    yani prestiji oluşturan geçmiş şu an değil.. ve şu an üretilen modellere görede bir prestij değerlendirilmesi yapılamaz şu anki modellerde eskidiğinde hala aynı sağlamlık kalite müşteri memnuniyetini sunarsa o zaman renault malzeme ve işçilik kalitesinde çok yol katetmiş demekdir... tamamen benim fikrim.

Bozulmayan araba var mı Allah aşkına,
    Şuan Megane ye karşı onu almam bunu alırım denilen arabaların benim görüşüm hiç biri diğerinden çok farklı değil...
    Tamam Renault bir Mercedes tabi ki değil, Onunla kıyaslanmıyor zaten, aynı segmentteki araçlarının bayideki 0 fiyatlarına bakınca da o kalitenin fiyata da yansıdığı görülüyor...
    Ama Skoda, Alfa romeo, Opel, Citroen, Honda vs gibi markalara karşı da Renault'a prestijsiz demek, Kulakdan dolma bilgilerle yorum yapmaktır...
    He ben bu saydığım markalara kötü demiyorum, ne haddime... Ama bu markaları Renaulttan üstün de görmüyorum... Fiyat fayda eğrisinde hangisi daha mantıklıysa o alınır kullanılır, Marka fanatikliğinin gereği yok...

Bu arada 2010 yılında 2001 model 1.6 sport clio aldım, 98 k kilometredeydi,
    1,5 yıl kullandım, sadece yağını suyunu koydum bir defa tık demeden kullandım...
    Muadil araçlardan daha fazla donanıma sahiptim ve çok memnundum aracımdan...
    İşte müşteri memnuniyeti...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tony 1 araba almak için 3 ay sıra beklersen. paranı kaptırıp sonra ipe ipe bekletme psikolojisi sana dayatılırsa. aracı aldıktan sonra 1 ay içinde 5 kere bu araba yağ yakıyor dersen. sonra sana 1 kutu 5 40 hediye edelim bagajda taşı derlerse o marka prestijlidir. o markaya 50 60 100 farketmeden verilir. yeterki serviste öpül.

ama alıp kullanıp 30 40k yol yaptıktan sonra saatlerce 200+ hızlarda gittikten sonra aracın turbosu patladı diye komple motoru sıfırlayan reno para etmez prestijsizdir.

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bozulmayan araba var mı Allah aşkına,.............
    ....................................
    Bu arada 2010 yılında 2001 model 1.6 sport clio aldım, 98 k kilometredeydi,
    1,5 yıl kullandım, sadece yağını suyunu koydum bir defa tık demeden kullandım...
    Muadil araçlardan daha fazla donanıma sahiptim ve çok memnundum aracımdan...
    İşte müşteri memnuniyeti...
    Frenleri tutmuyordu olm onun
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gayet iyi kozmetik anlamda...
    hemde 130 ps daha ne olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Frenleri tutmuyordu olm onun
    Hahahhaahah
    Hakikaten bak doğru söylüyorsun moruk, onu unuttum, iyi ki hatırlattın...
    Ama oda tamamiyle kullanıcı hatası...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bozulmayan araba var mı Allah aşkına,
    Şuan Megane ye karşı onu almam bunu alırım denilen arabaların benim görüşüm hiç biri diğerinden çok farklı değil...
    Tamam Renault bir Mercedes tabi ki değil, Onunla kıyaslanmıyor zaten, aynı segmentteki araçlarının bayideki 0 fiyatlarına bakınca da o kalitenin fiyata da yansıdığı görülüyor...
    Ama Skoda, Alfa romeo, Opel, Citroen, Honda vs gibi markalara karşı da Renault'a prestijsiz demek, Kulakdan dolma bilgilerle yorum yapmaktır...
    He ben bu saydığım markalara kötü demiyorum, ne haddime... Ama bu markaları Renaulttan üstün de görmüyorum... Fiyat fayda eğrisinde hangisi daha mantıklıysa o alınır kullanılır, Marka fanatikliğinin gereği yok...
    katılıyorum sıkıntı marka fanatizminden doğuyor bazı insanlar ne kadar tarafsızda davranmaya çalışsalar bir noktada fire veriyorlar.. tabiki renault motor üreten bir firma o dediğiniz araçlardan aşağı kalır yanı yok hatta bazılarından iyidir neticede skoda opel artık dizelleri vw fiatdan alıyorlar kendi dizellerini üretmiyorlar.. birazda malzeme kalitesi ve işçiliği iyileştirseler güzel olucak renaultda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılıyorum sıkıntı marka fanatizminden doğuyor bazı insanlar ne kadar tarafsızda davranmaya çalışsalar bir noktada fire veriyorlar.. tabiki renault motor üreten bir firma o dediğiniz araçlardan aşağı kalır yanı yok hatta bazılarından iyidir neticede skoda opel artık dizelleri vw fiatdan alıyorlar kendi dizellerini üretmiyorlar.. birazda malzeme kalitesi ve işçiliği iyileştirseler güzel olucak renaultda..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)