Orçun o pistte hızlı araba her zaman avantajlı mıdır. Evet. Düzlükte geçiyorum ve duruyorum. Geçmesine izin veriyorum sonra yakalayıp yeniden geçiyorum. Nasıl geçmemi bekliyorsun. Süre olarak diyorsan Zekinin ve Ahmetin arabasından çok çok daha iyi süre çıkarırdım kendi arabamla. Bu da şu demek yaysız araba ileen az onlar kadar hızlı dönüp düzlüklerde de geçerim demek. Bunda anlaşılmayacak ne var anlamadım.

sonra yakalayıp geriden gelip nasıl geçiyorsun sen yaysız mükemmel dönüyorsunda bir yeşil alandan incir mi topluyoruz yaylı aracımızla komikleşmeyelim yada komikleşelim konu eğlenceli kalsın.Çok güvenen önce çıkar yapar sonra der ki arkadaşlar düzlüklerde aracım hızlı ortalama şu kadar süre kazandım virajlarda bu çömezlerden daha iyi dönüyorum yaysız rs imin ağırlık transferi şöyle iyi dersin videonu koyar gösterirsin viraj hızlarını görülür biçimde yazarsın derizki adam haklı beyler dağılın.Havaya konuşuyosun bende bugün körfezde senin 54.9 unun içinden geçerdim satmasaydım.Sen nasıl yapmadan yapardım ederdim diyosun al aynı cevap sana.