User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
326 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Yeni Mégane R.S. 275 Trophy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf pist için güncellenmiş bir araç ile Seat'ı geçmek başarı değildir. Cupra da pist için araç çıkartır süre yapar o zaman kıstas kabul edilir. Ayrıca Renault'a bravo hemen cevap verdiği için.
    Xbox Live ID : NickHaulden

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sivil hayatta satilacak sinirli yada degil bir versiyon cikmis ve resmi olarak rekoru kirmis panik yapti modifiye etti diye soyleniyor.Tabiki cevap verecek ne yapsaydi ugrasmayalim cuprada kalsin rekor bizim gecmisimiz yeter mi diyecekti.Sonuc olarak renault firmasinin top hothatchi seatin top hothatchinden iyi dondu dunyanin kabul ettigi bir testte.Nokta.Cikarsin seat daha iyisini renault yine gececek sonu yok su anki sonuca bakmak lazim.Koca seat hafifletilmis versiyon cikarmayi bilmiyormuydu sanki?Biz burda tartisalim fwd king yine renault oldu cevap versin seat onuda izleyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sivil hayatta satilacak sinirli yada degil bir versiyon cikmis ve resmi olarak rekoru kirmis panik yapti modifiye etti diye soyleniyor.Tabiki cevap verecek ne yapsaydi ugrasmayalim cuprada kalsin rekor bizim gecmisimiz yeter mi diyecekti.Sonuc olarak renault firmasinin top hothatchi seatin top hothatchinden iyi dondu dunyanin kabul ettigi bir testte.Nokta.Cikarsin seat daha iyisini renault yine gececek sonu yok su anki sonuca bakmak lazim.Koca seat hafifletilmis versiyon cikarmayi bilmiyormuydu sanki?Biz burda tartisalim fwd king yine renault oldu cevap versin seat onuda izleyelim.
    Sorun geçip geçmemesin de değil ki. İsterlerse süreyi -20 sn. alta çeksinler bu kullanıcının yararına olur. Benim demem o ki ; Seat da pist için güncellenmiş bir araç çıkartır süre yapar (iyi veya kötü) o zaman kıstas kabul edilir. Onun dışında eşit olmayan şartlar var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NickHaulden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun geçip geçmemesin de değil ki. İsterlerse süreyi -20 sn. alta çeksinler bu kullanıcının yararına olur. Benim demem o ki ; Seat da pist için güncellenmiş bir araç çıkartır süre yapar (iyi veya kötü) o zaman kıstas kabul edilir. Onun dışında eşit olmayan şartlar var.
    Esit olmayan sartlari sirf rekoru bu kadar indirdik yakalayin bizi diye semi slickle cikan seat baslatmadimi sizce?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esit olmayan sartlari sirf rekoru bu kadar indirdik yakalayin bizi diye semi slickle cikan seat baslatmadimi sizce?
    Yanlış hatırlamıyorsam orada deneme yapan araçlar semi-slick lastikler ile çıkıyor. Biraz daha kurcalıyım eğer ben yanlış biliyorsam semi-slick olmadan diğer araçlar çıkıyorsa eşitsizliği yaratan Seat olmuş olur.

Düzenleme ;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eife_lap_times

Şöyle bir liste buldum. Çoğu araç standart olmayan lastikler ile çıkmış. Örn. Nissan GT-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu saatten sonra Renault ne yapar eder kaptirmaz gibine geliyo...
    Biraz duygusal bi yaklasim oldu ama adamlarin gecmiste yaptiklari belli sonucta. Hic yoksa istikrar denen bi durum soz konusu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış hatırlamıyorsam orada deneme yapan araçlar semi-slick lastikler ile çıkıyor. Biraz daha kurcalıyım eğer ben yanlış biliyorsam semi-slick olmadan diğer araçlar çıkıyorsa eşitsizliği yaratan Seat olmuş olur.
    Benim bildigim r26r toyo yol lastigi ile kirmisti rekoru.Trophyde yine yol lastigi ile indirmisti rekoru.Hatta seat semi ile kirinca bu adil bir yaris olmadi ama cevap verecegiz dedi renaultta.Bilenler yazar olayin gelisme evresini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildigim r26r toyo yol lastigi ile kirmisti rekoru.Trophyde yine yol lastigi ile indirmisti rekoru.Hatta seat semi ile kirinca bu adil bir yaris olmadi ama cevap verecegiz dedi renaultta.Bilenler yazar olayin gelisme evresini.
    Yukarı da wikipedia listesi koydum. R26R için birşey yazmıyor. Sanırım standart lastikler ile denenmiş çünki başka lastik olsa yazarlardı diye tahmin ediyorum. Ama Trophy modeli için 08.07.97'lik bir süre yer alıyor. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukarı da wikipedia listesi koydum. R26R için birşey yazmıyor. Sanırım standart lastikler ile denenmiş çünki başka lastik olsa yazarlardı diye tahmin ediyorum. Ama Trophy modeli için 08.07.97'lik bir süre yer alıyor. Ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem.
    Düzeltme yapıyorum r26r toyo 888 lerle çıkmış yani semi slick ama trophy 265 re050yani bir çoğumuzun günlük kullandığı lastikle kırmış o zamanki rekoru.İşin özü renault atılımıyla pistte her zaman söz sahibi olduğunu tekrar kanıtladı bekleyelim seatta atak yapsın böylelikle araçlar üzerinde daha teknik çalışmalar yapılıyor ve hızla gelişiyorlar bu da bizim işimize gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trophy ilk rekoru kırdığında 8.07.97 lik süreyi potenza re050a yol lastiği ile yapmıştı.semi slick ile süreyi aşşağı çeken seat oldu.sonra renult tekrar demek sen adaleti bozarsın ha al sana öyle olmaz böyle olur dedi seatı bozdu
    INFINITE PERFORMANCE

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trophy ilk rekoru kırdığında 8.07.97 lik süreyi potenza re050a yol lastiği ile yapmıştı.semi slick ile süreyi aşşağı çeken seat oldu.sonra renult tekrar demek sen adaleti bozarsın ha al sana öyle olmaz böyle olur dedi seatı bozdu
    Olayın özeti
    -Fırat

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r26r da toyo semi slick kullanmış zaten. oyunun kuralı değişeli çok olmuş bence.
    TeamPASAOGLU

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çekemeyenler renaultun jantını taksın beyler megane rs önden gider sizde öyle bakarsınız işte marka fanatikleri sizi

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı sirhot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekemeyenler renaultun jantını taksın beyler megane rs önden gider sizde öyle bakarsınız işte marka fanatikleri sizi
    yani. yok seat hafiflerse böyle olurmuş falan. hafifletsin seatın elini kolunu tutan mı var? halamın billurları olursa emicem oluridu ha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracta stok olarak uzerinde vardi zaten direk pist odakli uretilms modeldi r26r
    Ama sasi teknolojisini baya ileri tasidi yeni meganla reno..

Nese sonuc olarak birebir ayni amaclarla uretilmis araclar degil. Sirf sureyle cok iyi sürüş dinamiği ne sahip olunmuyor. Eminimki meganin virajlada verdigi keyifle leonunki bir olamaz. Leon cok daha hissiz ve suni kalir..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani. yok seat hafiflerse böyle olurmuş falan. hafifletsin seatın elini kolunu tutan mı var? halamın billurları olursa emicem oluridu ha
    hiç sorma aynen dediğin gibi hahahaha

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R26R dediğiniz aracın volanı hafif, camları pleksi, içinde half cage olan bir araç. Aracı direk pist aracı olarak satıyorlar. O yüzde üzerinde gelen stok lastikleri semislick R888. Tıpkı Mini JCW mi GP'mi nedir onun Kumho V700 semislick ile gelmesi gibi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R26R da roll cage,toyo r888 ve titanyum egzoz ekstra donanım olarak seçiliyor.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi baktım cage opsiyon değil ama lastik ve egzoz opsiyonmuş. Ben standart diye hatırlıyordum lastiği. Hatta egzozun titanyum olduğunu R26R da unutmuşum bile.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)