Millete malzeme olmayın,atısmak yakısmıyor. Zaten pıst hakkında konusucak az kısıyız...
Konu Megane 275 ıdı,bıara seat'a kaydı,sonra honda domıne ettı,sımdı bu...
Ne yazmak gerekde,konu baslıgına gerı donsun?
Millete malzeme olmayın,atısmak yakısmıyor. Zaten pıst hakkında konusucak az kısıyız...
Konu Megane 275 ıdı,bıara seat'a kaydı,sonra honda domıne ettı,sımdı bu...
Ne yazmak gerekde,konu baslıgına gerı donsun?
Yok murat ben daha fazla yazmiorum baksana benim yaptigim km yi ayagini gazdan cekmeden yapmis. Sonra benzincide beni gorunce yanima gelip kusura bakmayin arabayi daha yeni aldim tanimiyorum sizin de arabanizi biliyorum sunlar bunlar var ne yapabiliriz diodu.1 sene sonrada arabayi satti. Ben megane uzerinde 85 bin km yapmisim bi senede nasil yapti o kmyi acaba. Daha fazla tartismaya gerek yok. Insanlik ettik yardim ettik. Hata bizde. Simdi tepemize cikiolar.
IN BOOST WE TRUST
Haklısınız Murat bey kusura bakmayın konu yörüngesinden başka araçla alakalı kaydı biraz.Pist konusunda birşeyler yazınca konu uçuyor kitleniyor vs vs bizde bilgimizi fırsat bulduğumuz yerde paylaşmaya çalışıyoruz.Kafamız güzel oluyor gerzek oluyoruz tatava yapıyoruz hiç birşeyi bilmiyor oluyoruz yaşımız nispeten genç olduğu için ama bunları diyen karşı tarafta elle tutulur en ufak bir veri yok sadece havaya konuşuyor her zaman yaptığı şey zaten aşağılayıcı konuşunca haklı olduğunu zannedeceğimizi düşünüyor.Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değil durum böyle olunca insanın cevap verme zorunluluğu doğuyor ki hala saygıda kusur etmemek için kastırıyoruz.Ben istemiyormuyum konuşalım pist konularını tartışalım sırf bu iş için bi konu olsun herkes fikrini paylaşsın ama bu şekilde hakaretle konuyu işine geldiği yere çekerek yazmakla değil.Bir sürü kişi var aslında sırf bu şekilde başını ağrıtmamak için yazmıyor.Bizde çekince olmadığı için muhalefet gibi gözüküyoruz.Sonuç olarak trophy r güzel olmuş![]()
Nereye yeni almışım arabayı ne diyorsun Alper abi ayıp etmeye başladın???Ben 1 senedir barbaros yazılımlı binmiştim arabaya o günden 2 sene sonrada aracı sattım 3 sene bindim benim arabama ne süre nasıl bindiğimi benden iyimi biliyorsun 1 sene sonra satmışmışım pist günlerine hangi tarihlerde girmişim hangi yıl hepsi ortada gerçekten komiksin ve kusura bakmada 'yanlış' konuşuyorsun.Sen senede 40.000 yapabiliyorsunda biz 3 senede 40.000yaptık arabayı 51.000kmde aldım 91.000km de sattım nesini nasıl yaptım hakkaten boyut atladın artık.İyiki bilgi verdin bizde yardımsever biri sandık buraya yaptır dedin çok bi lütuf değil yaptığın tepene çıktığımız falan yokda gittikçe acayip şeyler üretmeye başladın yine hayretle izliyorum
Herkesten özür dilerim benim aracımı ne zaman alıp ne zaman sattığımı benden iyi bilen km yi falan bilen noterde burda olduktan sonra iş acayip boyuta geçti hakkaten bazı şeylerden emin oldum.Birde yalancı çıkartılmaya çalıştım sanki araca kaç km bindiğimi yalan söylemeye ihtiyacım varmış çok umrumdaymış gibiherkese keyifli forumlar..
Ya kelalper abi sen ne çok biliyormuşsun ya bu arabaları. Bir de adamı belden aşağı vurmaya çalışıyosun segman kırdın diyerek..Madem bu kadar işi biliyordun kendi arabanda niye sorunları halledemedin.Duman atıyormuşsun turbo yaptığrdığn halde..Kaputun altı cehennem gibi yanıyormuş..Büyük enjektöre ayar yaptıramamışsın vs vs diye gidiyor yapamadıkların... Madem biliyordun bu arabaları ağlama duvarı gibi nedn yabancılara döküldün linkteki gibi;
injectors calibration
Bu arada bu linkteki yazdıklarını da ilk yazdığın zamandan itibaren birçok kişi biliyordu..Hatta o uzak diyarlardan hiçbir bilgi vermeyen sadece arabm en hızlı diyen kişi bile biliyordur muhtemeln![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
or kalibrasy nu yapamam benimle nasil bir ilgisi olabilir. Ozgun bilmiyordu. Ugrasmadi. Disaridan alalim dedi. Turboyu yaptirdigimizi sandik candan aldi bir daha yapildi duzeldi. Kaput altinin yanmasinin nedenide buyuk enjektorlerin kalibrasyon yuzunden ayarsiz calismasi. Enjektor disinda hepsi cozuldu. Candan turboyu bir daha yaptirdi ayni yere para odemedi problem kalmadi. Arabayida sorunsuz olarak satti. Sadece intercooler i cikardigi icin avans vurup ariza veriodu geldi stock yazilimini attikd
IN BOOST WE TRUST
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Dv'nin bir ara sahibi olmuş biri olarak yazayım. Aldığımda duman atma sorunu vardı doğrudur. Alper abi kendi ilgilendi araçla satmış olmasına rağmen, telefonla da arayıp bilgi aldı benden hep. Turbo tekrar revize edildi, Oil catch tank'a ufak bir filtre ekledik, toptan çözdük sorunu. Hatta araç stg1 yazılımlı ve downpipesızken 11.5L uzun yol ortalaması ile bodruma gidip geldi, sıfır sıkıntı ile(gazlaya gazlaya yani). Bunları yazıyorum, yarın birgün sattığım arkadaş yazdıklarınızı okuyup problemi aracı almışım diye kendini ve beni suçlamasın diye. Beyler bunları yazıp çiziyorsunuz eyvallah ama araç karalamak güzel birşey değildir.
.
Ekzou ben orjinale çevirdim, muayne yüzünden. Sonra bize yeterli olduğu için bıraktım öylece hatta şuan kendi aracıma takılı(downpipedan bahsediyorum iskender cutout araç üzerinde gitti). Alper abi bana deka enjektör, yedek disk dahil herşeyi bıraktı zaten.
Bak hala ters yazıyorsun bunu yapma. Ve cahilce bilmeden yazıyorsun. Gel bana sor söyleyeyim bilgi kirliliği yapma.
.
Zeki yanlis hatirliomusum ozur dilerim kardesim
IN BOOST WE TRUST
Candan haklısın araç kötülemek hiç hoş birşey değil heleki senle aynı anda aracımı satılığa çıkartayım biri beni arasın diyeyimki Candan arabayı kırdı düzgünde yaptırmadı motoruna güvenmem diyeyim bu da sana söylensin bakalım ne hissedersin..Hemde eksik bilgi ne değişti ne yapıldı bilmeden.Konu nereden nereye geldi inanılır gibi değil.Sen yinede dikkat et doğru söylersin bir yerde ters düşersen ettiği yardımı yüzüne vurur sanki taş atmış kolu yorulmuş gibi sende üzülürsün.Baksana bana kaç sene kaç km bindiğimi yalan söylüyormuşum gibi yazabilecek kadar değişik şaka gibi![]()
Problem olsaydi o araba satilir miydi sence. Adamlar ustalarina gosterdi de aldi. Haa motor kirmak ayip degil ama inatla yapma denildigi halde yazilim yapan adama ac abi demek bilgiyi sinamaktir. Zeki sana acalim dediginde yapma etme dedim mi demedim mi. Araban avans vuruyordu bunlari ben duzelttirmedim mi. Deki yok sen dokunmadin
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)