1.4 tjet makina koyarlarsa 130-140bin tl ye satarlarsa yada 1.6mjet ile 130 140 a falan. Satışları çok güzel olur.
1.4 tjet makina koyarlarsa 130-140bin tl ye satarlarsa yada 1.6mjet ile 130 140 a falan. Satışları çok güzel olur.
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
ALFA ROMEO beğenen beğenir, beğenmeyen istediği kadar yorum yapsın kendini yorsun dursun. ürettikleri her araç kendi dönemlerinde iz bırakan araçlar. boşuna reklam yapmıyorlar makineye ruh kattık can verdik diye![]()
D segmentinde BMW Mercedes ve Audinin mutlak surette gerisinde kalması gerekir rakam olarak. Yoksa bu görsel güzelliklere maalesef googledan bakmaya devam ederiz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abd ye de gelecekmis alfalar. Tarih vs bellimi?
Edit
Alfaromeousa ya baktim simdi tarih belirtilmemis. Egerki f30 un altinda olursa fiyati ki muhtemelen olacaktir kesinlikle tercih sebebi olabilir.
önünü hiç beğenmedim.geri kalanı çok hoş olmuş diyebilirim.alınırmı şahsen almam![]()
genelde alfa romeo'nun tasarımlarını diğer markalar görür onlardan izler taşırdı.Ben beğenmedim şahsen wag grup ve f30 3 serisinden çok izler taşıyor.Umarım satar bizde
Linea 1.6Mjet
510 hp lik makina ile çok canlar yakar Alfa eski kronik problemlerini geride bırakalı çok oldu kesinlikle pazar payını arttırmalı. Bizim vergilerimiz biraz daha insancıl olsa Türkiyede görmeyeceğiniz marka model kalmaz.
Seramik frenler dikkatimi çekti.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)