User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: aranan bir beyın hakkında yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MS topladınızmı hiç ? Potansları vardır üstünde ayarlarsınız 1 gün bozuour birgün çalışmaz Knock boardımı sonadan takarsınız aaa launch mu sonadan yaparsınz sıralımı Sıralısını 1-2 kere gördüm ama görmedim desemde iidir ayrıyetten

yazarsınız online değişir olurda sıkıntı olursa kapanıp açılırsa kafası karışır reborn gerektirir onu bunu yapar yok ms1 işlemcisi sik sok olur

Bene Haltechimi alırım 1000 dolara aem ems mi alırım 1000 dolara Calibre edilebilen Kncok sensorum var

istediğim sensoru direk girebiliyorum 12 enjektore kadar sequansial çalıştırıyorum traction control twin vanos control ne ararsan var eeee neden ms i tercih edim aynı paralara? söylermisiniz bana
    Seninle defaten bu konuyu tartıştığımızı hatırlıyorum ama görülüyorki hala aynı yerdesin. Önce AEM diyordun, sonra Haltech oldu. Bana FIC aldırdın, şimdi tukaka oldu.. Bari sen yapma bunu..

Bu arada o bahsettiğin potansları ayarladıktan sonra üzerine silikon sıkarsan sarsıntıdan etkilenmez. Yok eğer illede sabit kalsın diyorsan söker değerini ölçer aynı değerde sabit direnç takarsın. Yok onu da istemiyorum diyorsan microsquirt alırsın. Bak potans falan filan yok..

MS1 işlemcisi bu iş için uygun bir işlemci değil. Zaten onu ilk tasarlayanların amacı launch falan filanda değildi.. Adamlar karbüratörlü araçlarda EFI denemeleri yapıyorlardı. Ki full grup çalışan bir ECU için o işlemci gayet yeterli. Ancak bu aşamayı geçtikten sonra doğal olarak yetmemeye başladı. Bahsi geçen yıllarda Pug un OEM ECU ları dahi sequantial çalışmıyordu.. Bunu sanırım herkes takdir eder ki milyonlarca dolarlık ARGE bütcesi olan firmaların ürünleri ile tamamen amatör yaklaşımla ortaya çıkmış bir internet projesini aynı kefede değerlendirmek bile abesle iştigal.

Kaldı ki bir süre sonra onlarda önce işlemciyi sonra board u değiştirdiler.. Yeni koydukları da matah bir işlemci değildi ama daha fazla portu vardı. Ve pek tabi RAM i ve biraz daha hızı.. Ancak insanoğlu hala histeri krizi halinde daha fazlasını istediği için o da yetmedi. Şimdi ms3 işlemcisi var. Onunda bir sürü portu. Ancak işi ticari kulvarda değerlendiriyorlar artık ve amacından saptı bence. Kaldı ki olay sadece işlemcide değil. Boardun da artık değişmesi lazım ama eski müşterilerinden para kazanmaya devam etme mantığında oldukları için buna yanaşmıyorlar. SMD board a çoktan geçmiş olmaları gerekirdi..

Sözün kısası; sadece ve sadece karbüratörden kurtulmak için amatör bir internet projesi olarak başlayan bir şey şu an bir alternatif olarak konuşuluyor ve kullanılıyorsa bu bile bir başarıdır benim gözümde. Elbette bir AEM değil, elbette bir Haltech değil.. Zaten onlarda başka markalarla karşılaştırılabilecek mallar değiller. Hiçbirisi diğerinin alternatifide değil bence. Amaçları farklı fiyatları farklı.. Arabasına 3-5 bin dolarlık internal alıp 1-1.5 bar basacak adam zaten MS falan almasın. Gitsin profesyonel bir cihaz alsın. Herşeyden önce zatne halihazırda enjektörlü arabası olan birisi de MS almasın. Zira MS onun arabasındaki OEM ECU dan daha iyi değil. Kim alsın? Eli lehim tabancasını tutan alsın. Zamanı bol olan, okumayı araştırmayı seven amatör ruhsa sahip hobisini tatmin etmek için arabası ile oynayan adam alsın. Karbüratörlüden enjektörlüye geçecek olan adam alsın mesela.. Ya da 306 sı 406 sı olup full gruptan seq. enjeksiyona geçmek isteyen alsın, fazla beklentisi olmayan adam alsın. Ama ben onu da isterim bunu da isterim diyorsanız zaten daha profesyonel çözümlere gitmelisiniz. MS ile diğer 'markalı' ürünleri aynı kefede değerlendirmek hem ms e haksızlık hem de diğerlerine ayıp.. Üç paraya beş kuruşluk köfte olmayacağını herkesin biliyor olması lazım..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zorladımmı Seni aemde bu paraya ne ucuz var ben minicik bişi basıcam dedin peki abi dedim bunu bunu yapabilirsin dedim ms de söledim ama sen dedinki piggy olsun abi peki sen bilirsin dedim nolur fic alalım ölüorum nolur fic alalımmı dedim ? kaldıkki bazı buglarımnı ben söyledim sana sordum abi böyle yapıyor bu die sen dedinki fic işlemcisinden dolayı bende buraya kibarca ona anlatmaya çalışıyorum

Aem hala aem Kendi arabamı yapıyorum allahın izniyle evet aem ems kullanıcam ne var bunda haaa motec m1 aldım 1 tanede ama bugarı var suan onu takmıyrum m1 lede kimsey ikıyaslamıyorum zaten ...

senle tartıştık ama benim söylediğimi sen yazmışsssın şuanda 1200 tl vermek yerine 1600 tl verip 2.5 metre harness li bir haltech 500 ü tercih ederim 1.800 tl verip aem ems tercih ederim yanlışmıyım abi ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asla bir tutmam yarısı bile olamaz hatta ama araba yurumesiyle alakası yok konunun yakında k24 e başlıcam haltech kullanıcam senin önerin üzerine ama araba sadece beyinle yürümez ben sadece en adı model ecu bile bazen düzgün yapıldığında is yapar bunu demek istedim artık ben de 1kullanmiyorum zaten

full sequansial bir sistemle aynımıdır peki wasted ?

1 de devir saati tam tanımlanamaz yok coolant sıkıntısı vardır 0 da tut 80 de tut onu bunu yap yaa birton sıkıntıları var ... sıkıntılı bunları çözmüş destekli bir firma herzaman 300 500 fazla olsun adam gibi olsun mantığıdır benim için

yani bana burda ms i peki orjinal beyinle de aynı gücü alırdın madem neden değiştirdin ?

kaldıki stability de önemli rolanti vsvsvs
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polemiğe girmem.. İlk yazdıklarını pas geçiyorum.

Özgün zaten ciddi araba hazırlayan adam kalkıp ms gibi amatör bir iş ile uğraşmasın. Bunu defaten yazmıştım zaten.. Kendi yapmak isteyen ms ile ya da freeems ile falan uğraşsın. Kalkıp 40-50 bin liralık ya da daha yüksek bedelli bir arabayı hazırlarken ya da ne biliim içine 3-5 bin dolar yatırılan bir araba ile uğraşırken zaten üçün beşin hesabı yapılmazki? Ama 80-90 model bir arabaya da kucak dolusu para yatırıp AEM falan alınmaz. Her turbo takılacak arabada onlar olması da gerekmiyor. Rizeli bir arkadaş vardı mesela. Bilmem kaç model bir Kadet'e turbo takmıştı.. Kalkıp ona da AEM Haltech falan filan takılmaz. Yazıktır.. Projeye göre uygun ve pek tabii amaca uygun bir iş yapıldıktan sonra hepsi kullanılır.. Ama makul ve heyecan yapmadan sakin kafayla planlamak lazım her adımı.. Bizim insanımızın en büyük problemi planlama falan yapmadan her istediğinin hemencecik bitivermesini istemesi.. Onun içinde her projede bir sürü yanlışlar yapılıyor.. Ki bunlardan en majörü de yakıt sistemi konusunda..

ms nerede 1200 lira? Hazırı bile o para değilki. Üstelik SMD.

MicroSquirt Module V2.2 DIYAutoTune.com

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes 1400 1500 lere satıyor ms3 board ıvır zıvır ot *** ık mık ms3 işlemci felan

herkes o fiyatlara satıyor
    www.drecu.com

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asla bir tutmam yarısı çeyreği bile olamaz hatta ama araba yurumesiyle alakası yok konunun yakında k24 itb eg ye başlıcam haltech kullanıcam senin önerin üzerine ama araba sadece beyinle yürümez ben sadece en adı model ecu bile bazen düzgün yapıldığında is yapar bunu demek istedim artık ben de 1kullanmiyorum zaten yani 15.1 yapan araba 14.8 e gelir ama farklı beyinle 13.8 e gelmez
    banamı bu laf
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E almasın canım o paralarada insanlar.. Alanın hiçmi suçu yok?

MegaSquirt-III EMS System - SMD PCB3.57 - Assembled Unit with black case DIYAutoTune.com

--..-.----.-..

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    full sequansial bir sistemle aynımıdır peki wasted ?

1 de devir saati tam tanımlanamaz yok coolant sıkıntısı vardır 0 da tut 80 de tut onu bunu yap yaa birton sıkıntıları var ... sıkıntılı bunları çözmüş destekli bir firma herzaman 300 500 fazla olsun adam gibi olsun mantığıdır benim için

yani bana burda ms i peki orjinal beyinle de aynı gücü alırdın madem neden değiştirdin ?

kaldıki stability de önemli rolanti vsvsvs
    alıntını baştan yap ekleme yaptım asla aynı olamaz 1 le p28le chiple kıyaslarsak enjektörleri bu kadar kastıramazdım diye düşünüyorum calibrate işkencevari ama bana çok şey öğretti bunlar

neyse neden değiştirdim alpha-N tune en önemli sebebiydi işlemci hızı falan microsquirt v3 hiç de fena değil hızı kaliteli tesisatı su geçirmez kasası desteklediği şeyler çok daha başarılı 1 e göre
    aslında tunerstudio olmasaydı ms ve 2 3 işlemci çıkmasaydı gerçekten çöp ecu insade dı ms
    ha tabiki 300 500 fazla olsun daha iyisi olsun şu an en mantıklı ecu haltech fiyat / perf konusunda
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E almasın canım o paralarada insanlar.. Alanın hiçmi suçu yok?

MegaSquirt-III EMS System - SMD PCB3.57 - Assembled Unit with black case DIYAutoTune.com
    buuuuu bubu abi sen naaaptın msin lambosunu açtın ms2 lerde burdakilerin çoğu bu 2 liradır hahahaha

abi insanlar bilmiyor bilgilendirmek lazım
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kusura bakma simit sarayından poğaça almıyorlar.. Araştırsınlar, sorsunlar ondan sonra alsınlar..

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banamı bu laf
    ne alaka .......
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne alaka .......
    15.1 demısın konya suresı gıbı geldı laf carpıyosun gıbılerınden anladım eger oleyse onuda söleyım kamıkaze arac goturmedım full her yerı takılı araba ıle yaptık o sanıyeyı hıc bı yerı soku degıldı ve setup zayıfdı alltan laf caprmana gerek yok dırek söle

o gulucuklu postunda ms ya baglıyamamıslardır yada ayarını yapamamıslardır yazmısın oda banaydı ozgune degıldı bı sıkıntın varsa ustu kapalı laf sokmana gerek yok telım degısmedı aynı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıntını baştan yap ekleme yaptım asla aynı olamaz 1 le p28le chiple kıyaslarsak enjektörleri bu kadar kastıramazdım diye düşünüyorum calibrate işkencevari ama bana çok şey öğretti bunlar

neyse neden değiştirdim alpha-N tune en önemli sebebiydi işlemci hızı falan microsquirt v3 hiç de fena değil hızı kaliteli tesisatı su geçirmez kasası desteklediği şeyler çok daha başarılı 1 e göre
    aslında tunerstudio olmasaydı ms ve 2 3 işlemci çıkmasaydı gerçekten çöp ecu insade dı ms
    ha tabiki 300 500 fazla olsun daha iyisi olsun şu an en mantıklı ecu haltech fiyat / perf konusunda

p28 cip ne ya verseydin bro para neptune alsaydın alpha Z bile yapardın bunlar bahaneler deil Ms yapıyorsun reklamı için bunu yapıyorsun sikinti yok ama bazı gerçekler var dediğim gibi ama gerçekten insanlara yanlı bilgi vermeyin Onurun arabasında 1 ton sıkıntı oldu düzeltene kadar akla karayı seçtik eeee m1 işlemci varmış kendini aşıyormuş meğersem işlemci

yürütmesini bilen yürtüyor be erkut yanlış itham bira<z
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kusura bakma simit sarayından poğaça almıyorlar.. Araştırsınlar, sorsunlar ondan sonra alsınlar..
    doğru diosun ama insanlara ne kadar objektif olursan okadar iyi oluyor işte
    www.drecu.com

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    MS tercihim yüzünden yakında ipe çekilecekmişim gibi bir his geldi bana birden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p28 cip ne ya verseydin bro para neptune alsaydın alpha Z bile yapardın bunlar bahaneler deil Ms yapıyorsun reklamı için bunu yapıyorsun sikinti yok ama bazı gerçekler var dediğim gibi ama gerçekten insanlara yanlı bilgi vermeyin Onurun arabasında 1 ton sıkıntı oldu düzeltene kadar akla karayı seçtik eeee m1 işlemci varmış kendini aşıyormuş meğersem işlemci

yürütmesini bilen yürtüyor be erkut yanlış itham bira<z
    tabiki yapardım o ara bu tüp bi bayilik tekifi geldi ben de kendi arabamla başladım baktım iyi gidiyo değiştirmedim işin özü bu şu an kimsenin bayisi falan değilim ms e alıştım bu yüzden devam ettim neptune gayet iyidir tabiki de napıyım ms1 i neptunele değil cromela kıyasladım
    onurun arabasıyla işim yok biz nazminin arabasıyla ilk piste çıktık 15.1 yaptık daha sonra hatalaımızı düzelttik 13.8 yaptık sadece yazılıma kastırsaydık 14.8 de kalırdık setupımızın istediklerini gördük onur da bunları gördüyse ne güzel yine diyorum xx.3 yapan araba ecuyla xx.0 yapabilir ama bitek ecuyla yx yapıyosa başka bi ibnelik vardır
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmuyor ms zorlamın bı anlamı yok bendekı eksantırıgı ıtb yı devır donucek mekanıkdekı arabayı desteklemıyor yetısmıyor sidiği gücü 2 2 daha 4 işte özgun gecen sene cok ugrastı bırbırımızı kandırmanın anlamı yok dedı

burda halen ms i bı haltechle bı aem le karsılatırmanın araba yapmasını bılene yurutmesını bılene demenın anlamı yok ms ılk sayfada yazıdıgım gıbı karburatorden donen arabalarda basarılıdır vs dır bunu defalarda zaten herkez söledı bızde tecrube ıle sabıtleyıp denedık görduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmuyor ms zorlamın bı anlamı yok bendekı eksantırıgı ıtb yı devır donucek mekanıkdekı arabayı desteklemıyor yetısmıyor sidiği gücü 2 2 daha 4 işte özgun gecen sene cok ugrastı bırbırımızı kandırmanın anlamı yok dedı

burda halen ms i bı haltechle bı aem le karsılatırmanın araba yapmasını bılene yurutmesını bılene demenın anlamı yok ms ılk sayfada yazıdıgım gıbı karburatorden donen arabalarda basarılıdır vs dır bunu defalarda zaten herkez söledı bızde tecrube ıle sabıtleyıp denedık görduk
    itbyle ms1 map e göre harita yazarsan işkence çekersin onur saçma sapan bi tablo olması gerekiyo misal 13 40 60 67 73 78 81 83 88 92 97 110 gibi bi kpa haritayıyla ki bu seni sadece ankara konya olarak kurtarabilir kimse uğraşmak zorunda kalmak istemez sadece 2 işlemci taktığında alacağın tepkiyi bilsen bi saniye yerinde durmazdın eminim arada dağların oynadığını görürsün gayet de güzel gider haaa ben çok iyisini istiyorum dersen omex haltech takarsın adamlar base map desteği bile veriyo tesisatlar bebek gibi uyarla bitsingitsin sıfır sıkıntı binersin işte ondan sonraki kısımlar araba yapmayı kapsayan kısımlar eğer başarılı bi setupsa ecular arasında 400 süren inanılmaz oynamaz halen yazdığımda art niyet arayan var mı
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    itbyle ms1 map e göre harita yazarsan işkence çekersin onur saçma sapan bi tablo olması gerekiyo misal 13 40 60 67 73 78 81 83 88 92 97 110 gibi bi kpa haritayıyla ki bu seni sadece ankara konya olarak kurtarabilir kimse uğraşmak zorunda kalmak istemez sadece 2 işlemci taktığında alacağın tepkiyi bilsen bi saniye yerinde durmazdın eminim arada dağların oynadığını görürsün gayet de güzel gider haaa ben çok iyisini istiyorum dersen omex haltech takarsın adamlar base map desteği bile veriyo tesisatlar bebek gibi uyarla bitsingitsin sıfır sıkıntı binersin işte ondan sonraki kısımlar araba yapmayı kapsayan kısımlar eğer başarılı bi setupsa ecular arasında 400 süren inanılmaz oynamaz halen yazdığımda art niyet arayan var mı
    o yukarıdakı surelerde bana laf carpıyorsun gıbılerınden anladım.

benım setupum suanda benı bu ayarlanamayan ecuyla bıle gercekten cıddı anlamda tatmınkar bıraktı ustune ustuk atesleme avansıyla oynuyamıyoruz oynasak bıle bı halt degısmıyor bı suru problem cıkarıyor atmosferık araba da ateslemeyı oynuyamıyorsak zaten kaldıralım çöpe atalım aldıgımız parcaları degılmı

art nıyet aramamdakı sebep ms ı kötuledgım zaman ms den para kazananların bana dusman olmaları halbukısı ms den para kazanan kısıler ınsanları bılgılendırse desekı kardesım bak bunu bunu yapıosun ama bu senın işini çözmez bunu takarsan gercekten verım alırsın gıbı ınsanları aydınlatıcı bılgıler paylaşsa ınan kımse bırbırnı kırmaz

ozgun gercekten bu ısın ustadı ben setupumu söledgımde bana sen kafayımı yedın dedı bu beyını kullanmaya calısyorsun demıstı acıkladı sebeplerını yazın sıcagında saatlerce ugrastı oda bır sonuc cıkmıycagını bılıyordu ama sırf benım gorup anlamam ıcın yaptı

bu tarz yaklasıldıgında ınan kımsenın kımsede bı art nıyet aramasına sebep kalmaz

ustune alınma veya alın dırek konuya hahahaha dıye gırıs yaptın ve yapan nasıl yapıyor dedın bu yuzden art nıyet kım olsa arardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)