Seninle defaten bu konuyu tartıştığımızı hatırlıyorum ama görülüyorki hala aynı yerdesin. Önce AEM diyordun, sonra Haltech oldu. Bana FIC aldırdın, şimdi tukaka oldu.. Bari sen yapma bunu..
Bu arada o bahsettiğin potansları ayarladıktan sonra üzerine silikon sıkarsan sarsıntıdan etkilenmez. Yok eğer illede sabit kalsın diyorsan söker değerini ölçer aynı değerde sabit direnç takarsın. Yok onu da istemiyorum diyorsan microsquirt alırsın. Bak potans falan filan yok..
MS1 işlemcisi bu iş için uygun bir işlemci değil. Zaten onu ilk tasarlayanların amacı launch falan filanda değildi.. Adamlar karbüratörlü araçlarda EFI denemeleri yapıyorlardı. Ki full grup çalışan bir ECU için o işlemci gayet yeterli. Ancak bu aşamayı geçtikten sonra doğal olarak yetmemeye başladı. Bahsi geçen yıllarda Pug un OEM ECU ları dahi sequantial çalışmıyordu.. Bunu sanırım herkes takdir eder ki milyonlarca dolarlık ARGE bütcesi olan firmaların ürünleri ile tamamen amatör yaklaşımla ortaya çıkmış bir internet projesini aynı kefede değerlendirmek bile abesle iştigal.
Kaldı ki bir süre sonra onlarda önce işlemciyi sonra board u değiştirdiler.. Yeni koydukları da matah bir işlemci değildi ama daha fazla portu vardı. Ve pek tabi RAM i ve biraz daha hızı.. Ancak insanoğlu hala histeri krizi halinde daha fazlasını istediği için o da yetmedi. Şimdi ms3 işlemcisi var. Onunda bir sürü portu. Ancak işi ticari kulvarda değerlendiriyorlar artık ve amacından saptı bence. Kaldı ki olay sadece işlemcide değil. Boardun da artık değişmesi lazım ama eski müşterilerinden para kazanmaya devam etme mantığında oldukları için buna yanaşmıyorlar. SMD board a çoktan geçmiş olmaları gerekirdi..
Sözün kısası; sadece ve sadece karbüratörden kurtulmak için amatör bir internet projesi olarak başlayan bir şey şu an bir alternatif olarak konuşuluyor ve kullanılıyorsa bu bile bir başarıdır benim gözümde. Elbette bir AEM değil, elbette bir Haltech değil.. Zaten onlarda başka markalarla karşılaştırılabilecek mallar değiller. Hiçbirisi diğerinin alternatifide değil bence. Amaçları farklı fiyatları farklı.. Arabasına 3-5 bin dolarlık internal alıp 1-1.5 bar basacak adam zaten MS falan almasın. Gitsin profesyonel bir cihaz alsın. Herşeyden önce zatne halihazırda enjektörlü arabası olan birisi de MS almasın. Zira MS onun arabasındaki OEM ECU dan daha iyi değil. Kim alsın? Eli lehim tabancasını tutan alsın. Zamanı bol olan, okumayı araştırmayı seven amatör ruhsa sahip hobisini tatmin etmek için arabası ile oynayan adam alsın. Karbüratörlüden enjektörlüye geçecek olan adam alsın mesela.. Ya da 306 sı 406 sı olup full gruptan seq. enjeksiyona geçmek isteyen alsın, fazla beklentisi olmayan adam alsın. Ama ben onu da isterim bunu da isterim diyorsanız zaten daha profesyonel çözümlere gitmelisiniz. MS ile diğer 'markalı' ürünleri aynı kefede değerlendirmek hem ms e haksızlık hem de diğerlerine ayıp.. Üç paraya beş kuruşluk köfte olmayacağını herkesin biliyor olması lazım..