User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: yazılım programı?

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç biri kolay anlaşılır değil. öğrenmeye öğrenirsin geceni gündüzüne katar çözersin. problem araç kırmakta değil.

mesela kess aldın diyelim. sadece bayi olarak. yazılımcı olarak bile değil diyelim. ee? vw 1.6 dizel listede yok napıcan? cmd slave lazım bayi olsan bile kessle yükleyemiceksin driverı çıkana kadar. cmdyi alsan bu sefer başka bir araçtada kess lazım olabiliyor.

hani ben özgün gibi programcı olmayı boşver, benim gibi bayi olsan bile sıkıntıları var çünkü bayide olsan her arabayı obd dende okuyamıyorsun tezgahını alıyorsun aparatları alıyorsun beyin söküyorsun takıyorsun v.s v.s

yani bu işe giricekse benim tavsiyem mesela çıkıcak dükkanınından zahmet edip mesela maslağa özgünün yanına gidicek şurda bu işi yapıcam diyip oturup konuşursa alperle yada özgünle önce bayilik alır 3-4 yıl bayilik yaparak işi öğrenir sonra kendini o arada geliştirebilirsede programcı olur.

ama cihazları alıyım 1 ayda işi öğreneyim olayı imkansızında imkansızı.
    yazdıklarında noktasına kadar haklısın hiçbirine itirazım yok hatta gün gelecek yazdıkların sırasıyla olacak ama gün gelene kadar kullanılacak programları, cihazları, hangi sensörlere hükmetmek gerektiğini öğrenmek istiyorum fakat berkay dan başka kimse program isimi vermedi?
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdıklarında noktasına kadar haklısın hiçbirine itirazım yok hatta gün gelecek yazdıkların sırasıyla olacak ama gün gelene kadar kullanılacak programları, cihazları, hangi sensörlere hükmetmek gerektiğini öğrenmek istiyorum fakat berkay dan başka kimse program isimi vermedi?
    kardeşim download edebileceğin programlar kullanmıyoruz ondandır çoğu program bu pahalı cihazların dvdsiyle gelen programlarlar. kurarken ürün seri numarasını filan isteyen programlar.

yoksa editör istersen arar bir sürü editör bulursun. mesela sana bir site vereyim gir eğitirsin kendini. türkçe sitelerde hiç bişey bulamazsın. burda millet bilsedi zaten herkes paylaşırdı isimlerini programların. ama biz kullanmıyoruz normal programları.

Digital Kaos - Cable & Satellite Forum

hatta bu sitede o kwp v.s dediğin dandik cihazlarla okuduğun epromları bedava sana kodlayıp geri verecek adamlar bile dolu. bedava remap yapan adamların yolalyacağı dosyalara ne kadar güven olur o ayrı konu. ben hiç birini yüklemedim bu güne kadar yüklememde.

ama bu sitede aynı zamanda airbag beyni abs beyni, motor beyni, dashboard filanda tamir etmeyi öğrenirsin. ama iyi derece ingilizce ve iyi derece elektronik bilgisi malesef şart. chiptuning kısmı için de hem elektronik hemde iyi derecede motor bilgisi şart. sen geceni gündüzüne katar uğraşırsın bu siteden çok şey kaparsın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhakkak netten download edilebilecek programlar değildir ama youtube yada farklı sitelerden programların kullanımı gerek görsel gerekse açıklamalı olarak bir nebze de olsa anlatılıyor onun için istemiştim.

verdiğin siteyi hemen incelemeye başlıyorum elektronik ve motor bilgisinde çok sorun olacağını sanmıyorum zaten elektrik-elektronik müh. 4.sınıf öğrencisiyim, takıldığım herhangi bir konuda yardım edebilecek öğretmenlerde var. önceden de dediğim gibi zaten tüm bunları hobi olarak araştıracağım, arabalar hakkında bilgi öğrenmek beni mutlu ediyor ilerde de bu işi mesleğimle birleştirebilirsem ne ala bana...
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)