Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Chip işi bitti diyerek tepkileri ustune çektiniz
kım okusa ve bu işe emek harcayıp para kazanmaya kalksa yazdıklarından yanlış anlar..
Bence chip remap işi okadar kolay bir iş değil
biraz bilginiz vardır belki laptop karşına oturup + ve - verip değer değiştirmeye benzemiyor.
ayrıca pd130 ıcın hıc bır ornek vs dıyen arkadasım
sen sanırım
bekir paşaoglu
mehmet gazıan ın yaptıgı araclarda pnp standlone beyınmı oldugunu sanıyorsun ? bunu merak ettım yolda gelırken
Senın soruna zaten bir post once cevap vermiş Erhan bişi yazmaya gerek kalmamış
@Mertcan pd130 orneginde ben tii bir sekilde 500 hp stock ecu pd yok mu dedim. Tabiki stock ecular. Neler yapabileceklerini bende biliyorum. Kendi aracimda pd130![]()
DynoDynamics in Ecutuned
stage 1 arabada kimse p28le sorun yaşamaz zaten
p28le evo beynini kıyaslamak alakasız olur keşke p28 in gücü yetseydi de bi s300 rtp gibi şeylere ihtiyaç olmasaydı yani chip var chip var![]()
heleki amerikanlarda garip ecular var yönettiği şeylerin haddi hesabı yok
trde de bakalım dizele ilk kim standalone bağlayacak ve neler değişecek nasıl ihtiyaçlara çare olacak merak ediyorum
hepsinin yeri ayrı ihtiyaç karşıladıkça hepsi güzel şeyler
ECUTECH İstanbul
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
he deyince dizelee bağlanmıyor o Ecularbiraz maliyetli malesef
www.drecu.com
Sevgili mertcan kardesim sana bir sorum var
en yakin ornek um 106 ahm niye chip degilde markasi onemsiz stadalone ecu yapti rg chipliydi sanirim aradaki farki en iyi o anlatir
white rs wimmer chipten sonra standaloneda ne gibi farklar yasadi kadir abi yazsin
eskiden tum 106lar chipliydi simdi chip yerine standalone yapanlar cogaldi bunlarin parasimi bol geldide ecu degistirelim gitsin dedi demek istedigimin ozu budur.
Yokda dizellere carta curta bisey dedigimiz yok bozmak icin gayretlenecegine bilgilendirmek esasli yazi yaz bizim yurt disi forumlarindan bilgilendigimiz gibi yurt disida bizden bilgilenir bir forum olalim.
Erkut sende bosa sinirlenme reis sen uretkensin kendin bir seyler yapabiliyorsun
mertcan kardesimizde urettiginde onun islerinin buyuklugu bizide gururlandiracaktir en azindan bir TURK MILLIYETCISI VE ULKUCUSU OLARAK sahsi gorusum budur
Saygilar
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık