Tamamen katılıyorum ama esasen zaman zaman benim de dönüp dolaşıp takıldığım bi nokta var ki hepimizin m alumu.. Garanti.
Şimdi ben aslında ufaktan bi başlangıç yaptım. Ama çok da açılamadım. Son susturucu M performans titanyum egzoz aldım. Görüntü efsane oldu ama ses çok da şeetmedi çünkü oem her ne zımbırtı varsa şu an üzerinde. Mecburen üzerinde.
Ee hal böyle olunca, çözümler de (ya da beklentiler diyelim; çözüm deyince sıkıntı varmış gibi oluyo

) bu eksende yuvarlanıp duruyo.
Spoyler de yaptım ama onda da yine M performans seçmek durumunda kaldım sırf bu sebepten. Yabancılar işlerine gelmeyen bi durum olduğunda aklınıza hayalinize gelmeyecek gerekçeler sunup mevzudan sıyrılabiliyolar. Bu hususu, yani garanti zavazingosunu da riske atamıyorum. Tam bi an gaza geliyorum, cabrio arabanın üstünü açar açmaz suratına çarpan bal arısı gibi mevzu aklıma geliyo hemen
Hem bilemiyorum hem de yapamıyorum Altan
Ee hem garanti diyosun hem şöyle böyle diyosun, ne tatava yapıyosun; dediğinizi duyar gibiyim. O konuda da değişik iddialar var. Kimisi diyo ki yapılan garanti kapsamındaki işlem, gıdıkladığı yeri bağlar (esasen bu tez doğru tez; kimisi diyo ki gerektiğinde servise girmeden önce oem.e dön de gir ama iyi baktır ki haritada en ufak ayak izi kalmasın yoksa anında komple garanti dışına girer ve bi daha da çıkamaz. Vs.Vs. Vs... Netlik kazanmamış ya da kazanamamış gibi gözüken değişik parametreler var bu UK.de)
Yay mevzusu mu.. Ona da el atıcam kısmetse. Ama sanırım yine M perf. ve yükseklik ayarlı kit olacak sanırım.