seko sana en güzel fikir gel arabanı rollinge çıkar benle dene k-pro fikrin belki biraz değişir :)
Printable View
ayrıyetten kpro gayet basitbir beyin ayarını yapmak azcık zor keske çok bilen tayfa ble komple standalona ayarlasada GÖRSEK ;)
***** herkes tuner bu aralar hahah, bide bi bokmuş gibi popolarda havalarda sanki 2000 beygir araba yapmış :) neyse böle çok adam çoğaldı saten
Onur Vahic kardeşim sana demiyorum alınma :) senden efendisini görmedim
sen ne die alindi ki öle senden baska
kimse yokmu ayatr yapan 1 ton adam var
Düzeltmek istiyorum Uğur VAYİÇ :)
zuhahaa beni geren bişey yok kimse bnim .. olmazz ama ayar yapıyorum deyip kralım ben havalarına girersen ... olmasssın ama komik oluyorsunuz :) okadar ben simdiye kadar kime yardım etmemişim kime sırt çevirmişim
ayar yapıorum die burnundan kıl aldırmasssan tasa..... oğlanı olursun :)
bu konuşmam burnundan kil aldırmayanlara alınana gocunan kim varsa bilemicem
kpro iyidir madem gider istiyosun paraya kıyacaksın type-r a biniyosun ;)
yardım isteyene ediorum kraldan çok kralcı olanlar var ;)
birinde 5 bin brinde 8 bin biri 300 biri günlük 500 beygir :)
bide pmlere cvp versen ;)
bugun yazlıktan gelirken araç 235 i gecemedi moral yerlerde , eşim gebzeden eve gelen kadar dalga gecti :(
sanıyorum aem v2 short ramden dolayı :(
neyse yıl sonu tuv muayenesi var ondan sonra bende bir guzellik dusunuyorum ..
Honda Civic Mugen RR (Honda ABA-FD2)
Displacement: 1,998 cc (121.9 cu in)
Compression: 11.7:1
Power: 240 PS (237 hp/177 kW) @ 8400 rpm
Torque: 216 N·m (159 lb·ft) @ 7000 rpm
Redline: 8400 rpm
Şuna benzetmek ne kadar tutar ?
Anlasıldı kpro alacaz şart oldu :)
o devirlerde güç almak için egzantriğe gerek yokki mesela muharremin araba maksimum gücü 8700 küsürlerde veriyor... bu parçalar yetmezse conta+jdm egzantrik güzel olabilir ya da o da yetmezse daha yüksek sıkıştırma ve stage 2 tarzında bir egzantrik olabilir... aslında en güzeli hiç bu kadar uğraşmayıp sc yapmak :)