saka amaclidir :) hic bir sikinti yasamadim Allah'a sukurler olsun :)
Printable View
Arkadasım bos gezenin bos kalfası diye bir laf vardır bilirmisin ?
aynen iste ole bir durumum olmadıgı için bilene soruyorum ve diyorumki stock 7400 de maksimum gucu veren aracın gucu maksimum 8700 e nasıl kayar onu merak ettim varmı bir hikmmeti nasıl oluyor gelen cevap zorunamı gitti :)
Ayrıca çetemisiniz herkes bir anda cevap veriyor yok işte zamanım deneyenlere soruyoruz adamın arabasının maksimum gucunu 8700 de vermesi niye zoruma gitsin kimse ile denemem çıkmam ugrasmam bana ne ?
aracın uzerinde short ram vardı ne yapayım hava sıcak dısarıda araç yatıyor garajda baya bir sıkıtı oluyor yani sende haklısın.
buyur seko senin merak ettiğin eğri kısmı.. kesici 8.900 Rpm de kadrana göre 9100 Rpm lerde.Paşanın dyno kadrana göre çalışır..ep3 ler kadrana görede biraz fazla devir çeviri mesela sen şu anda 8150 Rpm çeviriosn :)
http://img32.imageshack.us/img32/2479/grnt0031.jpg
Cai
Headers+komple eksoz
K-pro
ben olsam sadece bunları sırasıyla yapar geriye hala tatmin olmayan egom varsa içini sökerdim elimden geldiğince..
noluo ya:) temizledim ben konuyu seko orjinal egzantirik ile yukarlarda ablabilirsin o gücü çok araba var öyle güc alan seko
Varyatör denen bişi var :)
headers caı ara boru son susturucu takılıcaksa mugende 228 229hp guc 218nm tork alıyosunuz afr 12 12.2 lerde, vtec 5200acar 8600de kesıcıye gırer gercek de kadranda 8900de, k-proda 233 234hp 208nm tork oluyo 8800devırde 13.2afr lerde, bu ıkı arac bu sekılde nerdeyse aynı gıdıyo bazen mugenlı gecıyo bazen k-prolu bu gecme olayıda yarım boy gecmemıstır hıc. uygun tesısatıyla mugen ecu bulunursa alınır 1500tl lere, heders egsoz caı bınılcekse, ılerde ben rbc egzantık conta vs takıcam dıyosanız aem yada hondata şart.
yüksek devir cevirme ile biraz alakası var reşo
NA iken 3 kere actıgım şanzumanı turboyken stock devir döndügümden dolayı daha acmadım ama gecen skyline ile denerken 1 de takılı kaldı hiç bir yere kıpıramadı sonra düzeldi kendi kendine belki yine ayrıcı gidiodur oda şanzuman dışında kullanmaktan o bozuluyor
vıdeo ısterız seko...
youtube 100 mb a kadar video eklenebiliyor.
gecen bc nin bir videosunu koymustun bir daha link koysana yada ozelden gonder sirketten youtube açılıyor bakayım merak ettim :icon_tup:
video koymayayım cunku videonun ortasında eşim dalga geciyor bu mudur 230 da kaldı diye araç :D
Bu arada kpro ile ugrasırken motoru kıran oluyormudur acaba :beuj:
stock araca mugen beyin 750 tl beyin, artı kabloları ne kadar tutar bilen varmı ?
Tuketimde dusuyormus mucizevi bir sey olsa gerek :D
Ayar vs. nasıl yaparız ?
geleceğe yönelik olalım Kpro diyelim. :)