Dyno egrisi varmı merak ettim stock ekzantrik ile nasıl oluyor bu iş :icon_wack
Printable View
8900 lere kadar taşır orjinal ctr lar :) a2 ler ideal rev limit 8900 dür
maksimum gucu 8700 de veriyor demek farklı sey 8700 e kadar guc uretiyor demek farklı sey
stock egri 7500 den sonra bukuluyor , stock ekzantirkli aracın egriside peak 8700 olamaz yani 7400 de peak yapan egri yani lt basına 100 beygir veren alet 8700 devirde lt basına 130 beygir verir ve 260-265 beygir cıkar bole birsey yok .
8700 de peak yapan aracın 9700 devir cevirmesi lazım.
biryerde ben yanlıs anladım yada yazım hatası oldu .
ryh nin egriside olur varsa sen paylaş kolayında 8000 den sonra egiri nasıl hal alıyor krpo ile merak ediyorum :icon_tup:
max. gücü 8700 de vermekle 8700 e kadar güç üretmeyi ayırt edebilicek kadar birşeyler biliyorum merak etme.. öyle mantık yürütmeyle, kağıt üzerinde hesaplarla olmuyor malesef...
devir çevirmek maharetse kırmak pahasına 11.000rpm de çeviririz sorun yok :) dyno yollar gel seko kareş bi ara
muharremin araba maksimum gücü 8700 küsürlerde veriyor
Allah askına bu ne demek bunu benmi yazdım ??
Birsey sorunca saçma sapan cevaplar yazmayın allah aşkına herkes mapper herkes bilen anasını sataym memlekette..
peak tepe yaptıgı yer anlamına geliyor ben pompacıyım işim egri okumak yorumlamak , bep ( best efficiency point ) e gore secim yapmak.
öncelikle uslubunu bozmana gerek yok ve ayrıcada mapper olduğumuzu söylemiyoruz kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz nihayetindede ufak tefek birşeyler oluyor. bana inanmıorsan OZ yazmış orada 8900 Rpm e kadar k20a2 orj egzantrik taşır diye onadamı inanmıyorsun.Ben paşada dynoya çıktıımda eğrilerimi Ozgün abide gördü..Benim hiçbir saklım gizlim yok arabamda conta oldunu-debraj oldunu ve hatta egzantrik oldunuda idda edenler var o motoru açmaya hiç ama hiç niyetim yok ama açarsamda öyle contayla v.s bırakmam.
ben yazdımda zoruna falan mı gitti? gayet net en yüksek gücü 8776 devirde vermiş ne var bunda anlamayacak? sen saçma sapan sorular sorma biz de saçma sapan cevap vermeyelim.. ayrıca 2 tane araba ayarladım diye kendime mapper falan diyecek kadarda şuursuz değilim ama senin gibi oturduğum yerden boşbeleş sallamıyorum deneyip görüyorum ya da bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum sana da tavsiye ederim ya da boşver sen en iyisi fd2 motorundan, 11.7 sıkıştırmadan, toda headerstan, gruppem filtreden bahsedip yazın bu sıcağında short ram le gezmeye devam et...
Adam yazmis boyle boyle diye , neden sinirlendiginizi anlayamadim ?
Sizin yeni aldiginiz o araca vayic 3 senedir biniyor nerdeyse , kendi mapinide kendi yapiyor . Arastirarak , okuyarak , yazarak , cizerek , yaparak , bozarak birseyler yapti. Kendi aracinida cok guzel yuruttu , muharremin aracininda nasil yurudugu ortada.
Hersey malesef okumayla , kagit uzeri verileriyle olmuyor.
Bakkal hesabindan oteye gidilmiyor ...
Ayrica her aracta her parca ayni gucu verir diye bir kaide yok.
Her aracin motor saglik durumuna gore eklenen parcalara tepkisi farkli olur.
O yuzden onu alirim 3hp , bunu koyarim 5 hp , 240 hp alirim biter is gibi bir mantik malesef bizim araclarimizda islemiyor.
Typer da bence ne iyisi stock beyin 8200 rpm en temizi araca parça alıp bitirmeye gerek yok bitmeden binmek en güseli
Seko canım kardeşim honda seni bozar.. sen al bi RS paşa paşa bin.. :D :D