evet benim aklıma bu gelmemişti :)
Printable View
arabada ne sorun varki ? basit bir cvp ateşleme gelmiyor :)
sıralı ateşleme olan bi arabaya neden wasted spark çalıştırayım ? amacım ne?
YouTube - ‪Rover 420 Turbo on Megasquirt‬‏
Aynı birebir benim motor sadece değişik olan 420 kasa..
Fakat Özgün'ün istemediği ateşleme..:D
(First start of my 420 Turbo converted to run on the Megasquirt ECU and Ford EDIS wasted spark ignition)
Bu arada araba ne alemde senin buldun mu Ms3?
tuncay, orjinal beyinle hiçbirşey yapılmıyor mu ?
haydi 1.5 + bar günceli
Nasır ilacı kullanmaya başladım bu arada :D
zaten bu kadar emek ve zaman sonunda rodajda bile 1.5 barın altında yürümemeli
bu videoyu çok seviyorum ya. çok şirinler :)
:D şirinler boyundan büyük işler yapıyor ama murat..
tampon içine bu buji lerden yapmak lazım gece kayar led gibi olur bizim arabada :D
Aracı bugün İstanbuldan çekiyorum.Artık nadasa bırakacağım bu işi..Ne zaman kafam rahatlarsa o zaman bakarım diyorum.Zaten alper usta gazlamadığın sürece kendi beyni ile herhangibir sıkıntı olmaz dedi.Biraz bu şekilde bineyim diyorum.
Ecufast'e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Sağolsunlar varolsunlar...
Hayırlısı olsun bu halde sürerken genede gözünüz AFR'de olsun. Birde kafanız ile beraber cebiniz rahat iken sakin sakin yaparsanız güzel güzel gazlarsınız.
Yarın hayırlısı ile Ankara'ya gidiyorum.Önce kısa bir motor ve mekanik kontrol edilecek sonra aracı "boosted_pug" Mengü Bey teslim alacak.Sağolsun ilgilendi ayrıca geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Rahatsızlık sebebi ile benden 15 gün süre istedi.Bunada şükür dedik.İnşallah bir aksilik çıkmadan hallederiz.Bu zamana kadar emeği geçenler oldu.Haklarını helal etsinler.
hadi hayırlısı tuncaycım o da olmazsa antalyaya gel
Allahın izni ile bir sıkıntı olmadan teslim alacağız inşallah. daha önce yaptıkları örnek mevcut problem yaşayacağımızı zannetmiyorum.
Olduğu yere kadar ne diyeyim..
Bun Rover 220ti ların krank tekeri 36-4 müdür?
Sanırım öyle olması lazım...
Gazanız mübarek olsun, Allah sabır versin..
Bugün Allah'ın izni ile gidip, hastayı yatırdık.Tedavi nihayet başlanmış oldu.Çok iyi olacağını umuyorlar.Motor ve mekanikte sıkıntı yok.Elektrik sistemi komple sıfırlanıyor.Ateşleme sistemi komple değişiyor.Ms2 takılıyor.Yaklaşık iki hafta sonra sonlanacak.
bitsede hayırlısı ile 1.7 + meth bassam :D turbonun nar gibi kızarmasını istiyorum :) apaçiliğim tutu yine :D
Saygılar.
Her vites için ayrı boost basıncını sanırım evc6 yapıyor başka marka da yokmu bu özellik illa millet 700-750 dolara bilenmesimi lazım yanii?
1- 0.7 bar
2- 1 bar
3- 1.3 bar
4- 1.5 bar
5- 1.7 bar
caizdir derler :D
Abi benim arabam ingizliler tarafından kutsanmış bir araçtır 1.8 de de yürür, yeterki benim gibi bas :D bülent abi bilir nasıl specde sürdüğümü :D
Yatak sarmış halde nasıl gittiğini bilirim aslanımın :D Yalansa yalan desin bülent abim
Yine söylediğim gibi 1.5 bar + meth razıyım.
Aynen gökhanım :)
Tuncay bu aralar görüşemiyoruz ,son durum nedir? ecu meselesinde yani ne zaman? bitiyor.Arkadaşlara selam söyle...