1.2 de bisikletmi süreceğiz abi ? :D
Printable View
1.2 ile hedef ne kaç bg bekleniyor tork ne civarlarda olur ya acaba diyorum inceden bende bişeyler yapmaya başlasam önce forget sonra büyük turbo nasılsa o yollarda bana yol gösterir sizin kadar uğraşmadan hızlı bi şekilde bu işlemleri yapar bitiririm
Tuncay bu arada arabada son durum nedir? ve ayrıca karışma ''doktorların'' işine bea..1 bar'ın üzeri olsunda ne olursa olsun onlar işini bilir.Gökhan'ında gazına gelmeyesin:)
Abi bekliyoruz ve doktorlara güveniyoruz.Başka ne diyebilirim ki...
bu aracın motor kodu nedir?
bizim araçların pistonları kaçlık forget bakmaya başlayayım inceden gaza geldim bi kere :)
Bendekiler forged zaten şuanda serkan wössner 8.0:1 sıkıştırmalı ve ayrıca üzerindeki krank sıfır sayılır ve tüm yatak setleride kızıl..Kollara dokunmadım zaten hayvan gibi kol var bu araçlarda söküldüğünde bakmıştım honda ile yanyana getirdik hondanınki yavru kaldı resmen :D:D başka hayvan gibi olan bir ekipman ise baskı balata fena büyük...:D
gökhan 2 barlık gaz veriyosun anasını satayım:D
:bravo: bülent abi ayarımı bozuyor bu benim yaa:D
2 barmı o kadar masrafa yetermi bence yapmışken en az 3 bar baski alem araba görsün :)
şaka bi yana bence 1.4 üstü riskli olur gibi geliyor şahsen ben fazla yüklenmek istemezdim
frenlere ne yapacan varmı bi plan
Bugün Ms'i iyi bilen özgünün de yakın arkadaşı olan Murat bey ile görüştük.Kendisi sağolsun bana ilgi gösterdi çoğu konuyu bana anlattı kısaca Ms2'nin bu araca olamayacağını üzerinde enjektör çıkışı olarak sadece çift çıkış olduğunu yani yarı sıralı bir ateşleme sistemine sahip olduğunu benim aracında tam sıralı olduğu için(yani enjektörlerin ayrı ayrı ateşlenmesi) Ms için extra bir dört çıkışlı bir kart gerektiğini söyledi.Zaten Ms2 dende tam netice alınamayacağını belirtti.Yanlış bir cümlem varsa lütfen düzeltsin.
Sonuç olarak benim yurtdışından yeni versiyon MS3 getirtip takılması gerektiği söyledi.Son konuşulan bunlar...
Arkadaş anlamıyorum ne arabaymış bu,rover olunca herkes'den farklı yorum çıkıyor.Benim arabanın ecu ve tesisatını mengü ,ayarıda Ümit arkadaşlar yaptı,ben şunu biliyorum ecu'yu değiştiğinde arabanın kişiliği değişir yani sen neyi nasıl ayarlamak istiyorsan o dur. Bende ecu'dan ve ayarından anlamam....
Benim şansım bu...:(
yazmayayım dedim ama hepiniz çok iyi biliyorsunuz wated spark ile individual ateşleme yada enjektorun farkalrını iyiliğinden haberin varmı senin ? Kemal wasted spark yapmışo olmamış ben sıralı yapıyorum varmı sorun ? itirazı olan varmı Msle yapmıyorum motecl e yapıyorum aem le yapıorum haltechle yapıyorum Sıkıntısı olan varmı ?
senin arabanı yaptı ise buyur çık Dbn ölç yada dynonu çıkar ölç görelim ne araban varmış kaç beygirmiş görelim tebrik edelim sana *** atmayalım arabanın hali gerçekten içler acısı Ne tesisat kalmış ne baska bişi kalmış komple çöpe atıp adamgibi bir tesisat kurmak istiyorum adam gibi bir işletimi olsun istiyorum ben wasted aspark sewmiyorum sıral olsun istiyorum bundada hiçbirr sakınca yok
Sence varmı ?
4 ay önce bircümle kurdum hala dewam ediyor arzu ederse söleyebilir tuncay
Bu yazdıkların bana mı? anlayamadım nedeni ise hiç bir şekilde ukalalık yapmadım kimsenin işini saygısızlık etmedim ve ortaya bir iddea koymadım ve hatta son cümlemde de ecu dan ve ayarından anlamam dedim.Burada aracına kendince bir şeyler yapmış olan arkadaşın yılgınlık yaşamaması için bir şey söylüyorum ve hatta sizlerin işinizde iyi olduğunuzu burada ve telefondada tuncaya söylüyorum.
bana ne senin ne isteyip istemediğinden
Olursa olur olmazsa olmaz yeterki kimsenin huzuru bozulmasın ortam gerilmesin önce sağlık hepimiz bir çatı altındayız...
Krank tekerinin 36.1.1.1.1(orjinali zaten) den 36.1 e çevrilmesi gerekiyor.Benim arkadaştada aynı sıkıntı vardı.Çevrilmeden çok zor...
Bülent abının arabayı yapmadan önce çok araştırma yapmıstım 3 tıp krank tekerı çıkar artık sansınıza hangisi çıkarsa
MS2 nin bu 3 tekerede desteği War ama bu paternler uzerinde cokfazla kafa yoran zaman harcıyan insanlar yok belki Yunan forumlarında wardır ama gogle amca iyi bı tercüman degil çok anlasılmıyo o yüzden sıkıntı cıkartıyo patırdıyo çok fazla ısınıyo vs. Bununda en kolay çözüm yolu krank tekerını 36-1 e çevirmek o şekilde sıkıntısız kullanabılırsınız kı örneği mevcut onun haricinde ya orj beyınle devam edıceksınız ya da yanlış bılmıyosam ıngılterede 2000 sterlin e gelen bı beyin War onu alıcaksınız
MS lede ılla wasted spark kullanıcaksınız die bisi yok sequentıal cop bobin kullanabilirsiniz ama enjeksiyon semi-sequentıal olucak buna suan için sağlıklı bı çözüm MS3 ya da sequentıal board War ama sequentıal board un egt yı asırı yûkselttıgıni okudum oda çok sağlıklı degil geriye ms3 kalıyo sadece zaten krank tekerını 36-1 e cevırırseniz MS3 alnmak mantıksız hemen hemen aynı paraya haltech de alınabılıyo
Orj beyının dıstrıbûtörlü olduğunu göz önüne alırsanız bence size en uygun şekilde 36-1 tekerle bırlıkde MS2 olur
Arabanız suan zaten bu konuda tecrubeli insanlara emanet sızın ısteklerınız çerçevesinde arabanızı yapıcaklardır içiniz ferah olsun keşke bizim arabalar içinde hondalar gibi zıbılyon adet beyin takılabılır olsada bukadar ugrasmadan tak calıstır çalıştırıp devam etsek
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allahın izni ile zımba gibi teslim alacağız tunerimizden.
Ama hızlı bir şekilde teslim alırsak sağlığım açısından iyi olacak ayağım nasır bağladıda :D
Eğer Türkiye'de bulamazsak yurtdışından MS3X sipariş edeceğiz.Özgüne güvenmesem yemin olsun bu işe girmem.Tamamen bir umut bağladık bu işe tek tesellim bu şimdilik...
Bu arada MS2 den MS3 e geçiş yapılabilir mi?Soran arkadaşlar oldu cevaplayan olursa sevinirim.
Ayrıca şu wasted spark turbo araçlarda neden risk taşır?Özellikle yüksek basınçlarda diyeyim...
Tşkler...
ms2 den ms3 e geçiş mümkün extradan ms3 işlemci ve ms3x board birde case almanız gerekli