arkadaşlar hondada unıchıp kullanan oldumu aranızda memnuniyet söz konusumu bilginiz varmı. unı hakkında
arkadaşlar hondada unıchıp kullanan oldumu aranızda memnuniyet söz konusumu bilginiz varmı. unı hakkında
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
önümüzdeki hafta unichip uygulamasını aracıma yaptıracağım
honda civic si sonuçlarını aynen aktracağım
baya bir fiyat farkı var e-manage bildiğim kadarıyla 880 usd
fiyat farkı belki önemli deil ama izmirde emanage yi takacak adamın anlını öperim ben..bi vafc takacak bulamadıkdan sonra
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
atilla abide yaptıracaksın sanırım..fiyatta yazarmısınlivelydog Nickli Üyeden Alıntı
![]()
BOOSTPROJECTS
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
450 $+kdv=700 ytl civarı montaj ve mapleme içinde
kim ayarlıycak özgüncüm?Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Erol kardeşime selamlar.. hortingen...![]()
ben de bir zamanlar corollama unichip yaptırmış ardından 1 ay sonra paramı iade almıştım![]()
2004 yılı izmirde yaptırmıştım.. şef kadir de astrayla gelmişti yanında bir arkadaşı vardı
konu açılış tarihine dikiz![]()
izmir de VAFC takacak yer varmı ?
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
yük tipi dyno üzerinde ayarlıyorlardı.. sahibinin adı Atilla idi. ama tükkanın adını unuttum.. 1-2 yıl sonra kapandığını duymuştum.. o yıllarda best servis muzaffer usta dyno'ya son derece karşı görüşte idi..hey gidi hey..
450 dolar para vermiştim.. Atilla bey çok dürüst insandı.. beğenmedim dedim 450 doları gık demeden geri vermişti..![]()
dükkanın ismini buldum: Politekservis...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)