neyin mücadelesini veriyosunuz ki? kimse kimseye bişey dayatmıyo. grippo orda isteyen ordan alır kendi birleştirir, isteyen diy auto tune den p&p alır, isteyen burdan alır.. sayfaya çeşitli giriş yolları da mevcut.
kimse sütten çıkmış akkaşık değil..
estafurullah abi önemli değil
onur olay benim megasquirt işini ticarete dökmemle yada dökmeye çalışmamla alakalı değil ilk çizdiğim board zaten bi boka benzemiyodu kocaman olmuştu bende tekrardan çizdim diyautotune da 90 dolara satılan doughter boardın üzerindeki işlemciyi ebayda 7 dolardan alabiliyorum 650 - 800 tl ye gelen ms2 v3 ile aynı tüm extraları boardın üzerine ekli şekilde 11 e 11 board çizdim tekrardan tüm elemanlarınıda araştırıp buldum bankadanda 8.000 tl kredi çektim sırf bu iş için elemanlara mail attım böle bişi war diye onlarda biz o şemaşarı teknik destek için koyuyoruz ürünü kopyalamanızı tavsiye etmeyiz dediler o yüden şuan boardları sipariş edip getirtip yapıyorum
bakın boardun uretımı felan acık kodlar bırakılmıs herkez ıstedgı gıbı yapabılır oynuyabılır burda o kadar cok laf söledınızkı ne hırsızlık kaldı ne sahtekarlık ne bılmem ne yok bu tarz ınsanlar yuzunden turkıyeye satıs yapılmıyomus bılmem ne dedımkı daha fazla uzatmayın konuyu sılın gıtsın bırı cıktı buna senmı karar verıceksın sölemı olucak bölemı olucak olay farklı kavramlar almaya basladı yanı cıddı anlamda bazı seyler karısır
kucuk bır ornek verelım 2 gun once sılınen mesajlarda sordum kacınızın pc sınde işletim sistemi orjınal dedım ? kacınız netten mp3 ındıryorsunuz kacınız tommy lacoste vs vs cakmasını kullanmıyorsunuz ? noldu telıf hakları...
ben ınanmıyorum burda bu kadar durustce yazıpda elınden gelse bunu yapmıycak adam belkı bazılarının hazımsızlıgı bunun ıcındır ha nedersınız ?
Benim anlamadığım sonra filmlerde orada burada Türkler hırsız Türkler şöyle böyle dyincede kızıyoruz sinirleniyoruz gerçekten anlamıyorum
Samsa
Farklı amaç? Benim mesajıma gönderme yapıp farklı amaç güttüğümü falan düşünüyorsan yada iddia ediyorsan kusura bakma ama derin bir yanılgı içerisindesin demektir.
Kaça yapıldığı arabanın üzerine kaça monte edildiği ise konumuz, onun hesabını da yaparız.
Benim kafama takılan şey bu kadar para alındıktan sonra dahi aylarca arabasını teslim alamadan son gününe kadar ah edip ruhunu teslim etmiş kardeşimiz konusunda vicdani bir rahatsızlık duyulup duyulmadığı..
Kim neyi kaça takarsa takar. Ancak eğer ben hizmet yapıyorum noktasına gelirse kusura bakmayın bu bir hizmet değil. Yazılım sekötür dışında 1 koyup üç almak en son rahmetli Özal'ın söylemiydi ama o da olmadı..
Hadi beraber sesli düşünelim o zaman.
MS1 V2.2 board: 240 USD (komple monte edilmiş halde. Demonte falan değil.)
Bunu takmak için röle kutusunun şart olmadığını sanırım ikimizde biliyoruz. Bu iş için tornacının şart olmadığından da eminiz. Sensörü geçtim, distribütör ile bile ateşleme sinyalini alabilen bir standalone dan bahsediyoruz sonuçta. Wiring? DIY 65 dolara satıyor. İkisini toplarsan 300 dolar yapar. Bu şekilde wastespark ateşleme de dahil olmak üzere her türlü arabada montajını tamamlarsınız. Bugünün parası ile 450 lira.
Ivır zıvırlarıda eklesen 500. Hadi unuttuk birşeyleri 600 TL... E bi 100 lükte benden olsun etti 700... Bu bir hizmet olarak lanse edilirse ben buna inanmam kimse kusura bakmasın. Yoksa kimin neyi kaça bağladığı beni hiç ilgilendirmiyor.. Ama bunun bir lütuf ya da hizmet olarak lanse edilmesi doğru değil.
Ayrıca ben bu konuda çalışma yapılmasına falanda karşı değilim. Ancak bunu yaparken etik değerlere saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. En uyduruk konuda bile emeğe saygı söylemini hoyratca kullanmayı kendine şiar edinmiş bir zümrenin adamların yıllarını harcadığı bir projeyi bu şekilde kullanmasının doğru ve ahlaki olmadığını düşünüyorum. Eğer bu yola girdiysen o zaman kendi devreni geliştirirsin, üretir/ürettirir satarsın. Kimse de sana neden yaptın diyemez. Kimse de yaptığın işten ötürü zarar görmez.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
abi konu hakkında bilmediğin-yanlış bildiğin çok şey var o zaman.
rahmetli serkanın aracı "tamam" dedikten sonra yaklaşık 1 hafta içinde toplandı, kendi ömrü yetmedi.. beklemenin sebebinin beyinle bir alakası yok..
Ben rahmetli Serkan'ın yalancısıyım. Emin ol Serkan'ın yalancısı olan başka çok insanda var.. Elbet bilmediğim çok şey vardır ama bildiklerim/Serkan'ın söyledikleri midemi bulandırmaya yetiyor.
--..-.----.-..
cahillik ve boş vakit ne hale getirmiş seni Mertol.Hakikaten kafayı yemişsin sen! *** atmaya yer ararken böyle noktalara dokundurmak hiçbir insana yakışmaz.Serkanın arabası hakkında zerre kadar bilgin yok.Cahil...
abi tabiki senin yaş olarak benden 2 katı tecrüben vardır ama bence gözünle görmediğin şeye inanmamak lazım.. bu kadar hassas konuları açarken iki kere düşünmek lazım, sen insanları zan altında bırakıyorsun ve yüzleşebilecek kişi rahmetli olmuş.. umarım saygısızlık olarak almazsın..
Yok canım ne saygısızlık olarak alacağımki. Benim bir mesajımda bile kimseye saygısızlık yaptığım görülmemiştir. Cehalet işte.. Bak Gökhan kardeşimiz ne güzel tespit edivermiş hemen..
--..-.----.-..
ben kitledim hepsini okuyayım saçmaladınız çünkü
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hepinzi Kralsınız ya hepiniz Erkeksiniz hepiniz doğrucusunuz ilk babanız yaşındaki adamla doğru düzgün konuşmayı öğrenin bu 1
2 Ona buna Beyin takıyorum diğe geziniyorsunuz ben Ms in sittesine siizin yüzünüden neden giremiyorum bana paramı veriyorsunz kim kimsiniz ? Neyin nesininiz ? hırsızlığında biyeri var benim Windowsum lisanslı Mp3 indiriyorum evet indirmedimmi diyorum ben mp3 indiriyorum diğe batmıyorlar ama
MS Batar çünkü herşeyin bir limiti var mp3 le kimse kimseyi bitiremez ms in sattığı belli Anasını belliyorsunuz böyle yaparak ben mp3indirip satmıyorum. Ms in maliyetimi yüksek? maliyeti çok yüksekse kendine yap yapabiliyorsan yap AMA satmak nedir abi ? saten adamdan 1000dolar alıyorsun birde tune parası alıyorsun bırak Ms de kazansın aç gözlü olma ya değilmi ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Doğru.
Farzı misal; Korsan windows kullanıyorum, ama çoğaltıp çoğaltıp satmıyorum korsan windows'u bu 1. İkincisi ise ben korsan windows kullanıyorum die Microsoft türk kullanıcıların Windows'un sitesine girmesini engellemiyorKendinizi aklamak için anlamsız, saçma örnekler vermeyin.
K.
E benim windowsumda lisanslı, hiçbir yerden MP3 te indirmiyorum..
Gerçi bu konuda saçmaladıklarını MS in adminlerine de yazdım. Adam eğer senin ürününü kopyalıyorsa ben neden giremiyorum, para verip DIYautotune dan almışım, bu durumda bende cezalandırılmış olmuyormuyum diye sordum ama cevap vermediler.![]()
--..-.----.-..
konuyu okuyunca.yapılan hakaretlere çok üzüldüm.bu ms'i ilk öğrendiğimde araştırmaya başladım.dedimki lego gibi bişetmiş.plaketi yapsak yada hazır alsak yazılımıda alsak.veya kullanan bi arkadaştan rica edip koyalasak.zaten direnç kondansatör.transistör istemediğimiz kadar var.meslek de bu yapılır neden yapılmasın diye düşündüm.hatta bende bikaç kaynaktan birşeyler edindim.ama yapmamıştım.şimdi kendi aracımı enjeksiyona çevirecem.neden bende kopyalayıp kendim yapmayim bunu.ms yazılımı kopyalanamaz yapsın yazılım alalım.ona eyvallah derim.ama herşey açık kod.sen zaten adama tüm devre elemanlarını demonte yolluyosun.bunu kopyalanmamasının nasıl önüne geçilebilirki anlamadım...
Adam copyright ını almış sonuçta. Sonuçta kendine yapıp kullandığın zaman buna laf ettikleri falanda yok. Ama kopyalayıp satınca sorun olur. Sonuçta linux ta açık kaynak kodlu ama pardus'u alıp mixercempl version dersen ve satarsan arıza çıkartırlar.. Bu nedenle sitelerinde yasal uyarı sayfaları var zaten.
Tüm hakları saklıymış, megasquirt ve microsquirt tescilli ticari markalarmış, oradaki dökümanlar 'sadece' ilgili forumlarını destek için yayınlanıyormuş.©2004, 2010 Bruce Bowling and Al Grippo. All rights reserved. MegaSquirt® and MicroSquirt® are registered trademarks. This document is solely for the support of MegaSquirt® boards from Bowling and Grippo.
Mealen anlamı bu..
Açık kaynak kodu demek istediğiniz gibi kopyalayıp satabilirsiniz demek değildir.
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)