omex omem600
Vems temel olarak MS'in üzerine geliştirilmeye başlandı. Vemstune yazılımı fena değil ama ben olsam MS yerine VEMS kullanmazdım. Vems ile Omex arasında ise Omex derim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
OMex 600
veritabanını Gems gibi büyük bir firma yapıyor herşeyi desteklettirevbiliyorsunuz sıkıntısız çalışıyor sequansial olarak hızı çok fazla güzel ms e göre injector control inananılmaz basarılı MS e göre tabiki bunlar
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ms le 10 sn nin altında 402 mt bıtıren araçlar var. Daha prof bir beyin istiyorsan bi üst versiyona geçebilirsin bence. Bu arada 325hp aldık 1.2 barda ms le "c2 vts turbo" maşallah diin![]()
Amin kardeşim saol... Bakalım daha açıcaz biraz alışsın sahibi. Nosumuz da var biliyosun![]()
ıhı TDO4 ile ama dediğim gibi oda değişicek.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Ben bi başlık altında detaylı yazarım standart şeyleri bilgilendirme amaçlı. Onur'un konusuna tecavüz etmeyelim![]()
352güzel maşlllah dyno eğrisini koyarmısınız? 1 de video isteyecem Gazlarken değil
Sabit cruize giderken AFrnizin mesela 3000 4000 arası bir minik %10 gazla afr nizin
www.drecu.com
UPDate kimseden cvp yokmu beygirlermi kaçtı ?
www.drecu.com
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)