nazıf tuner lıkde bır meslek bı sanat kardesım o stop etmler vs lerde tunerlerın işi
nazıf tuner lıkde bır meslek bı sanat kardesım o stop etmler vs lerde tunerlerın işi
et giren yere dert girmez.
ben baltayı hıc bı yere vurmadım nazıfcım ozgun gorunce konuyu yazar sana nıe stop ettgını cunkı ben tuner degılım bılemem![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sen bırak kumu çakılı da benim oyuncaklarımı gönder bakem..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
+999999999
yaw ısınma fln diyorsunuz da ben onca ay ms in ısındığını fln görmedimgayet soğuk ve stabil çalışıyor. ayrıca kullanılan malzemelerin de kalitesinin alt seviye olduğunu düşünmüyorum. kendi çapımda yıllardır bu malzemelerle iç içe olmama dayanarak söyleyebilirim ki, malzemeler orta ile kaliteli arasında yer alıyor.sinyal gürültülerini engellemek amacı ile yapılması gereken birkaç şeyi yaptıktan sonra malzeme kalitesinden ötürü sıkıntı olacağını sanmıyorum. aynı zamanda işçilik konusundan kaynaklanan sorunlara da bişi dyemem.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
BENİ İZLE
Video : https://www.youtube.com/watch?v=CADT...ature=youtu.be
şöyle ki belli bir bütçe ayırmadım, neye değer diye karar verrisem alcam o beyni. ama tabi çook uçuk rakamlar olmaz. dta fast a bakıcam, ms kullananlarla da dtafast kullananlarla da yüzyüze konuşcamburdan çözülmiycek gibi
![]()
yani beyler her ne kadar benim gibi azılı bir bayan rakip istemeseniz de ve taş koymak için burda tartışsanız da GRU yu yapcam :P hepinizi geçcem
saolun hepinize yardımlar için
ahmet bir ara görüşüp konuşalım en iiisi, ve gürsel senle de konuşmam lazım![]()
sevgiler![]()
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
BENİ İZLE
Video : https://www.youtube.com/watch?v=CADT...ature=youtu.be
DTA Fast su götürmez şekilde MS'den daha iyi bir beyin. Bütçeniz yetiyorsa almamanız için bir sebep yok.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ihale bana kaldı yanı 8 kısıyı cektı kenara onur memnun degıl dedıya nazıf arkdasların cevremde 3 4 kısıye daha ms yaptılar ben degılım memnun onlarda degıl ya bızde sorun var ya sızde ozaman yada ms de ??????? konusmaya gelınce mangalın ustunde kul bırakılmıyor anahtar teslım fıyat su denılıyor bı marıfetını göremedık neyse derın konular ama ms konusunda ıhaleye bana bırakmanıza gerekyok ha bırakıyosanızda bırakın detaylı konusmaya baslarsam ısım vererek tek tek baya karısır ortalık o yuzden sımdılık herkez kendı ecusuyla sorun yasıyana kadar sussun
he bıde su var sureklı bı onura böle alltan carpalım lafı. geldı burda *** attı kötuledı gıttı hesabı yaptı ıhale bende kalsın seklı var ama özgun bıle onaylamıyor bu ecuyu adam bu işin üstadı yazıyor anlatıyor adam bıkmıskı artık burdakı sacmalıkdan gelıp konuyu okumuyor bile neyse sizin bildiginiz size dogru benım bıldıgım bana dogru ankaraya yolunuz dustugunde lutfen mesaj atın arayın benı ben sızı tek tek ms yapılan araba sahıplerıyle konusturcam![]()
sana ihale brakmak gbi bir amacım yok üstad. yanlış anlama. arkadaşın altını çizdiği noktaya katılıyorum sadece. bizzat sahibi olmadan bir kaç tecrübe ile oy vermek yanlış bence.
eğer benden bahsediyor isen detay konusunda da sıkıntım yok benim kendi açımdan.istediğin gbi konuşablirsin.![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
sorun oy verdın ms cok oy kazandı değil ordakılerın 3 4 tanesı kendi arkdasları diye oy verıyor dıgerı senı tanıyor veya nettekı vıdeoları ızlıyor gercekden kullanan sayısı 4 5 orda onlarında 1 2 tanesi karburatörden dönme dıger 2 3 kısı arabasına haftalık veya ayda 1 bınen kısıler bende gundelık bınmıyorum ancak yarıstan yarısa veya cok canım sıkılırsa cıkıyorum ama ben anlatıyorum benım bekletenlerımı karsılamadı belkıde haritada sorun vardır ama hadi benim harita arkdaşlarımınkıdemı harıta veya başka kısılerden duyuyorum onlarınkıdemı harıta değil sorun ms ın kendınde ben v3 ms1 kullanıyorum aşırı ısınıyor ılk ayarı yapıosun 2 3 gun super afr ok gibi duruyor 4 5 gun sonra afr sacmalamaya başlıyor.mustuda yaşamıs aynı sorunu oda yazdı gürselde yaşamış anlatmak istedıklerım farklı
arkadaşlar dta fast fiyatı 2000 liraya falan gelcek büyük ihtimalle, tabi harness vesaire ne olcak emin değilim konuşmadım daha adamlarla. ee bi de o gerekirse daha da artar tabi, bir de ayar işi ve takması var tabi. daha fazla olacak yani maliyeti ama yapılan harcamaya ve harcanan emeklere değecek mi kesin olarak? umarım değer![]()
ms ne kadara geliyo ayar falan dahil acaba? çok mu fark var arada merak ettim.
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25